Liderul PSD Victor Ponta s-a hotarit sa transeze povestea cu telefonul primit de la premierul Mihai Razvan Ungureanu : “Eu nu povestesc niciodată la televizor când vorbesc cu cineva la telefon. Eu nu am făcut decât să confirm ceea ce dl Ungureanu a spus la televizor. Eu nu aş fi povestit. Am multe discuţii telefonice, pentru că răspund la telefon. Nu prea sun, dar sunt sunat, aşa cum m-a sunat şi domnul Ungureanu, de exemplu, eu nu l-am sunat pe domnia sa. Acum dacă începem să povestim la televizor, trebuie să avem curajul să povestim tot. Sigur că se poate supăra doamna Anastase sau doamna Udrea sau alte doamne ale domnului Băsescu. Dar dacă începem să povestim, eu zic să avem curaj. Eu nu am vorbit cu Guvernul, că am văzut un comunicat al Guvernului, pentru că nu m-a sunat Guvernul. Pe mine m-a sunat domnul Ungureanu şi am vorbit cu domnul Ungureanu. Dacă vrea să povestim în public, povestim, dacă nu, nu. Este foarte simplu”, a spus Ponta.

Întrebat dacă a fost deranjat de faptul că Ungureanu a povestit la televizor despre discuţia telefonică, Ponta a spus că nu a fost deranjat , pentru că nu are niciun secret, însă a fost deranjat de faptul că “dacă începi şi spui, după aia nu ţi-e frică de Roberta Anastase şi zici că nu ai spus”.

“Asta este o problemă de can-can, dar este şi o problemă de principiu: primul ministru Ungureanu ori are puterea de a face ceva în Guvern, ori nu are şi atunci mai bine pleacă din funcţie. Pe domnul Blejnar a vrut să îl schimbe din funcţie şi nu a putut, că nu l-a lăsat partidul, pe domnul Duţă a vrut să îl schimbe şi nu l-a lăsat partidul, pe doamna Anastase ar cam vrea să o schimbe, dar nu este dânsul să decidă, pe doamna Udrea nici măcar nu poate să o roage să nu-l mai critice în public, să nu îl mai facă de râs, că nu ştie ce vorbeşte. Păi ori poate să conducă Guvernul, ori nu? Cu maghiarii este decizia coaliţiei, nu este a lui, dar el doar semnează. Cu CAS-urile a spus că le reduce, preşedintele a spus ca să dea salariile înapoi, iar până la urmă a rămas ca preşedintele.”

50 COMMENTS

  • CARAGEA DE GORJ MAI TARE CA SORIC DE NEAMT
   Corpul de control al actualului ministru de interne a derulat ample cercetari la IPJ Gorj, insa rezultatul se lasa asteptat si de aceasta data, intrucat în ultima perioadă poliţiştii au cerut sprijinul structurilor centrale ale ministerului, prin zeci de memorii inaintate. Pe timpul ministrului Igas, al carui protejat era, nu s-au efectuat verificări pertinente cu privire la actul managerial desfăşurat de cms. şef de poliţie Caragea Viorel Salvador, “victimele” controalelor fiind subordonaţii acestuia, iar faptele inspectorului şef au fost “dosite” si neobservate de comisiile de control, care au plecat cu maşinile “pline” şi recompensaţi în diverse feluri de cms. şef de poliţie Caragea Viorel Salvador cu sprijinul agenţilor economici feriţi şi protejaţi de ofiţer tocmai pentru astfel de ocazii. Se vehiculeaza ca in urma ultimului control efectuat de MAI la politia Gorj inpectorul sef ar fi platit suma de 100.000 euro unor persoane cu intrare la ministrul Berca pentru asi asigura scaunul!
   In anul 2011 au existat în jur de 800 de cercetări disciplinare asupra poliţiştilor din Gorj, măsuri dispuse de inspectorul IPJ Gorj, cms. Caragea, în condiţiile în care sunt aproximativ 700 de angajaţi la IPJ Gorj. Multitudinea abuzurilor gratuite la care sunt supuşi poliţiştii, de la comportamentul umilitor cu care acesta ii tratează în faţa persoanelor ce provin din afara instituţiei, la cercetările dispuse nemotivat, ca pe banda rulanta, şi până la sancţiunile disciplinare neechitabile au facut ca mediul de lucru sa fie insuportabil prin starea crescuta de tensiune. Seful IPJ Gorj denigreaza continuu conditia profesionala de politist, exercitand presiuni complexe de natură psihică cu scopul de a sădi neîncrederea între subordonaţi şi de a anihila respectul profesional si uman reciproc, acesta ghidându-se după vestitul slogan ,, dezbină şi stăpâneşte!”. Mentalitatea bolnavă a şefului poliţiei a ajuns până la implicarea în viaţa personală a unora, generând dispute în familii şi la serviciu, alimentând în permanenţă o stare de nemulţumire şi teroare ca pe vremea vechii securităţi comuniste, propriilor subordonati. Mai mult, comportamentul său este identic cu cel al unui stapân de sclavi din epoca feudală prin abuzurile şi jignirile repetate făcute faţă de subordonaţi.
   Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in central careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii. Poliţiştii gorjeni sunt puşi în situaţii penibile în faţa unor mari patroni datorită implicării şefului IPJ Gorj în “minimalizarea” unor nereguli grave cu efect negativ major în sfera evaziunii fiscale.
   Actualul sef al IPJ Gorj este un fost lăcătuş mecanic, devenit între timp subofiţer de poliţie, numit la cârma IPJ Gorj în 2009, după ce a absolvit o facultate de stiinţe juridice şi administrative. Valabilitatea numirii sale în funcţie este îndoielnică tinând cont că legea prevede vechime în ştiinţe juridice de minim 5 ani, Caragea având la acel moment doar 2 ani vechime în materie juridică. Mai mult decât atât, în 2005, a fost promovat adjunct al IPJ Gorj fără a avea facultatea de drept, fostul şef al instituției modificând fişa postului (menţionând studii superioare şi nu juridice, cum ar fi trebuit) special pentru Caragea. În aceeaşi perioadă, Caragea punea rezoluţii pe dosare penale fără a avea dreptul legal de a se ocupa de acest lucru.
   Se accentuează în fiecare zi razboiul mediatic dintre şeful inspectoratului şi presă, deoarece manifestările ofensive si trecutul precar al acestuia l-au împins în a încerca să cumpere jurnalişti şi televiziuni locale care sa-i facă pe plac. Cu toate acestea vor exista mereu oameni verticali care vor scrie lucrurile aşa cum sunt, iar în acest sens, pentru a vă atrage şi mai mult atenţia asupra imaginii pe care Caragea Viorel Salvador o are şi menţine la nivelul judetului Gorj sunt elocvente şi articolele din presa locală care îl privesc pe ofiţer şi activitatea desfăşurată zilnic de acesta, respectiv ziarele GORJNEWS, EXCLUSIV DE GORJ. Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea .

  • TOT RAUL SPRE BINE,DACA PANA ACUM CATIVA ROMANI MAI CREDEAU, CA E ANTENA LUI BASEA, DE DATA ACEASTA BANUELILE LOR S-AU SPULBERAT.

 1. Victor Ponta a spus un lucru de care eram toti 100% siguri,Basescu nu va pune niciodata un ,,independent,, in postul de premier. Ce a patit Basescu cu Tariceanu il face ,,sa sufle si-n iaurt,, si sa puna doar executanti umili in postul de premier. Vrajeala asta incercata de Basescu cu MRU independentul nu tine,MRU e un Boc securist. Hai MRU nu te mai preface hai baga mare,dans ca iti canta Udrea,Anastase,Blejnar si Duta. Stim MRU,cand iesi tu pe tv te dai mare leu de savana ,ragi si iti arati coltii dar in fata pdl-istilor tu dansezi pe masa iar greii pdl in dezmat bahic arunca cu resturi de mancare in tine. Postul de premier sub domnia Basista este un soi de bufonul regelui.

  • USL-sti ORI PDL-sti NU AI CE SA ZICI,
   I-MI PARE RAU CA BLOGUL NU PERMITE POSTARI FOFO,
   IN CARE ILIESCU SI BASESCU INTR-O NOTA PRIETENEASCA, SUSTINUTA DE HAHAELI SI RASETE PAN LA URECHI, I-SI DAU MANA CORDIAL. LA PRIMA VEDERE AI SENZATIA CA FSN-ul E REACTIVAT POLITIC,SEMNE CE INTARESC UNELE BANUELI ALE CETATENILOR, SATUI DE TOTI POLITICIENII ACTUALI.

 2. Fanii USL mai proaspeti sau in prospectare au fost mult mai afectati decat nucleul dur al fanilor de cele 3 intamplari intempestive : mesajul iubaret al dlui Ponta catre nouinvestitul MRU / episodul complet neplacut Melescanu /destainuirile MRU despre tandreturi telefonice cu dl Ponta.
  Azi dl Antonescu vine si spune ca nu-i nevoie ca liberalii sa dea edictul de noncolaborationism cu basestii.Pentru nucleul dur al fanilor ar parea OK , problema ramane cu ceilalti fani si cu cei care mai trebuie smulsi din absenteism-ei au inca mari dubii ca nu va fi colaborationism.
  Nu numai dnii Ponta,Antonescu, Constantin ar trebui sa se aplece asupra acestei probleme generatoare de dubii ci si toti membrii USL.

 3. Telefonul asta a fost dat, atunci, cu intentie ! MRU nu trebuia sa aminteasca de el ! Pe Ponta TREBUIE sa-l creditez cu INCREDERE ! NU AM DE ALES !

 4. mai fratilor nu-i mai puneti pe asti pe ecran toata ziua (PDL) ca trebuie sa stau cu telecomanda in mina mereu sa-i omor si mai am si altceva de facut

 5. O incercare securista ieftina de a semana indoiala. Baietii sunt disperati ca vine votul, si ei stiu ca cele 15-20% din sondaje prietene, in realitate (cu furaciune cu tot) vor da max. 10% si de aici nevoia de aliante vanturate ba cu pnl (de Basescu), ba cu psd (de Lazaroiu si mai nou insinuata de MRU). Pe 7 aprilie in congresele celor 3 partide din USL se va adopta un document de necolaborare cu PDL, iar candidatii la parlamentare vor trebui sa semneze o demisie in alb care sa fie folosita in cazul in care isi schimba orientarea dupa alegeri, demisie care activata va duce la pierderea mandatului. Asa ca mafia portocalie poate sa-si comande de pe acum uniforme zeghe in culori traditionale.

 6. Ungureanu inteligent Ponta prostanac ca Geoana.Cade Ponta in capcanele fine ale lui Ungureanu cade Ponta ca musca-n lapte.Romanii s-au saturat de curvusag politic si pupaturi.Opozitia trebuie sa fie opozitie.Acum inteleg Romanii de ce nu se face dreptate in Romania sant prieteni intre ei.Mascarada e pt fraieri.Asa au putut vinde tara si fura nestingheriti ca erau prieteni puterea cu opozitia.Toate telefoanele au fost date cu intentie iar prostanacul a cazut in plasa.Nu merita sa fie Prim -Ministru.In politica nu exista prieteni.Cum sa fi prieten cu unul santajat de unguri ,unul care da Ungariei 4 miliarde de Euro, care e preocupat de licee in limba tiganeasca care e o marioneta a lui basel,care are o mare durere-n fund pt Romania si Romani.Pai daca cu asemenea indivit esti prieten esti Ponta ca el.Oare daca Ponta ajunge mare bastan va cere o anchete in cazul OMV Petrom sa vedem ce masinatiuni a facut nevasta lui Ungureanu sau la ce o fi inchis ochii Ungureanu ca sef SIE pt cei 7o00 euroi salra a nevestei lui.Ca doar nu dau Austriecii asa ceva de floriile marului si mai sa fie sotiei unui sef SIE.Nu pt ca sant prieteni.Asa va scapa si Duta ,Udrea,Berceanu,Videanu,Roberta,Boagiu asfaltatorii si baietii destepti din energie.Clica asta de derbedei care de 22 de ania s-au rotit pe la ciolan sant ,,INCUSCRITII,, SAU II LEAGA ,,PRIETENII,,.

 7. Domnule Radu Tudor! Lasati-ma cu MRU! Acest utc-ist “tuns”,la Palatul Victoria,nu poate sa schimbe nici macar apa de la flori! Ce sa-i mai ceri?????

 8. Domnule tudor, avand in vedere ca ungureanu nu avea ce sa spuna la gadea, asa incat sa devina interesant, a primit de la marinar sugestia profesionost-securistica, sa-l sune pe ponta si apoi, cand o fi tot poporul cu ochii si urechile cascate la tv, sa arunce petarda! Adica, “vedeti?- ponta e tradator, am vorbit chiar eu cu el azi, nu e ce credeati voi!”. A folosit si atitudinea aia securista de maxim mister si aroganta, si-ghici!-i-a reusit! Nimeni nu vorbeste despre faptul ca intr-o ora si jumatate de interviu n-a spus nimic prim-ministerial, toata lumea vorbeste-ieri, numai despre gadea, azi, numai despre ponta!Si zilele trec, subiectul se raceste si viata reintra intr-un normal pe care-l cunoastem de pe vremea lui boc!

 9. Off-topic

  ungurii au dezvelit statuia unui criminal astazi.

  pina si radio zu era ultragiat de asta.

  pe cind un comentariu in emisiune sau poate chiar si acad. Giurascu sa apara ?

   • “Ilie Serbanescu, ministrul Reformei, si-a pus demisia la dispozitia premierului Victor Ciorbea in sedinta de guvern de joi, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse guvernamentale.
    Gestul lui Ilie Serbanescu a fost determinat de propunerea facuta de PNTCD in cadrul discutiilor politice cu Partidul Democrat privind preluarea, de catre un reprezentant al PD, a unei functii de vice-primministru insarcinat cu coordonarea ministerelor economice, au precizat sursele citate.”
    Data publicarii: 23/01/1998
    Stiu ce vorbesc.

 10. Astept sa se decida cu cine merge pd-ul.Cu psd,cu pnl,au uitat de miscarea populara,de republica noua.MRU e in pnl,mai nou,liberalul liberalilor.Au intrat in panica.Ma uit cu uimire ca MRU a reusit enorm in legatura cu Schengen,adica un mare fas.MIE IMI PLACE LA NEBUNIE SA DORM,MAI MULT DECAT SEXUL.DE AIA IMI MERGE ATAT DE BINE CREIERASUL.RECOMAND TUTUROR CEVA MAI MULT SOMN,DUPA AIA MINTEA E BRICI.

 11. Ponta 1 – mru 0 asta dupa hattrick-ul lui Crin.

  Nu sunt lingau dar azi ai avut inspiratie cat pentru 10 emisiuni. O sa-mi ramana in cap poseta din piele de cocos multa vreme.

  Chiar a fost o emisiune deosebita azi.

  Felicitari.

 12. Eu, cetateanul de la care se asteapta votul, spun doar atat: dupa discursul controversat al lui Ponta, este o a doua “gafa” pe care Antonescu se simte dator sa o albeasca pe sticla. Daca as fi in locul dlui Antonescu mi-as pazi spatele dupa dictonul”timeo danaos et dona ferente”.
  Explicatiile cu “ma suna multi” sunt cel putin puerile, si eu am teleonul deschis si ma suna multi dar am discernamantul de a alege cu cine stau la taclale. Asa ca, din unghiul meu de vedere, Ponta ori isi vede de treaba alaturi de Crin Antonescu, ori e cazul sa se hotarasca de acum de partea carei culori joaca, deocamdata drapelul pe care-l arboreaza are dungi cu tenta orange.

  Maria Calin, bolnav de cancer, in asteptarea taierii gazului pentru neplata ultimei facturi

  • Ti se rupe sufletul, nu alta… Vorba maestrului Dinica…

   Poate renunti la abonamentul de net ca sa platesti totusi gazul

  • Nu vad ce tragedie este in fap[tul ca Ponta a raspuns la telefonul lui Ungureanu. Este absolut firesc sa vada ce voia Premierul. Ca Ponta nu este o persoana prticulara ci este seful unui partid mare din Romania. Ar fi de incriminat daca ar fi acceptat un compromis inacceptabil. Ca Ungureanu a folosit asta impotriva lui Ponta este o actiune cu dus si intors. Daca Ponta tacea atunci era 1-0 pentru MRU. Pentru ca Ponta a vorbit cum a vorbit este 1-0 pentru el.

 13. dar vad ca stau la suiete nu gluma ! de cand a spart greva parlamentara la numirea nelegala a lui ungureanu pe post de prim ministru ( indiferent care i-au fost scuzele) ponta , cel putin , in ochii mei, nu mai are nici un gram de credibilitate … pur si simplu nici macar nici nu-l mai aud …cat despre ungureanu ….ei,Dl.Ungureanu!Genul de om care e in stare sa te invinovateasca in acelasi timp de doua pacate care se exclud si din care tu n-ai nici unul …

 14. Din Plescoi Si Ploiesti Cu Dragoste!

  Ponta: Ungureanu isi ia posete in cap de la Udrea si Anastase daca spune ceva de rau

  Premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a sunat pe Victor Ponta, presedintele PSD, pentru a avea o discutie pe tema legilor energiei, a declarat acesta din urma, miercuri seara.
  Liderul PSD a adaugat ca prim-ministrul l-a intrebat ce face USL cu protestul parlamentar. “I-am spus ca stie care sunt cele patru conditii, iar el a zis ca trei se pot rezolva, una nu se poate rezolva”, a comentat Ponta, la Realitatea TV.
  “Eu n-am vorbit cu Guvernul. Eu n-am sunat pe nimeni. M-a sunat pe mine dl Ungureanu. Este legat de maini si, din acest punct de vedere, ma simt solidar: cand vrea sa spuna ceva prost, isi ia o poseta in cap de la dna Udrea, cand vrea sa spuna ca-i ceva in neregula cu Parlamentul, isi ia o poseta de la dna Anastase”, a continuat Ponta.

  Prim ministru 07 e cu risc la colt de strada
  Din senin, fara somatii, o geanta in cap sa-i cada.
  Doamnele din lumea buna, Lenutica si Roberta,
  Sunt chitite, amandoua, sa-i dea-n teasta cu poseta.

  Baiul nu ar fi prea mare, de posetele-ar fi goale,
  Dar de cand faceau parcarea, ele stiu sa dea la gioale,
  Sau in devla cu poseta in care pus-au cataroaie
  De cam beat, cumva, clientu’ ar fi cautat bataie.

  Drept urmare specialistu’, Dl.Q, cel cu gadgeturi,
  Conceput-a o yarmulka intarita cu fireturi
  Pe care Geims Bond al nostru o pune mascat sub freza
  Sa se apere de-atacuri cand nu fuge in viteza.

 15. Ponta zice ca Ungureanu a recunoscut la telefon ca ar schimba-o cu voiosie pe Roberta, dar nu are bilet de voie. Izvorand direct din gura primului ministru, faptul in sine e oarecum inedit, daca nu chiar de-a dreptul remarcabil.
  Asa stand lucrurile, sa zicem ca onoarea l-ar fi impiedicat pe Ponta sa faca public acest lucru (desi vorba aia, la razboi ca la razboi). Dar totusi, macar lui Crin putea sa i-l impartaseasca in privat – fie si ca barfa buna -, inainte sa fie “turnat” la popor de Ungureanu.
  Tragand linie si facand suma, onoarea lui Ungureanu e nula, si a lui Ponta e “selectiva”.
  Altfel toata povestea asta cu “iti zic da’ sa nu-i zici da’ tu de ce ai zis da’ atunci zic si eu da’ eu de fapt n-am zis ba ai zis” este de nivelul clasei ZERO – in noua acceptiune a ministerului invatamantului.

 16. MRU este doar pe postul de paiaţă în lanul de porumb. Vin ciorile de alta culoare politică să-şi facă cuib şi nu au unde. Uite şi şoricheţii care rod la temelia parul în care stă înfiptă această paiaţă. La ce bună o paiaţă în lanul de porumb când soarecii de câmp au devenit imuni la toate otăvurile viclene şi prostelile pe faţă?

 17. Maiomutoii astia de la cna incearca cu otv-ul sa vada daca tine ca apoi sa treaca si la inchiderea antenei 3. Nu il inghit pe prefacutul de Dan Diaconescu ciocoiul cu Rolls-Royce de nici o culoare dat nu sunt de acord cu mizeria asta stalinista cu bagatul pumnului in gura prin inchiderea postului tv. Televiziuni spaniole prezentau amenintari ale ETA in care indivizi cu mecla imbrobodita si pistoale mitraliera in maini amenintau si povesteau cum o sa le-o traga,si nu le-a mai inchis nimeni. Maimutele astea CNA slugile puterii cum spui ceva impotriva puterii cum te inchid asta asa pentru cine mai face comfuzia idioata si numesc Romania o democratie. Nu va trimeteti si garaitorii aia de ceafa de porc cu inscriptia pe tricou jandarm sa-i bata putin,asa democratic,ca maraie impotriva dictatorului si bandei sale? Si ce mecla tampa facuse dictatorul cand i sa dat cu flit la schengen. Cand se vor primi mizerii dictatoriale si corupte in schengen o sa te bage si pe tine adica cand o zbura porcul.

 18. E o utopie, daca, nu cumva, chiar o diversiune.
  Afaceristii, romani sau straini, nu investesc in Romania nu pentru ca nu le place de noi sau de tara noastra, ci din cauza climatului de afaceri nesanatos. Oamenii de afaceri isi duc banii acolo unde castiga mai mult. Daca-i vom taxa suplimentar, cu atat mai mult isi vor scoate banii din tara. Oamenii de afaceri ar investi in Romania daca nu s-ar taxa profitul reinvestit, daca forta de munca i-ar costa mai putin, daca autoritatile nu le-ar manca profitul pe spagi si expediente, daca procesul administrativ in desfasurarea afacerilor n-ar fi un hatis de netrecut, iar procedurile ar fi permisive si transparente. Multe televiziuni se intreaba, tendentios, de ce e mai ieftin un sejur pe litoralul bulgaresc. Pai luati conditii de cazare identice, in Romania si in Bulgaria. Diferenta de pret e constituita de banii negri care inrta in buzunarele autoritatilor romane. Ba cred ca intra chiar mai mult de-atat. Nu romanii sunt lacomi, ci autoritatile romane.

  • În legatură cu ieftinirea fortei de muncă în România ai dat-o în bârnă. N-ajunge că-n România sunt cele mai pr0aste condiţii de muncă posibile, iar remuneraţia pentru muncă prestată este cea mai scazută din toată Europa? Băi, nici în Cecenia bunăoară (care este într-un razboi civil) nu eşti plătit atât de pr0st, ca să râneşti cl0sete ca-n Rominia.

 19. @dorubr stai puţin! Cu DD e alta treabă. DD este omul lui Băsescu. Nu ma intreba, de ce! Tot ce pot să-ţi scriu este că după legile audio-vizualului, anti-reclama se taxează la fel ca şi reclama. La fel poţi spune că Diavolul este în slujba lui D-zeu, doar pentru simplul fapt că ne ispiteşte, ca să ne dovedim credinţa.

  • Cunosc treaba…si cu arestul lui DD regizat ca sa-l lanseze….ma refeream strict la democratie si libertatea de opinie,televizata,scrisa etc …civilizata bineanteles.

 20. Lam vazut la voi in emisiune pe Doru Viorel Ursu – l-a cam lasat sistemul nervos .

  Are pe fata un rictus si niste starmbaciuni nervoase cand e contrazis .
  Omul asta e o rusine pentru modul cum a incercat sa ne prosteasca in ultimii 20 ani , cum a anchetat evenimentele revolutiei si mineriadelor si cum incearca sa ne dezarmeze .

  Pai tocmai dansul ne citea in emisiune ca razboiul modern e cucerirea mintilor – ce incearca ei bu Basescu in frunte sa prosteasca oamenii .

  Base spunea ca e nevoie de mecanici si ospatari usor de prostit la OTV . E
  u zic ca e nevoie de cetateni vigilenti precum Claudiu Craciun , Printesa Caragea…etc .

 21. “Un presedinte, o Constitutie, 3 republici” -provocare spre analiza pentru dl profesor Bogdan Teodorescu.
  2005-2006:Constitutia citita in diagonala, intre doua sprituri la Golden Blitz =republica semiprezidentiala;
  2007-2008:Constitutia citita atent si cu respect, sub supraveghierea premierului Tariceanu =republica cvasi- parlamentara;2009-2012: Constitutia citita cu capul in jos si apoi trimisa prin Boc in pod =republica prezidentiala strong, cu presedinte joly-joker in toate bagator si autodidact atoatestiutor.
  Dupa aceste experimente ar trebui sa ne fie foarte usor in a infaptui reforma Constitutiei.

 22. @brontorzoaica Reactivarea celor doi bufoni unul dintre ei special creat dupa 1989 Vadim si Becali care o ard ,,nationalist,, dar sunt niste aranjori securisti incepe sa-i dea credibilitate lui DD. Se pare ca-i groasa treaba de sunt reactivati maimutoii nationalisti. Ai sa-i vezi in scurt timp dand buzna prin studiourile tv si abramburind verzi si uscate cu doua scopuri raman fara serviciul de somn in scaunul bruxelles si trebuie sa se intoarca la vechile obiceiuri,unu la mulsul oilor si celalalt la mintit ,,cultivat,, si servitul securistilor ,,sa iasa cine trebuie la vot,,. Vadim asta a fost dintotdeauna un aranjor ,,nationalist,, servitor securist. Imi pare rau sa-l anunt ca asta a fost pentru el si Becali Jiji ultimele posturi in politica pe care le-au mai prins. Lumea este scarbita de slugile astea ,,nationaliste,, bufoni,circari,aranjori securisti doar sa le fie lor bine.

 23. Cat de prosti sunt cei care cred ca basescu ar putea fi suspendat de o majoritate parlamentara usl.
  Cat de prosti sunt antonescu si ponta si “propagandistul” usele bogdan teodorescu.
  Cat de prosti suntem noi, toti ceilalti, care credem acelasi lucru ( noi suntem prosti din start, din “nemteni” nu ne scoate ).
  Singurul destept e basescu.

  Asta ne a explicat distinsul profesor valentin stan.
  TOTAL FALS:
  Legea 47/1992 , asa cum a fost modificata prin Legea 177/2010:
  Art. 11
  (1) Curtea Constitutionala pronunta decizii, hotarari si emite avize, dupa cum urmeaza:
  A. Decizii, in cazurile in care:
  B. Hotarari, in cazurile in care:
  C. AVIZE CONSULTATIVE PENTRU PROPUNEREA DE SUSPENDARE DIN FUNCTIE A PRESEDINTELUI ROMANIEI.
  (2) Deciziile si hotararile se pronunta in numele legii.
  (3) Deciziile, hotararile si avizele Curtii Constitutionale se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. DECIZIILE SI HOTARARILE Curtii Constitutionale sunt general obligatorii si au putere numai pentru viitor.
  Asadar, dl profesor stan desteptu, numai deciziile si hotaririle CCR sunt general obligatorii, nu si avizele.
  Domnu profu desteptu , noi astia , prostii, ne am gandit sa ne uitam in dex.
  Ce sa vezi, domnu profu desteptu?
  ” Aviz consultativ = părere cerută unui organ competent, dar peste care organul care a cerut-o poate trece .”
  Baiatul asta a fost si el pe la externe?
  Mda.

  • CURTEA CONSTITUTIONALA POATE FI DILUATA PRIN MARIRE SA ZICEM LA 30 DE JUDECATORI .

   DIFERENTA AR FI ALEASA DE NOUA MAJORITATE .

   FARA EXCLUDEREA ACTUALIOR BRONTOZAURI DAR CU ADAUGAREA UNOR SOMITATI JURIDICE REALE , INCONTESTABILE , ATUCI MOS ZEGREAN -SCULA BASISTA AR FI INUTIL .

 24. Ceea ce spune V.Stan ma pune pe ganduri! Orice decizie a parlamentului, deci si o decizie de suspendare a presedintelui, trebuie sa primeasca aviz favorabil de la Curtea Constitutionala. Cum aceasta este manevrata de Basescu, aceasta decizie n-o sa vina niciodata , indiferent de incalcarile sau interpretarile personale date constitutiei de catre presedinte. Asa incat, declaratiile lui ca da mandatul de premier cui vrea muschii lui, incep sa capete noima. Ne asteapta vremuri grele…

 25. Un telefon dat din interese meschine .Se fac eforturi deosebite sa se compromita lideri politici ai opozitiei.In ultimul timp telefoanele sunt principalul mijloc de compromitere si acuzatie.Securitatea continua sa se compromita si astazi, devenind politie politica ,pusa la dispozitia unor cretini.

  • Din aceste cauze, cred ca liderii politici ai opozitiei, trebuie sa fie mai precauti. Ma uit cu sila pe site-urile basiste si observ ca orice miscare a opozitiei este urmarita de PDL-aci si manipulata in asa fel incat sa dea rau pentru USL si bine pentru PDL. Oare USL-istii nu cunosc aceste aspecte ? Le dau eu un telefon sau macar sa le spuna cei de la Antena 3.

 26. Comentariul meu nu este referitor la acest articol. Vreau sa fac o reclamatie la CNA asupra REALITATEA TV. Tot sfarsitul de saptamana aceasta a fost “umplut cu scursurile” de la PDL si PPDD, vreau sa stiu daca CNA va considera aceasta reclama electorala desi nu suntem in in perioada electorala. M-am simtit dezgustat, in cele cateva secunde care le-am vazut, de prezenta si prestatiile lui Talmacean, Turcan, Vass. Puteti sa imi spuneti daca reclamatia mea poate fi luata in considerare la CNA?
  Multumesc

 27. UNGUREANU – FANTE DE IEŞI , NIMIC ALTCEVA DECAT UN NOU PREZERVATIV AL PUTERII BASISTE , DUPA UZATUL SI REFOLOSITUL PREZERVATIV CU GUST DE UTC NUMIT EMIL BOC .

 28. Sa lasam telefoanele date unul altuia, oricum toate acestea fac parte dintr-o “piesa”. MRU ca baiat de frunte, al ochilor albastrii, incearca la insistentele primului umilit al tarii sa-si joace rolul. Pacat, s-a coborat mult prea jos pentru pregatirea si perspectivele alese ale acestuia pe plan intern si international (ref. MRU). E o constatare, MRU are trecere in cercurile internationale de la varf, internul il trage in jos.

  Umilitu’ joaca tare, ca de obicei. Stam si comentam ca niste prosti, in loc sa iesim cu zecile de mii in strada, atunci Umilitu’ s-ar putea sesiza, la atentionarea cainilor de paza, care i-ar raporta, ca lucrurile sunt oable.
  Pana atunci, isi va juca cu mare succes rolul umilitului din tara celor 20 de mil de umiliti si prosti, dar ce prosti. Recunosc, o data am fost si eu prost. Urmatoarea statie … Tg. Mures, facultatea de medicina in limba maghiara.

Leave a Reply