Presedintele PSD si primul ministru Victor Ponta s-a prezentat azi in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul referendumului din Iulie 2012.

Procurorii DNA au intocmit un dosar la comanda politica pentru a demonstra ca refrendumul pentru demiterea lui Traian Basescu din vara lui 2012 a fost fraudat. Din cifra de “1,5-2 milioane de voturi” vehiculata de Basescu, Macovei si emisarul Departamentului de Stat al SUA Philip Gordon ca fiind o dimensiune a presupusei fraude nu au putut fi dovedite nici macar 1 la suta, iar in judecata au fost trimise 70 de persoane, dupa ce procurorii au dat inaintea trimiterii in judecata peste 1000 de NUP-uri.

 

14 COMMENTS

 1. DEMISIA!DEMISIA!DEMISIA!DEMISIA!DEMISIA!Eu,cetățean al României anti-băsist,spun că dosarul e fabricat politic dar acuzele care i se aduc sunt foarte adevărate!
  Domnul Ponta a permis să mi se fure votul!
  DEMISIA!

  • Ponta a luat plesneala de la Basescu si basisti lui de peste tot, inca de cand era in opozitie si pana in ziua de azi,iar acum veniti voi “anti-basistii” lui blaga si iohannis sa ii cereti lui demisia,hahalerelor ce sunteti voi.

  • bai nene josjosjos stai prost cu logica. asa antibasist cum te declari cine crezi ca ti-a furat votul? si cum a permis ponta lucrul asta?

 2. miile de autocare , listele suplimentare , oamenii care nu au fost la vot dar totusi CNP-urile le-au fost folosite, amenintarile ca vor fi dati afara din partid daca nu duc oamenii cu forta la vot, procentaje de vot in localitati de 200%, prelungirea timpului de vot …toate astea demonstreaza ca s-a fraudat foarte mult la referendum sub ochii marilor lideri USL…dar ce este mai nasol cu ingaduirea lor

   • Nu faptul că Ponta a fraudat mă deranjează.Doamne ajută-l!Ceea ce mă deranjează e că a fost responsabil și dumnealui de anularea votului meu anti-Băsescu,al meu și a 7,4 milioane.
    M-a mințit în față!M-a înșelat!Mi-a pus în pericol suveranitatea de cetățean

    • si cum vede caputul tau ca a facut ponta asta? prin ochelarii liberalului antonescu cel care nu a aprobat hg propus de ponta privind scaderea pragului la referendum?

  • Ovidiule, tu minti cum respiri, tata! Ai vazut tu, cu ochii tai, acele mii de autobuze?
   Concluzia e clara: ori esti suficient de timpit incit sa te fi indobitocit propaganda macovista, ori suficient de ticalos s-o tii langa in minciuna, precum discipolul tau cu nume de bas! Mars si cinta la alta masa!

  • bai prostovane ( asta-i din caragiale) tu esti mai tare ca cei de la dna! astia s au scremut sa gaseasca vreo 70 de cazuri iar ochii tai de vultur a vazut milioane de voturi fraudate! esti bolind la caput!

 3. Nu vad nimic bun in Roamnia asta …….adica nici in oamni care ne conduc nici in cei care striga numai prosti …..

Leave a Reply