Intr-o postare pe Twitter, premierul Victor Ponta spune ca Monica Macovei, cea care ataca in mod constant Romania la Bruxelles, face un gest “absolut penibil” atunci cand cere demisia ministrului de externe Bogdan Aurescu pentru greseala fostului purtator de cuvant in povestea cu brosura cu greseli oferita ministrului german de externe.

 

8 COMMENTS

 1. Acuș văzui’ postarea cu Vangelie care ar fi adus prejuicii de 400 milioane Euro.De unde această cifră?Dacă s-ar recupera asta suma asta n-ar mai fi gaură în bugetul pensiilor.De unde atâtea sume uriașe?Iar noi proștii care muncim pentru 900-2000 Ron.Dar aici mai e o problemă!Orice sumă recuperată,DNA vrea peste jumate din bani

 2. Gafele ministerului de externe se vor puse în cârca executivului, deși sunt săvârșite de macabeii nemulțumiți că învingătorul ultimelor alegeri le-a înșelat așteptările.
  Boieria e cu rândul, macabeilor!

  • Lasa baciule,ca multii dintre “prietenii nostrii” au confundat,chiar si oficial, de multe ori Bucurestiul cu Budapesta, dar ei nu au avut papagali tampiti care sa le ceara demisia.Bolsevica cu breton, macavei,ii mai trebe si ei, sa stie lumea ca mai exista si ca nu a fugit inca in Coreea de Nord.

 3. Au căzut în derizoriu mai toţi din politica PDL-PNL în frunte cu iohanis, de ce spun asta: timp de 10 ani am auzit strigînd din afara ţării de fostul preşedinte tot felul de nemernicii, acum ce să vezi, ce scimbare mizerabilă! Cînd s-a crezut că schimbarea e utilă, un nou început, auzim strigăte tot de prin străinătate-jelindu-se şi actualul preşedinte! vrea guvern cu ai lui: foştii PDL-işti şi PNL-işti! Cum Doamne iartă-mă, parcă poporul a hotărît schimbarea celor de la PDL care au distrus o naţiune, acum cve să auzim, ni se bagă pe gît forţat tot nemernicii-foştii, că aşa vrea iohanis! Şi cică am scăpat de comportamentul băsist! Clona fostului există pe aceeaşi funcţie, cam acelaşi comportament!!! Nu că Macovei nu ar fi în aceeaşi oală, dar este tocmai la fundul oalei unde se depun toate resturile(cu scuzele de rigoare Radu). Nu au nicio şansă de a intra la putere, asta dacă nu vor plăti alegătorii sau vor face mîrşăvii la alegeri.

 4. Ponta sa nu comenteze. In 3 ani s-a condus tot dupa legile nedrepte , in justitie ale d-nei Macovei. Acum sa traga ponoasele daca nu i-a pus pe PSD-istii din parlament sa le indrepte. Ministrul lui de justitie doarme pe el, nu are nici o initiativa.
  Pregateste-te natie Romana , vine iar PDL la conducere .Daca nu s-a vazut cine este in spatele lui Johannis tragem ponoasele. Johannis vrea repede schimbarea pentru ca si el a beneficiat de fondurile PDL . obtinute din devalizarea banului public. O sa puna o plapuma groasa pe toata afacerea, si .. ,, ghinion” ne-am ales cu Basescu 2.

 5. Absolut de acord! Respect pt. dl. ministru Aurescu! Si felicitari celor care au avut curajul sa-l numeasca si sa-l sprijine la MAE!

Leave a Reply