Premierul Victor Ponta a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz.

“Povesti! Povesti am mai auzit!”, a ridicat tonul Victor Ponta  la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Poate de data ii ajuta si pe oameni, nu doar pe cei dintre ei care gresesc, a mai spus premierul, facand referire la Inspectia Judiciara.

“Vreau să vă rog, domnule ministru al Justiției, să vă exercitați toată autoritatea funcției în cadrul CSM, și dacă CSM-ul nu va lua nicio măsură mai bine vă dați dumneavoastră demisia. Vreau să-mi exprim solidaritatea, nu doar cu victima de la Vaslui, ci cu toate victimele care au de suferit în țară și pentru care nu se face dreptate”, a declarat Ponta, în ședința de Guvern.

10 COMMENTS

  1. Nuuu! ghinion! care ministru? ”cioc, cioc, cioc, e cineva aici? da. doar pentru a încasa veniturile sau pentru a avea unde pleca de acasă.”

  2. Unii nu se pot abtine sa se fuduleasca cat sunt ei de prosti ,mai ales cand sunt si ..Postaci ! Sau tocmai d`aia !!!…:) )))

  3. ceva scandal intre rude? acum cand nu mai e sef la pesede incepe sa se trezeasca un pic? in sfarsit arata ca csm -ul si asa zisa inspectie judiciare sunt de fapt un “nufar” de spalat judecatorii si procurorii? poate ii vine mintea la cap si face schimbarile la noul cod penal, macar alea cerute de ccr. ce sa mai zic de respunderea magistratilor? cesa mai zid de asezarera pe baze normale a sistemului judiciar? sa lamureasca odata pentru totdeauna locul si rolul procurorilor. ei nu reprezinta decat o parte a justitiei, o parte la egalitate cu avocatii iar cel care inclina balanta, cel care asigura intradevar justitia pebaza legii si a probelor este judecatorul. si pote schimba siidiotenia aia cu “suspiciuni rezonabile”. gaseste el o formula pana le vine mintea la cap parlamentarilor care fac pe ei de frica in acest caz. daca nu se adu ccu picioarele pe pamant procurorii, pana nu inteleg care este rolul lor in actul de justitie, pana nu respecta ce scrie in codul penal, pana nu se modifioca acest cod idiot facut de pelticul predoiu, va fi vai si amar de justitia de la noi.

  4. In tara este o lipsa totala de nepasare.

    Inchipuiti-va, eu astept din septembrie 2014 ca autoritatile romane de la Casa Nationala de Pensii sa trimita 2 (DOUA!!!) formulare din care sa rezulte anii lucrati in Romania, pentru a ma putea pensiona in Spania pentru limita de varsta.

    Pana in prezent NICI UN RASPUNS. Se mira si autoritatile de aici ca autoritatile romane nu dau nici un fel de semn de viata. O fi Casa Nationala de Pensii un fel de ANRP unde trebuie sa “cotizez” ceva pentru a grabi sau debloca formalitatile? Am trimis de vreo 2 saptamani un e-mail la CNP si la Ministerul muncii si… NIMIC!!! Nici nu se obosesc sa-mi raspunda la un SIMPLU mail.

    Ati putea sa-mi dati un raspuns? Ce fel de autoritati avem in Romania? Pentru binele cetateanului sau pentru binele altora?

Leave a Reply