Misto-uri tipic romanesti intre liderii puterii si ai opozitiei….

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la Parlament, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că de ziua de naştere a Alinei Gorghiu îi va face acesteia cadou demisia sa “în 2017”, liderul PNL arătând, pe de altă parte, că măcar de ziua sa ar putea să nu vorbească despre Victor Ponta.

“Îi fac cadou doamnei Gorghiu demisia mea în 2017. Dar, foarte frumos gestul lui Liviu, eu m-am bucurat. PSD e elegant. Şi gestul lui Eugen, din partea Guvernului”, a spus, zâmbind, Victor Ponta, la întrebările ziariştilor pe acestă temă.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a răspuns că mulţumeşte tuturor pentru urări.

“Mulţumesc tuturor. Putem măcar de ziua mea să nu vorbim despre domnul Ponta, să discutăm despre lucruri serioase”, a spus Gorghiu, la întrebările ziariştilor.

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a urat, miercuri, “La mulţi ani!” Alinei Gorghiu, de la tribuna Parlamentului, afirmând că astfel vrea să detensioneze atmosfera din plenul Legislativului, în contextul în care Andreea Paul le-a cerut liberalilor să respingă numirea Gabrielei Boca în Consiliul ASF.

PS : Peste 4 zile e aniversarea lui Ponta….

7 COMMENTS

 1. Aşa: ca după întrebarea pusă şi răspuns prompt. Răspunsul e valabil şi pentru Gîdea care are de ceva timp această întrebare enervantă! Nu trebuie să-l întrebaţi mereu şi el să răspundă ca un papagal. Şicanele au răspuns tot şicane! Te iau în rîs şi băşcălie, plăteşti cu aceeaşi monedă! NU?
  Cumva trebuia să se milogească în genunchi?

 2. De fapt e altceva e la mijloc, o prietenie adevarata si transpartinica, normal sa-si permita glume intre ei iar, noi cetatenii avem asteptari de la ei.

 3. e “intre”, sau ponta e un mistocar de premier ?!
  nu e nici un “intre”, avem o scarba de premier care ataca ca sa se protejeze. obscen de hidos. asta in timp ce iohannis s-a adresat in niste probleme foarte serioase.
  multa iubire obscena la parlamentari, guvern si sudisti.

  • Binenteles ca imaturul ponta face mijto…dar de ce sa recunoastem ca nu mai rade nimeni la glumitele lui dambovitene! Hai sa-l acoperim cu Gorghiu de data asta…

 4. Alo! nea Ponta: fă-i cadoul şi comentatorului cu numele”carmen” că are coşmaruri cu tine! sau poate vrea altceva! mai ştii!

Leave a Reply