Basescu-si-Ponta.-foto-econtext1

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Parlament, că, în urma declaraţiilor şefului statului la adresa senatoarei Gabriela Firea, va fi depusă, marţi, o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu, pe care o doreşte semnată de cât mai mulţi parlamentari, inclusiv din opoziţie.
El a spus că este vorba despre “un atac mafiot” al lui Traian Băsescu la adresa unui senator. “Am discutat cu toţii din punct de vedere politic şi legal consecinţele atacului pe care nu mă feresc să-l numesc un atac mafiot efectuat aseară de către Traian Băsescu împotriva colegei noastre, doamna senator Firea. Am decis ca toţi parlamentarii, nu doar din coaliţia de guvernare, dar dacă sunt şi liberali, de la PPDD, sau de la PDL, care vor dori, până mâine (marţi – n.r.) avem o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu petru două infracţiuni: infracţiunea de ameninţare şi infracţiunea de şantaj“, a declarat premierul Victor Ponta după şedinţa liderilor coaliţiei guvernamentale.
Ponta a mai spus că “este prima dată din 1989 încoace, de când România încearcă să fie democratică, când  familia unui senator este ameinţată direct, de către preşedinte”. “Este un element fără precedent, care nu mai are nicio acoperire în disputra politică”, a mai spus premierul.
În momentul în care ameninţă familia unui senator (…) lucrurile sunt fără precedent“, a mai spus premierul Ponta, precizând că va fi informată şi Comisia Europeană. El a arătat că este un “atac mafiot” împotriva Gabrielei Firea. “Traian Băsescu trebuie să răspundă în faţa legii. Doamna senator trebuie să vadă foarte clar că modelul mafiot cu care am fost conduşi de nouă ani şi jumătate nu intimidează”, a menţionat Ponta.
El a precizat că a cerut colegilor săi europarlamentari ca şi conducerea Parlamentului European să fie informată despre acest “atac mafiot” făcut de Traian Băsescu împotriva unui senator. “Azi am cerut tuturor colegilor noştri din PE să informeze conducerea PE pentru acest atac mafiot prin care domnul Băsescu, pentru simplul motiv că doamna Firea, ca parlamentar, face parte din Comisia de anchetă care anchetează toate ilegalităţile, spălarea de bani, evaziunea fiscală comisă de către domnul Băsescu  – a fost ameninţată, domnia sa şi familia“, a spus Ponta.
El a arătat că plângerea penală va fi depusă marţi, fiind semnată de un număr cât mai mare de parlamentari – senatori şi deputaţi. “Evident că cel mai târziu în decembrie domnul Băsescu trebuie să răspundă în faţa legii pentru că asemenea atitudini mafiote într-o ţară care este membră a UE, a NATO, care are o separaţie a puterilor în stat, un sistem de justiţie independent, sunt absolut inacceptabile”, a adăugat Ponta.
“Cel care va intra la inchisoare e Basescu”, a declarat Ponta.
Senatoarea PSD Gabriela Firea a reacţionat, luni, la afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu la adresa ei, afirmând că aşteaptă cu interes reacţiile instituţiilor şi ale ambasadelor statelor democratice faţă de acest “act flagrant de intimidare a unui senator“.
Firea precizează, într-o postare pe Facebook, că preşedintele Traian Băsescu i-a transmis, duminică seară, într-o emisiune televizată, “un mesaj fără niciun echivoc” legat de activitatea ei în Comisia Călăraşi.
“Aştept cu interes reacţiile instituţiilor statului şi ale ambasadelor statelor democratice faţă de acest act flagrant de intimidare a unui senator al României!”, afirmă Gabriela Firea, luni, pe Facebook.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că atât el, cât şi fiica sa Ioana Băsescu stau la dispoziţia Parchetului privind terenul din comuna Nana şi că senatorul PSD Gabriela Firea “mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului”.
Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, preşedintele a spus că şi acum poate spune că aceasta este “o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist”. “Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele“, a spus Băsescu.

 

 

69 COMMENTS

 1. Sa se trimita informari despre aceasta situatie si macelarului vames (functionarul ambasadei USA), ambasadelor Angliei si Frantei.

 2. ”Rareș Bogdan, prietenul meu” (Marius Pieleanu – abonatul Alinei Petrescu, dar nu numai)
  .
  ”Ie dreptul nostru să facem numirile la TVR” urlau antoniștii , se văitau ultrașii pnl-isti pe aici și aiurea.
  .
  Vedeți de unde venea încrâncenarea PSD privitor la Rareș Bogdan. Cum dracu să numești la TVR o trompetă băsist-băsistă , atunci când încă mai exista USL și se știa de la o poștă cine-i ipochimenul? Se vede spre ce băsism mizerabil se îndrepta antonescu cu mult timp înaintea ruperii USL. Aranjamentele din decembrie cu Băsescu, nu două ci poate…nouă, trebuiau să se materializeze și în această direcție și spre asta trăgea antonescu insistând pe nominalizarea lui Rareș Bogdan pupinbăsistul rămas însă la realitatea.tv. Bun și aici. Opoziția PSD-ului l-a radicalizat cum s-a văzut ulterior.
  Acum băsiștii și antoniștii mai au încă o reduta de pe care trag împotriva guvernului , impotriva lui Ponta, împotriva coaliției la guvernare.
  De ce …”încă”? ”Încă” pentru că antonescu, oricum, mai are un om de-al lor, pe Stelian Tănase, la încă o televiziune de propagandă, la TVR , omul re-construind acolo echipa de propagandă băsist-liberal-antonistă care va fi gata de luptă pentru campaniile viitoare.
  Cât despre televiziunea bășistă, b1, a ”maestrului, porei și turcelului” ce să mai vorbim? E, tot cu ei.

 3. Vinovata de balamuc este numirea politica a procurorilor basiști prin negociere intre Ponta si Băsescu .

  Ponta a spus ca a semnat coabitarea ca sa fie liniște si defapt l-a resuscitat pe Băsescu , după care i-a oferit procurori cu nasul in suflet precum Kovesi pusa de Ponta la DNA.

  Astazi culegem roadele tradarii lui Ponta cu un Basescu dement si pus pe arestari .

  • @USD – plagiat USL
   .
   Ti-am urmărit, măi nene, multă vreme pe aici elucubrațiile tale dar am considerat multă vreme că, bâgîndu-te (numai) în seamă, ți-aș da o atenție nemeritată pentru că ultrașul , fie că-i năimit, fie că-i prostit, nu poate fi convins ușor indiferent cu câte argumente valide ai veni. Chiar deloc. Dacă m-ai citi cu ATENȚIE , și dacă i-ai citi și pe @Hucko ,@Stan Petru Paul, @alexph, @Onofrei Natalia, și , cu acceptul domniei –sale, pe @ nimabe, ai fi aflat, spuse chiar de pnl-iști veritabili, și alte adevăruri care ție, nu știu cum dracu’, îți scapă, și ai fi aflat că nicicând noi nu am aruncat cu mizerii verbale cum o faci tu și ai tăi, nici in antonescu și nici in PNL până …li s-a rupt ăstora și de noi, și de USL.
   Nu , vci ați fost permanent cu curul in două luntri și obraznici(mai ceva ca pedelacii, care, în nici un caz, nu au mai fost atât de infecți la gură ca voi) și nemulțumiți. Voi, și la putere, voi, și în opoziție. Cum ar veni : ”Buna tara, rea croiala, mama ei de randuiala” Totuși dacă nici după ce ai aflat că antonescu http://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk a PARTICIPAT la scrierea(auzi, băi, la scrierea!) actului de coabitare și-”a tăcut ca porcu-n păpușoi, după….”, că același antonescu a ACCEPTAT, acasă la Ponta, cu o zi ( de fapt , în noaptea) dinaintea nominalizarile făcute de către Ponta la Procuratura și DNA (care, în paranteză ți-o spun, deblocau o situație, un șah etern și un Morar, și colo… și colo, cât ar fi vrut mușchii lui basescu, și care, cu toată impopularitatea pe care și-o atrăgea Ponta îl proteja pe candidatul la Președinție, antonescu-ingratul , de furia mulțimii care nu ar fi înțeles acest ”joc”.
   Constatând , din ceea ce mâzgîlești pe aici, că în afară de LOZINCI, ETICHETE ȘI ÎNJURĂTURI la adresa lui Ponta-”plagiatorul”(așa cum ziceai și inainte…RUPERII) nu-ți pui capu’ deloc-deloc la contribuție, nu , nene, nu le ai, nici cu buna credință mai mult, nici, cred, nu prea înțelegi decât ce ți se servește ceva în genul… Ia, de la băsescu! http://www.youtube.com/watch?v=507lfnwFPYw am intervenit nu alta dar o să ai impresia că , nebâgându-te nimeni în seamă, oi fi crezând că ai și dreptate. Ba, mai mult, mai încerci să-ți atragi și prozeliți iar unii , mai slabi de înger, și care servesc mult, seară de seară, ”Excrementul silei” cu Ion Cristoiu sau ”În gura Porei” cu halitoarea de cârnați afumați- băsiți, ar putea să zică :Ngă, Ngâ, are dreptate dă…dă ..ăsta care-și zîci ”USD – plagiat USL”. (băi, și numele USL, și numele USD sunt date de către Ponta, băi, și acceptate INIȚIAL (înaintea RUPERII USL) de către antonescu care nu avea NICIO gară privind existența acelui USD)
   Diferenta intre tine și acel cățelush din ultimul filmuleț propus ție spre vizionare este că tu și antonescu ”luați” vârtos de la băsescu, ceea ce el ca animăluț prostuț refuză ca fiind urât mirositor. Ăsta-i adevărul la voi, ce să-i faci ? Asta…ie!
   La lada de gunoi a istoriei va fi trimis PNL-ul dacă, după alegerile europarlamentare , pe acest antonescu, cei mai liberali dintre liberali nu-l vor rejecta, cât de rapid. Binențeles că acest lucru de însănătoșire grabnică a PNL nu o pot face cei din preajmă, lașii, cățărătorii, agățătorii și pocorei de putere, fara cuvânt, fără principii, fără bun simț asemănători adulatului lor de mai ieri, și de astăzi, antonescu. Și iarăși veți spune, ca proștii, și veți da vina iarăși și…iarăși pe securiști, pe fii securistilor pe nepoții securiștilor când , aici, a fost ”prostie în stare pură”. A lui și-a ”lingăilor de pe liste” cu care s-a înconjurat.
   Și ..doar ”o vorbă să-ți mai spun”. Păi, băi, pe tine nu te bucură că-i arestează pe ăștia ai lui Ponta(și bine ar fi și pe Ponta… wow!) și că tartorul lucrăturii este chiar Băsescu și-a lui DNA? Nu e bine, băi? Nu tocmai spuneai cum și-a făcut-o Ponta cu mâna lui? Nu vezi că nu știi ce vrei, fiind cu acest mesaj, și mai confuz?

 4. DA SUNT DE ACORD CU ACEATA PLINGERE FACUTA DE DL. PONTA PINA ACUM NE-AM TOT INVIRTIT SI PARCA NE-AM JUCAT PRECUM ACTORII DIN FILMUL FRUMOASA SI BESTIA. FRUMOASA ESTE TARA NOASTRA CARE A AVUT STRAMOSI DEMNI DE LAUDAT ,IAR BESTIA CARE INCEPE SI CU ;B; ESTE BASESCU .A VENIT TIMPUL SA SCAPAM DE ACEASTA BESTIE CARE AMENINTA PE ORICINE .OM VEDEA CE SE POATE FACE SI CIT DE CORUPTI RAMAN IN CONTINUARE ORGANELE DE ANCHETA .PE MINE CA PERSOANA NU M-A REPREZENTAT NICIODATA .A AJUNS SA FIE PRESUL DE LA INTRARE A UE SI BINENTELES AL MEU .CU STIMA SI RESPECT ,PENTRU DUMNEAVOASTRA ,

  • n-a venit timpul, timpul a trecut. ceausescu a fost copil mic in comparatie cu băşinescu. la timpuri noi, tot noi – cum zicea rumanu valter roman.

 5. Ponta nu poate semna singur o plangere penala impotriva amenintarilor proferate contra sa ? De acelasi impostor!

 6. Hai, cine dă cu zarul ?
  Ponta face joc de glezne ca să creadă lumea, fals, sunt declaraţii- păreri politice de ambele părţi, vocabular josnic, amîndoi,,vorbesc mult prost şi fără rost”, nu aceasta este agenda cetăţeanului de rînd, se vede clar, că,cetăţeanul nu este proiectat în politica lor ordinară, de mahala, pentru ciolan. Nu văd cine-i mai crede pe amîndoi sau pe toţi. Perfect adevărat acest material, nici cu unii nici cu alţii:
  http://www.vrn.ro/cu-totii-la-brutarie, cine doreşte să citească, este un material obiectiv, sintza ,,politicienilor deşucheaţi” din provincie, chiar şi din Bucureşti, aşa se vede clar pe ecran tv şi peste tot în teren.
  Să dea cu zarul, şi, cu toţii la brutărie ! ,,coabitarea la brutăria de covrigi, pîine, peşte, piaţă”…guvernul ca instituţie, nu este piaţă sau mahala, ori un ghetou !!!

 7. Bine ca depune plingere , ca sa se dea NUP ! Am inteles ca Antonescu i-a sugerat lui TB sa-l reclame pe dl Ponta la DNA . Cumva avem doi nebuni in libertate ? Antonescu si TB ? Jucam toti in piesa “Zbor deasupra unui cuib de cuci ” ?

  • Lucretia,
   chiar asa e. antonescu i-a sugerat lui bacecu interlopu’ sa-i faca plangere penala lui Ponta la dna. Unire basista in cuget si-n simtiri.

   • Antonescu si ieri dl Serbanescu spuneau acelasi lucru. Daca B tot ii aduce primului ministru acuzatii asa de grave cum ca e cel mai corupt de ce nu o dovedeste in instanta, altfel sa taca pt. ca nu face bine tarii ca presedintele sa acuze asa de amorul discursului primul ministru. Insa Ponta i-a raspuns lui B in aceeasi nota de amenintare cu puscaria, deci Antonescu are perfecta dreptate, amandoi vorbesc aceeasi limba, tonul face diferenta.

    • antonescu a zis ca-i sustine pe udrea, boc sau predoiu la prezidentiale. Si ca e condamnat sa actioneze impreuna cu bacecu interlopu’. Deci, ce sa mai vorbim ?

 8. Basinescu a recurs la amenintari si intidimidari pe fata atat la adresa Gabrielei Firea, dar si la adresa Premierului Victor Ponta.
  Sunt de acord cu actiunile de plangere penala impotriva matrafoxatului.
  Dar, nu inteleg de ce Premierul se lasa(personal) acuzat si terfelit in legatura cu coruptia si nu actioneaza pentru a-si spala imaginea.

  In afara de actiunea din Parlament( vor depune semnaturi si oamenii Crinului Negru ?!) AR TREBUI ca Premierul Victor Ponta sa dea o declaratie serioasa, eventual in Parlament, prin care sa clarifice si sa demonteze acuzele de “profund corupt” : ex….”cazul privatizării CFR Marfă, cel al tranferului de terenuri agricole către Consiliul Judeţean Brăila”.

 9. Stimate Domn, nu ma asteptam ca Dvs. sa nu stiti ca Ponta si “cat mai multi parlamentari” depun de pomana o astfel de plangere. Aaaa… o pot face doar ca sa tipe ulterior ca justitia lui Basescu nu-i baga in seama. Plangerea o pot face doar sotii Pandele. Ponta parca a fost si procuror, si avocat – nu-i asa?

   • Lasati, ca nici “persoana fizica” ponta n-a ramas dator. Ideea ce ca mesajul transmis a fost de o lista comuna de semnaturi. Pai, nu are nicio valoare acea lista

     • Aici trebuie să vă contrazic: Nu d-l Ponta va face plângere penală, însă “va fi depusă” o plângere penală, ceea ce este altceva. Aici CPP este clar:
      Capitolul IV EFECTUAREA URMĂRIRII PENALE
      Secţiunea I- Sesizarea organelor de urmărire penală
      Art. 222 (extras)
      Plângerea
      Plângerea este încunoştinţarea făcută de o persoană fizică sau de o persoană juridică, referitoare la o vătămare ce i s-a cauzat prin infracţiune.Plângerea trebuie să cuprindă: numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea şi domiciliul petiţionarului, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, indicarea făptuitorului, dacă este cunoscut şi a mijloacelor de probă.
      Plângerea se poate face personal sau prin mandatar. Mandatul trebuie să fie special, iar procura rămâne ataşată plângerii.
      Plângerea făcută oral se consemnează într-un proces-verbal de organul care o primeşte.
      Plângerea se poate face şi de către unul dintre soţi pentru celălalt soţ, sau de către copilul major pentru părinţi. Persoana vătămată poate să declare că nu-şi însuşeşte plângerea.
      Pentru persoana lipsită de capacitatea de exerciţiu, plângerea se face de reprezentantul său legal. Persoana cu capacitate de exerciţiu restrânsă poate face plângere cu încuviinţarea persoanelor prevăzute de legea civilă.(Detalii: http://legeaz.net/cpp-cod-procedura-penala/art-222.)

     • D-le Radu Tudor, am senzatia ca iar face PSD ceva nefacut si, dupa aceea, liderii isi vor pune mainile in cap, vaitandu-se: “Mama, ce-am facut!”
      Eu presupun ca va incepe o joaca de-a plangerea penala, vor fi sufocate parchetele, si tot PSD va avea de pierdut – are mai multi “baroni locali”, asta este! La cei 2-3 presedinti de CJ ai PDL (nici nu stiu daca au atatia) contrapunem 0 (zero) ai PMP (deci nu au baroni locali, nu-i asa?) si cateva zeci de PSD-isti.
      In plus, eu nu pot baga mana in foc ca Basescu n-a avut dreptate – atunci va fi iar Ponta care il apara pe coruptul de Pandele. Nu uitati, “avem un prim-ministru profund corupt”. :))

 10. Da asa este.Pe cine nu-l lasi sa moara ..NU TE LASA SA TRAIESTI.Ponta nu l-a lasat pe basescu sa moara(interesat ca pSD sa aiba candidt la …presedentiale) si acum BASESCU nu-i mai lasa pe pesedisti sa traiasca(adica PSD si-a facut-o cu mana lui si in plus l-a obligat si pe ANTONESCU sa paraseasca USL care devenise CADUC/DEPSASIT).
  De altfel imi pare corect comentariul lui @ USD plagiat USL care in doua propozitii a sintetizat f bine… situatia.

 11. Basescu procedeaza ca un dictator,daca nu esti cu mine esti impotriva statului si a tarii.Cineva trebuie sa reuseasca sa-l potileasca,mai ales ca are atatea bube in cap .Nu arunci o bomba,fara nici o proba si apoi te retragi.Trebuie sa clarifice situatia D-na Gabriela Firea,ca sa nu pluteasca banuielile nefondate ,asupra sotului.

 12. Foarte bine ca formuleaza plangere penala impotriva lui Basescu. O intrebare totusi : de ce Victor Ponta nu a reactionat vehement cand procurorii DNA au afirmat ca s-au facut interceptari in cabinetul sau sau cel al cancelariei, in cazul Duicu ? A fost ceva extrem de grav si trebuiau lamurite lucrurile in regim de urgenta. Ori a fost interceptat doar telefonul lui Duicu, ori s-a instalat tehnica de ascultare in cabinetul premierului.

 13. Basescu si Ponta ,doi politicieni care au nenorocit o tara intreaga cu pactul lor de coabitare.
  Unul trebuie sa mearga la puscarie iar celalalt trebuie sa se retraga din viata politica romanesca.

 14. Este bine că face o astfel de plângere, însă am 100 % convingerea că nu se va întâmpla absolut nimic. Plângerea lui Ponta nu va fi luată nici de dracul în consideraţie, în timp ce DNA-ul va “sălta” la greu pesedişti şi tot felul de adversari potici de-ai lui Băsescu. Mazăre, deşi nevinovat conform motivaţiei de astăzi, în 18 aprilie la ICCJ va fi arestat preventiv 29 de zile şi probabil grăbit procesul ca să-l bage la închisoare, Dragnea, Oprişan, Dan Voiculescu, Pandele şi probabil Ponta, vor fi următorii vizaţi. Îmi pare rău să spun toate astea, dar atât timnp cât acest Guvern nu face ceva cu Băsescu să-l dea jos, asta se va întâmpla. Cred că, fie şi în ceasul al doisprezecelea, ar trebui pusă pe tapet în Parlament acţiunea lui Ghişe, votată în Parlament demiterea Lui Băsescu, ridicarea imunităţii şi deferit justiţiei. Dacă nu au curajul să facă asta, Băsescu va face prăpăd până la terminarea mandatului, plus faptul că, sunt convins că în noiembrie va trage de timp şi se va crampona în a preda puterea, sub pretextul că , al doilea mandat a fost incomplet (după mintea sa). În plus, plângerea asta formulată de Ponta va fi privită de de ăia care au premiat-o pe Kovesi ca fiind “curajoasa neamului” ca un atac direct al Guvernului la adresa statului de drept, presiune pe justiţie şi tot felul de bla-bla-uri aberante, precum la referendumul din 2012. Din păcate, este încrengătură urâtă rău de tot şi nu cred că Ponta şi Guvernul au curajul să “cârâie” în faţa SUA şi al UE. Ca atare, cred că Băsescu va mai face mult timp cărţile prin ţara românească, chiar şi după plecarea sa.

 15. nu vad nici o reactie la adresa moderatorului lu’ peste zis rares bogdan; nu ar fi trebuit sa reactioneze intr-un fel, sa-i ceara basescului niste probe ceva pt acuzatiile grave pe care le facea? sau ii placea ce auzea?

 16. Incepem bine Saptamina Patimilor…

  Dar eu sint de acord cu d-l Ilie Serbanescu, de ce Victor Ponta nu-si apara propria reputatie:

  “Doamna Firea nu poate fi decât apreciată, pentru că îşi apără reputaţia. Eu nu-l înţeleg pe domnul Ponta. Se poate spune că în ultimul timp au fost tot felul de atacuri de acest gen ale domnului preşedinte la adresa premierului, dar asta a fost foarte tare. Domnul Ponta are obligaţia să-şi apere şi domnia sa reputaţia. Păi ţara asta e condusă de cel mai corupt dintre corupţi? Este obligaţia domnului Ponta de a cere satisfacţie justiţiei, nu să-l provoace la duel pe domnul Băsescu că nu mai sunt vremurile acelea. Trebuie să spună d-l Victor Ponta “eu sunt prim-ministrul acestei ţări, nu se poate admite ca preşedintele să facă pantofii cu premierul. Dacă nu sunt bun dă-mă afară, eu îţi cer satisfacţie în justiţie”. Domnul Ponta a fost terfelit de domnul Traian Băsescu mai mult decât a fost terfelită doamna Firea”, a spus Ilie Şerbănescu, luni, la “100 de minute”.

 17. E o campanie electorala,mizerabila.
  Deocamdata scorul e 2 la 1: Basescu si Antonescu impotriva lui Ponta. Pentru ca Antonescu critica guvernul,ca un basist sadea.M-am tot intrebat de ce a tradat alegatorii si USL si de ce au fost liberalii de acord cu retragerea de la guvernare. Simplu: ca sa-si apere fiecare pielea.
  NU ATI OBSERVAT,CA DUPA TRECEREA IN OPOZITIE,LIBERALII NU MAI SUNT ARESTATI ? Niste lasi ! Nu le pasa de popor,ci doar de pielea lor !
  In momentul in care Basescu face amenintari securiste,plangerea penala, impotriva lui este apa de ploaie.
  Singura solutie,ca sa se termine odata cu aceste amenintari,santaje si arestari,aproape zilnice,este solutia propusa de Dl. Ghise : votul in Parlament,care sa consfinteasca faptul ca dupa rezultatele recensamantului, publicate de INS,referendumul a depasit pragul si impostorul de la Cotroceni este demis.
  Atunci si instrumentele de forta ale statului,dintre care,unele, sunt slugile lui Basescu se vor potoli.Altfel,pana in decembrie,vor fi decimati, majoritatea PSD-istilor,incat,electoratul se va intreba,daca sa mai voteze sau nu PSD.Pentru ca atat de multe arestari,vor trezi suspiciuni la majoritatea celor care nu au timp sa urmareasca Antena 3 sau nu prind acest post si nu vor intelege adevarul despre arestari.Ci vor zice:cam prea multi corupti la PSD. Si ca, cetateanul turmentat,se vor intreba:si eu cu cine votez? Si multi nu vor mai veni la vot sau vor vota la intamplare.Ceea ce ar fi foarte grav.

  • george,
   depunerea unei plangeri penale pentru amenintare si santaj inseamna doar dat din gura ? Dar depunerea celor aproape 400 de plangeri penale pentru mizeriile din perioada boc ? Tot dat din gura e ?
   Tu cu cine votezi la europarlamentare ?

 18. Să facă şi aici, dacă este în stare, posibil să fie omul lor de guvernare :
  http://www.vrn.ro/revolta-la-tacuta-unde-au-disparut-400-000-de-euro, DNA si Directia de Luptã Anti-Fraudã, asteptate la Tãcuta,,“….Acest primar îsi obligã subalternii sã facã ilegalitãti, un individ care a indus în interiorul aparatului primãriei teama, injustitia si teroarea. Desi în localitate s-au investit 400.000 de euro de cãtre APIA, pajistea comunalã este parazitatã de spini si mãrãcinisuri, fãrã nicio urmã de modernizare, iar lipsa unei modernizãri si întretineri specifice a fãcut ca aceasta sã arate mai rãu ca înainte de înfiintarea asociatiei respective”, spun locuitorii din Tãcuta, revoltati de metodele primarului de a conduce tot ce miscã în comunã….”

 19. Domnul Calimente minte cu nerusinare: privatizarea CFR marfa a fost supervizata de ministrul transporturilor de la ora respectiva; nimeni altul decit liberalul Fenechiu!

 20. a inceput CIRCOTECA ELECTORALA: manele, sabii, cutite, portofele, taxe pt prosti sa sponsorizeze circul, popcorn, bere, mici, galeti

  “Noroc” ca ne lasa CHEVRON fara apa potabila si poate se trezesc si romanii la realitate.

 21. Această plîngere este egală cu o frecție la un picior de lemn. De parcă nu se știe că grație lui Morar , băsescu s-a ales cu imunitate totală contrar celor scrise în constituție.
  Și mai mult, datorită pactului de coabitare ,care zice-se e pt. stabilitatea țării, ăla face ce vrea cu cine vrea știind că nu va fi tras la răspundere.
  Dacă ai noștri politicieni ar fi curați , nu s-ar teme de nimic și ar lua atitudine. Așa înghit mizeriile ăluia pt. că probabil mulți au bube în cap. Nu văd altă explicație logică.

 22. vrajeli…circ pentru fraieri. coabitarea merge perfect. sistemul e ca uns, basescu si ponta mimeaza lupta pentru a-i scoate din joc pe cei care sunt cu adevarat o amenintare pentru sistem. te umfla rasul la ultimele declaratii ale lui basescu si ponta. oamenii sistemului care isi disputa masa de fraieri pentru vot. si sunt la intrecerea cine incaleca mai mult justitia…comisia nana a fost un part, asa si plangerea penala, asa si amenintarile asa-zisului presedinte.

  • Mulți dintre cei care scriu pe aici ”văd” altfel lucrurile. După putință și/sau dorință.

   Mai aflu de la cineva de mai sus că oamenii trebuie să se uite la Antena 3 pentru a vedea cât de asuprit e PSD-ul. Că dacă n-au timp s-o facă, vor crede că baronii PSD sunt într-adevăr corupți deși ei, bieții, sunt niște victime inocente.

   Pentru aceștia care scriu lucruri de-astea pe-aici am o ȘTIRE. BREAKING NEWS ( pe naiba! 🙂 ):

   Brăilenii s-au deșteptat mult în ultimii ani. Brăila, acest oraș numit ”roșu”, pentru voturile enorm de multe luate ani de-a rândul de PSD, nu mai e la fel de roșu. La alegerile locale, rezultatele USL nu au fost atât de bune pe cât se sconta. Nu ca de la un oraș ”pesedist”. Bunea Stancu a sufocat, efectiv, județul, fiind în toți și în toate implicat, la vedere sau nu. Firmele lui sau „simpatice” lui au toate lucrările importante din județ.

   Deci oamenii nu au nevoie să le zică vreo televiziune de bine sau de rău despre PSD. Și nici prefăcătoria lui Ponta nu ține la atât de mulți votanți, cum ar vrea PSD și propaganda pesedisto-coabitantă. De aceea e disperat Ponta și continuă să se agațe, jenant și prefăcut, de conceptul de USL.

 23. Aiurea, idea ca asta dovedeste cit se lupta PSD cu presedintele e o prostie pentru a prosti prostii! Ei se injurau la fel de mult inaintea alegerilor anterioare si dupa aceia au coabitata forte bine pina cind nu a venit vremea alegerilor din nou. Deasemenea procurorii nu o sa faca nimic doarce sa-u pronuntat deja ca capitanul are imunitate. Mai mult, intrebat daca cumva o sa incepa procedura de suspendare, un lucru care chiar la-r deranja pe base, binenteles ca ponta a spus ca NU. Evident, incalcare flagrant in stil mafiot a legilor (sa nu mai insiram toate celalte violati constitionale pe care le-a a marturisit in acel interview) este perfect constitutionala conform explicatiei lui ponta! Cit despre reactile occidentului, eu nu o sa-mi tin resperaia, dar dac dumneavostra doriti sa o facieti…

 24. Toata lumea se lupta cu persoana base . Slava Domnului , cu ajutorul lui Ponta , in decembrie scapam de el ! Dar ramane umbra lui , sistemul , Inalta Curte , Curtea Constitutionala , DNA-ul , ANI ,SRI , SIE si cate or mai fi . Impotriva astora cine lupta ? Prin modificarea legilor .
  Puterea nu o face , opozitia nu are interes .

 25. Am auzit astazi o propunere foarte interesanta . Interceptarile sa nu mai fie considerate PROBE . Astept reactia parlamentarilor .

 26. plangere penala egala cu zero.basescu va zburda in continuare si isi va bate in continuare joc de “statul de drept” din romania.
  in alta ordine,cata scarba provoaca lombrozianul mihaita calimente.aradean de-al lui falca.s-a opus si infiintarii unei comisii pentru cercetarea inregistrarilor nelegale ale sri.
  in alta ordine,era normal ca mazare sa fie ridicat fara probe, doar ca sa-l sperie si sa nu forteze descentralizarea portului.sa nu-i ia mierea lui basescu-fratele.incredibili in ce tara traim…
  care este reactia puterii pesediste din romania?!
  doar petece de hartie igienica!

 27. După cum stau lucrurile, să înțelegem că, în pactul de coabitare, cerut de puterile occidentale lui Băsescu și Ponta, pușcăria reprezintă un capitol care trebuie neapărat bifat. Adică, îmi imaginez că în pactul respectiv scrie: vom guverna bine, vom respecta Justiția, vom respecta valorile occidentale, ne vom băga reciproc în pușcărie… Noroc că, până acum, niciuna dintre prevederile pactului de coabitare n-a fost respectată. – See more at: http://www.dcnews.ro/pu-caria-parte-a-pactului-de-coabitare_441312.html#sthash.Ttp9CEfC.

 28. Ar trebui sa faceti o emisiune in care sa aratati dosarele basistilor si in ce stadiu se afla ele. De exemplu, in Targoviste se stie ca Florin Popescu are cateva dosare. Finul acestuia, fostul si actualul primar Boriga, are deasemenea cateva dosare, din care unul cu suspendare. Si situatia treneaza. De ce? E evident ca datorita protectiei coanei Nuti, sub ale carei fusta, se ascunde boss-umflatul si acolitii. Si exemplele sunt multe si ar trebui prezentate.

 29. “Doamna Firea nu poate fi decât apreciată, pentru că îşi apără reputaţia. Eu nu-l înţeleg pe domnul Ponta. Se poate spune că în ultimul timp au fost tot felul de atacuri de acest gen ale domnului preşedinte la adresa premierului, dar asta a fost foarte tare. Domnul Ponta are obligaţia să-şi apere şi domnia sa reputaţia. Păi ţara asta e condusă de cel mai corupt dintre corupţi? Este obligaţia domnului Ponta de a cere satisfacţie justiţiei, nu să-l provoace la duel pe domnul Băsescu că nu mai sunt vremurile acelea. Trebuie să spună (Victor Ponta- n.red.) “eu sunt prim-ministrul acestei ţări, nu se poate admite ca preşedintele să facă pantofii cu premierul. Dacă nu sunt bun dă-mă afară, eu îţi cer satisfacţie în justiţie”. Domnul Ponta a fost terfelit de domnul Traian Băsescu mai mult decât a fost terfelită doamna Firea”, a spus Ilie Şerbănescu, luni, la “100 de minute”.

 30. ponta nu considera ca basescu sterge cu el pe jos cand vrea si cand nu vrea.S-a rasculat acum la doamna Firea, da cand il ameninta pe el ca o sa imparta garsoniera cu nastase , se face ca ploua.

 31. Si aici in timisoara este bruiata transmisia antenei 3, insa doar prin decodor (care atunci cand muti pe A3 se blocheaza) in rest, “pe direct” fara decodor merge bine.

 32. nu face nimeni nimic impotriva lui basescu, si nici n-a facut , cu toate ca sunt multi care incearca sa ne convinga de faptul ca ponta e antibasist si se lupta si se forteaza da fara rezultate, asta nu mai poate nimeni sa denatureze.Realitatea nu le da voie si cine are un pic de creier vede vrajeala la care suntem expusi zilnic.Pacat de tara asta ca n-o sa fie nimic normal nici peste 100 de ani.

  • colgate,
   mai karnat, palmolive, jumari, ochi ager, etc si alte nicknameuri pe care ti le iei, tu votezi cu interlopii la europarlamentare ?

 33. USL a fost o alianta creiata pentru a se lupta contra ..sistemului basescu.
  Este normal ca noi toti regretam parasirea USL-ului de catre ANTONESCU cel mai redutabil adversar al lui basescu,un adversar curat pe care basescu in cei 1o ani nu l-a putut …infunda cu NIMIC(cei de acum …USD-isti… n-au mult succes in aceasta lupta fiindca nici nu deschid bine gura si basescu ii gaseste ba corupti,ba baroni ,ba mincinosi,ba …),Daca ANTONESCU AR FI AVUT CEVA CAT NEGRU SUB UNGHIE ERA DEMULT PLIMBAT, in catuse, PE LA …institutiile statului.
  Regretul este mare si din partea lui ANTONESCU(a plecat cu inima indoita din USL si cu MARE SUPARARE CA A FOST LASAT..SINGUR!!!! ba mai mult a inceput sa fie ATACAT de unii PSD-isti!!!) cand aproape un an de zile USL/USD istii l-au LASAT SINGUR PE ANTONESCU IN ACEASTA LUPTA (unii se temeau sa lupte sau altii aveau pe nasul in suflet!!!!) incat ANTONESCU CONSTATAND ACEST LUCRU ..si-a luat lumea in cap(cred ca a facut ..bine!!!)
  Acum ca PONTA a preluat stindardul luptei antibasiste …o sa vedem daca poate duce aceasta lupta, macar la nivelul lui..ANTONESCU.Sa dea domnul sa nu ne ..dezamageasca(roata politica se invarte ,se invarte,se invarte si ..necunoscute sunt caile domnului!!!!).

 34. o fi multa lume proasta , vorba lui Badea, da nici cei cu mintea la ei nu se dau in laturi sa denatureze informatiile si sa faca negru din alb si invers.sunt adusi in prim plan tot soiul de ratati si de oportunisti in loc sa se faca o selectie si sa terminam odata cu securistii si comunistii si alte jigodii .Cum dracu sa creditezi psd ca ar fi de buna credinta dupa 20 ani in care si-a batut joc de poporul asta ca la balamuc.Chiar asa am ajuns in halul sa nu mai stim ce a facut pdsr-psd toti anii astia?

  • stim ce a facut psd si stim ca pdl,pnl nu prea au facut ceva bun pentru marea masa de cetateni,mai ales cand au colaborat cum o fac si acum.

 35. De ce Ponta este cel care a facut acest anunt si nu Presedintele Senatului ? De ce nu am vazut un comunicat al PSD-ului pe acest subiect ? De ce nu si unul al PNL sau UDMR sau char PDL ? Lipsa lor de reactie si pozitie nu face decat sa dovedeasca cat de mult valoreaza viata, libertatea si drepturile unui roman in ochii lor. Cat despre Ponta, e precum ciobanul care urla “lupul !” pana nu-l mai crede nimeni. Nu m-ar mira ca Ponta sa apara maine sa spuna ca a vorbit cu Basescu care si-a cerut scuze si …gata. Dupa tot timpul petrecut la guvernare de Ponta, am o singura certitudine : cuvantul lui Ponta nu valoreaza nici cat o ceapa degerata.

  • Subscriu. Eu cred ca Ponta si-a gresit meseria. Inca nici acum nu ar fi tarziu sa dea la actorie. E pacat o asa tanara speranta sa o ia pe cai gresite cu bazaconii de prezidentiale. Nu pot sa uit teatrul ala ieftin cu intrarea in mina la Rosia M.

 36. declaratia dlui Basescu, acest ex Presedinte exmatriculat prin referendum adduce in discutie agresivitatea sa orientate asupra poporului romin. Acest om uraste prin toti porii acest popor.
  Ceea ce a declarant este argumentul FORTEI unui om aflat in sevraj, un om care are deficit de energie si resurse psihice si care explodeaza de furie.
  Este problema tarii, argumentul Fortei al unui dictator in fata forta ARGUMENTULUI venit din partea unor oameni rezonabili care vor sa traiasca in Pace, sa zimbeasca si sa se bucure ca traiesc intr-o tara frumoasa.
  Va stau la dispozitie cu expertiza psiho ca proba extrajudiciara realizata ptr procesulpenal. trebuie discutata agresiunea informationala si psihologica pe care a declansat-o dl Basescu asupra dnei Firea.
  Este picatura care umple paharul.
  Dragii mei, sa ne unim mainile si sa formam un lant de protectie psihica in jurul dnei Firea si a familiei domniei sale.
  Sa alungam raul de la Cotroceni

 37. Sa o iau pe bucati:
  1. de azi inainte voi folosi eticheta bacecu interlopu’.

  2. pora de PNL, adica pocora, se afunda tot mai mult in penibil. Razvan Dumitrescu o intreaba ‘unde ati mai vazut in lumea asta ca un presedinte sa ameninte un senator’ iar ea raspunde ‘unde ati mai vazut ca un prim-ministru sa ameninte un presedinte’.
  pora de PNL zici ca acum a coborat din copac si nu cunoaste realitatile din Romania. Eu cred, totusi, ca ii scrie antonescu pe bilet ce sa spuna la emisiuni.

  3. ‘marele’ antonescu a zis ca el nu semneaza aceasta plangere penala initiata de Ponta. Foarte bine, mai, antonescule, inseamna ca esti de acord cu actiunile interlopului de Cotroceni. Acum nu te mai ai ca fratii cu PSD-ul, ci te ai ca fratii cu interlopii.
  Si mai strigi in gura mare, la sabin gherman in emisiune (un alt mic basist), ca vrei sa iei 25 % la europarlamentare. Mai, antonescule, eu cred ca ti s-a urcat interlopu’…. la cap. Iti urez o moarte politica usoara.

 38. Il apara securistii pe base, ca doar fura cot la cot, nesimtitul n-o sa pateasca nimic. In cel mai rau caz ii creste averea.

  • Ponta face doar circ electoral c-o castiga ceva procente la alegeri. In tara asta trebuie sa-ti rezolvi treburile singur cum a facut domnul Dinescu.

 39. Pana la urma Basescu a lasat sa cada si ultima masca pe care o avea. Da, Basescu a avut mai multe masti, cand cadea una ramanea cealalta…si asa mai departe. Din aceasta cauza a reusit sa pacaleasca atatia oameni…Acum ultima masca a cazut si a ramas fata lui cea adevarata. Sluta, ca orice fata de securist care si in timpul lui Ceausescu si dupa revolutie a acceptat sacrificarea poporului roman. Situatia este grava dar acesta este modul de a proceda pe care fosta securitate dar si noua securitate imbracata in poleiul democratiei il adopta. Sa va spun ceva dl. Radu Tudor: fratele tatalui meu a fost detinut politic. Dupa ce si-a facut anii de inchisoare a participat la o petrecere in comuna natala impreuna cu vecinii si rudele. Mentionez ca vorbesc despre o comuna deci toti se cunosteau intre ei. Fratele tatei, luat de val, a afirmat ca el i-ar impusca pe toti comunistii. In urmatoarele zile a fost chemata la securitate mama. Deci nu tata in primul rand, avand in vedere ca erau frati, ci mama. Prin urmare nu este nimic nou sub soare. La vremuri noi aceleasi mentalitati.
  Cu stima,
  Iordache Marilena.

 40. Domnule Radu Tudor,
  dupa amenintarea doamnei Firea,cu disparitia sotului de la domiciliu,ma intreb cine o fi avut interes sa “dispara de acasa” doamnele judecatoare Pivniceru si Baltag ? Cred ca familia doamnei senator,ar trebui sa-si verifice de fiecare data masinile cand vor sa plece la drum.

 41. SA FIM ALATURI DE GABI FIREA CARE DEMONSTREAZA CA ESTE O LUPTATOARE SI ARATA MORMOLOCILOR DE PARLAMENTARI CA SUNT NISTE CUCUVELE”
  O CONSIDER DE ACUM INCOLO O DOAMNA DE FIER A ROMANIEI SI O VOI SUSTINE ORIUNDE! ASA II DORESC EU PE TOTI ROMANII!
  CUM SI-A PERMIS BASESCU SA JGNEASCA IN ASEMENEA HAL O FEMEIE CARE ESTE SI SENATOARE ALEASA DE CETATENI?
  INTODEAUNA A JGNIT PARLAMENTUL ROMANIEI DAR, MORMOLOCII BOLBOROSEAU DE FRICA!!!!

Leave a Reply