Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, referitor la denunţurile din dosarul “Microsoft” privind alocarea de bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu din 2009, că dacă procurorii l-ar lua şi pe acesta, ar fi şi mai bine, arătând că Băsescu a candidat în acel an din partea PDL.

 

11 COMMENTS

 1. Are perfectă dreptate Ponta. Cine a beneficiat trebuie să plătească. Mă întreb’ la ce se plîng de condiţiile din penitenciare? Cum nu au spus de condiţiile din domiciliu familial’ aşa să nu-i aud nici de condiţiile unde sunt plasaţi în urma mizeriei la adresa poporului şi a ţării. Cred că e clar şi corect. Să mulţumească că nu trăiasc ca noi în condiţiile limitate de ei prin legi proaste’ totul în avantajul lor politic.

 2. Ponta uita ca e premier sau nici el nu mai crede ca este…Asta cu Basescu la DNA sau oricine la DNA poate sa o spuna un jurnalist,un parlamentar in nume individual dar nu prim ministrul unei tari.Cand trebuia sa-l infunde cu mijloace constitutionale si democratice avand suportul a 70% din populatie a preferat sa bata palma pe sub masa cu el,a ales varianta usoara,convenabila lui.A reinceput tele-guvernarea lui Ponta ! La TV el le face pe toate,le rezolva pe toate,promite orice.Sigur,mai nou sub forma unor “proiecte pt viitor”…Nu mai spune ca “de maine vom reduce TVA-ul la 20%” ca nu-l mai crede nimeni.Asadar in 2015 nu avem alegeri dar la ce ne foloseste asta ? E suficient ca le avem la anul ca toti terminatii din politica sa reinceapa spectacolul acesta de prost gust al promisiunilor si al prostirii in fata.De la stanga la dreapta toti ne-au luat de tampiti.Sa-l vad pe unul sa iasa si sa spuna ” domne daca in 8 ani in politica n-ai facut nimic bun,ai atarnat in Parlament,ai furat in guvern sau in administratia locala atunci dispari definitiv din politica”…. La TV eu nu vreau sa mai vad spectacole istericoase cu si despre politicieni,nu pt asta i-am votat.Poate sa o faca si din postura de consultant politic sau de om de afaceri.Dar in Parlament lasa-l pe altul care-si dedica timpul interesului meu.La fel am zis si despre Basescu. Bai basistilor,daca va place ca-i haios si cool dati-i o ora in fiecare seara sa va distreze,sa fie “baiat” , bagati-l intr-o distibutie gen Las Fierbinti sau invitat permanent la Capatos…Dar la Cotroceni vreau un Presedinte daca este posibil si nu cer prea mult.De unde ? Mai stati cateva luni si unii vor urla dupa Cuc de plictiseala…Basisti sau antibasisti la un loc.Astia sintem si ne meritam soarta.

 3. Putina decenta in declaratii nu ar strica nimanui. La noi, atat oamenii politici cat si media, nu se pot abtine in a se sfasia intre ei. Ori, viata zilelor noastre arata ca cine zice… ala e!

  • Da de ce?asa vrei tu?ce a facut Ponta ca-sa fie anchetat de DNA?..
   Dar daca esti un gica contra si basist pe deasupra,te cred ca asa se vede de acolo de l;a ieslea ta!!

   • MA ROG,STII SI TU CE E PLGIATUL!MAI…BAIATULE.LUCRARILE SE FAC DIN CARTI…CORECTITUDINE INTRUCHIPATA,CARE N-AI DE CE SA TE IEI…MAI BINE VEZI VINOVATUL VINOVATILOR!

  • Lasa ca va intra si el cu suguranta cand si-or pune streangul de gat pensionarii si bugetarii ca le-au marit pensiile si salariile si ca pe guvernarea lui Ponta avem crestere economica si reducerea somajului. Nu mai fi pesomist asa ca va ajunge si el.

 4. Ponta alias plagiatorul, se crede perfect man si are impresia ca, el nu greseste niciodata cu nimic absolut nimanui, dar nu e chiar un “saint”,ci mai degraba ar trebui sa isi vada de propriile lui interese si ale partidului al carui sef inca este…

 5. MăIIIIII,CA MULTI GICA CONTRA MAI SUNT in tara asta …n-au nici un dzeu…voi, măi CORECTILOR,care tot ii dati cu PLAGIATUL…voi, CARE N-ATI INVATAT CARTE…LUCRARILE SE FAC DIN CARTI…ce tot ii dati voi cu PLAGIATORUL, IGNORANTILOR,fara carte si fara Dzeu…A fost o comisie, desigur, mai capabila ca voi…apta sa evolueze LUCRAREA …ce va doare pe voi creierul cela slab ,sa faceti astfel de aprecieri…iaca scârt,Marghiula! De bine de rau s-au facut niste pasi,avem niste lucruri mai bune…lasati-va de prostii! trebuie sa se ajunga la Vinovatul vinovatilor si…sa facem odata ceva cu tara asta! ce tot va balacariti si va prostiti in halul ata…unde vreti sa se ajunga…?

 6. MA ROG,STII SI TU CE E PLGIATUL!MAI…BAIATULE.LUCRARILE SE FAC DIN CARTI…CORECTITUDINE INTRUCHIPATA,CARE N-AI DE CE SA TE IEI…MAI BINE VEZI VINOVATUL VINOVATILOR!

Leave a Reply