Victor Ponta loveste dur in PNL pe Facebook si lanseaza variant formulei de guvernare 2016-2020

=====================

 

Din ultimul sondaj de opinie realizat de INSCOP mă interesează în mod deosebit răspunsul la întrebarea privind prioritățile pe care ar trebui să le aibă România (sigur mă bucur fff mult că PSD e pe primul loc în preferințe, dar să recunoaștem că asta se întâmplă și pentru că noul PNL/PDL este cea mai sinistra și ridicolă adunătură de demagogi incompetenți pe care i-am văzut în politica românească din ultimii 150 de ani)!

Aproape jumătate dintre români (45,6%) vor ca prioritatea guvernării să fie creșterea economică și crearea de locuri de muncă – adică exact ce am făcut în 2012-2015 (am atașat datele oficiale ca să nu mai mintă toți propagandiștii că ne lăudăm noi singuri)! Nu cred că în 2016 Guvernul Lui, un guvern tehnocrat, provizoriu și extrem de slăbuț, poate să facă ceva semnificativ!

Important este ca în perspectiva alegerilor PSD – ALDE – UNPR (împreună cu Grupul Minorităților Naționale și chiar cu UDMR) să propună un asemenea plan de dezvoltare pentru 2016-2020! Și românii s-au lămurit deja că doar un asemenea Guvern va fi eficient și nu Guvernul “Omului cu 6 case pierdute”!

De combaterea corupției, văzută ca prioritate de 25% dintre români se ocupă Justiția, Parchetele, DNA și presa, care (sper) nu participă la alegerile din Noiembrie!

Iar PNL rămân să se ocupe de cei 1,8% care “nu știu” ce priorități au!

http://m.zf.ro/…/economia-a-creat-148-000-de-joburi-noi-in-…

http://www.agerpres.ro/…/dragu-mfp-romania-are-a-doua-cea-m…

12 COMMENTS

 1. In loc sa aiba preocupari mai aproape de cetateni, Gorghiu e vesela ca se judeca cu “guvernul sau” pentru doua tururi de scrutin. Eu rog pesedistii sa i calculeze madamei cati bani se pierd cu amanarea alegerilor si cam unde s ar putea ei investi !

 2. 🙂 viitoarea leuză e aeriană rău şi aruncă doar vorbe de ură şi ocară peste tot ştiind că în scurt timp ”o doare-n cot” naşte şi iar începe vocaliza pe mai multe voci inclusiv baritonul wisky-gheaţă pe lîngă circul de la DNA.
  De fapt parcă nu a început campania electorală!
  Ţin să menţionez că de 26 ani de zile suntem permanent în campanie electorală de prostire, manipulare şi minţire a poporului!
  Cumva am avut o lună de zile fără mironosiţele politice pe micile ecrane?
  Nu îmi amintesc!

 3. Iar pesedeul cel mai corupt partid. Cand precizati domnule Tudor ca un om care a fost priministru are cele putine prezente la serviciu acum? Ce exemplu mai da omul asta? Este prezent numai cand sa-si scape prietenii infractori de arestare

  • De ce este pesedeul cel mai corupt? S-au inscris in PSD Basescu,Iohannis,Boc,Predoiu,Ghorghiu,Blaga,Udrea,Boagiu,Orban,Atanasiu,Anastase,Videanu,Berceanu,etc cu clientela lor de evazionisti cu tot?

 4. mama, “loveste dur in PNL pe Facebook”! Va dati seama? Oau, ce fapta, oau, ce stire!
  Sunt convins ca i-a darimat, sunt nauci (adica, mai mult decit erau deja), sunt panicati, cred ca au si primit vreo 5 dislikeuri si de asta nu mai dorm ei la noapte! S-a activat celulita de cruza, e sedinta in Modeogan!
  Circul continua. Cine n-are ce face, “comunica” pe facebook… Van Ghelie are cont? Ca acolo e cu scrisu, poa sa roage pe cineva, nu trebuie sa vorbeasca 🙂

 5. Sant nationalista convinsa,si cu toate acestea regret ca traiesc in aceasta tara corupta pana-n’maduva oaselor”,hulita si murdarita de toate otroapele !

 6. Domnule Tudor luati-o pe calata asta, care are orbul gainii. Mai bine ar recunoaste ca pana acum niciun guvern nu a confirmat. Trebuie recunoscut insa ca “infractorul” Ponta in mare masura a incercat sa faca ceva pentru tara si cetatenii ei, a reusit , a devenit un “pericol” pentru bunul mers al tarii si a trebuit sa plece.
  Trebuie recunoscut ca acest guvern “tehnocrat” nu leaga nijmic si ne indreptam spre vremuri grele, programate.

 7. Doamneei Carmen care se ocupa cu pontajul la Parlament, din cei peste 500 , l-ati vazut numai pe Ponta? venin cucoana , venin!!Iar @dreqsateia i-a mirosit a kaka cand s-a asezat la tastatra? Atunci m-a intreb, dece beneficiati de bani care vi-sau furat de basisti si vi-a adus Ponta in buzunar??

Leave a Reply