Întrebat de jurnalişti dacă îi e dor de Crin Antonescu, Ponta a răspuns afirmativ. “Da, mi-e dor de Crin. Citez de el şi …de asta. El zicea, nu?, <Cu ce vă pot ajuta? >”, a spus Ponta.

“E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiti pe seama unor asemenea oameni, pentru că dintre ei se recrutează marii poeti, marii artisti. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginatia bogată, au sufletul mare si ne fac viata mai frumoasă”, a replicat Antonescu.

 

8 COMMENTS

  1. oare o fi reciproca problema?pana la urma cred ca se cam meritau unul pe altul si rezultatele avute in plan politic au fost cam egale si activitatile sotiilor asemanatoare diferentrele erau de fus orar si deci se vad mai rar si e normal sa existe si chestia cu dorul .Desigur mai strecuram si cate o gluma drept multumire pentru situatia infloritoare in care ne aflam si tin tot in mod egal sa le multumesc ambilor pentru distrugerea USL-ului marea nadejde a romanilor .

  2. Romania a avut o speranta firava,imprastiata la timp de Mafia basista.
    Discursul lui Antonescu din campania electorala din 2012,magnifica, dar si actuala !

  3. Antonescu e chiar nesimtit, dupa targul murdar si explicit pe care l-a facut sa mai ridice capul din rahat.

  4. Dupa ultimile date in dosarul microsoft/eads apar nume de la toate partidele politice(fara exceptie adica inclusiv UDMR si MINORITATILE NATIONALE).Asa ca este explicabil de ce toata acesta gasca de hoti,corupti jefuitori l-a denigrat pe Antonescu/Johannis ca nu cumva in fruntea tarii sa ajunga un politician …cinstit.

Leave a Reply