Home Articole Ponta NU Basescu

Ponta NU Basescu

14218
73

ponta_NU_Basescuponta_NU_Basescu2

 

 

H. R. Patapievici despre:

GEOGRAFIA ROMÂNIEI: “Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării.” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)

POPULAŢIA ROMÂNIEI:

– “23 de milioane de omuleţi patibulari.” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag 53)
– “Un popor cu substanţă tarată. Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare.” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.34)
– “Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu.” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag. 64)

LIMBA ROMÂNĂ:

“Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.64)

ISTORIA ROMÂNILOR:

“In toată istoria, mereu peste noi a urinat cine a vrut. Cînd i-au lăsat romanii pe daci în forma hibridă strămoşească, ne-au luat în urină slavii: se cheamă că ne-am plămădit din această clisă, daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era să ne înecăm, aşa temeinic au făcut-o.
Demnitatea noastră consta în a ridica mereu gura zvîntată iar ei reîncepeau: ne zvîntam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, şi aşa mai departe, la nesfîrşit.
Apoi ne-au luat la urină ruşii, care timp de un secol şi-au încrucişat jetul cu turcii, pe care, în cele din urmă, avînd o băşică a udului mai mare (de, beţiile…) i-au dovedit.” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.63)

CULTURA ROMÂNILOR:
“Puturoşenia abisală a stătutului suflet românesc… spirocheta românească îşi urmează cursul pînă la erupţia terţiară, subreptice, tropăind vesel într-un trup inconşient, pînă ce mintea va fi în sfîrşit scobită: inima devine piftie iar creierul un amestec apos.” (din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag49)
“Cu o educaţie pur românească nu poţi face NIMIC.” (Din “Politice” de H.R. Patapievici, ediţia 1996, pag.56)

“România are o cultură de tip second hand”, spunea Patapievici într-o emisiune la TVR Cultural în data de 27.02.2007

VIITORUL ROMÂNIEI:
“Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasam dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană.”( interviu cu H. R. Patapievici apărut în Revista “Rost” nr. 24 / 2005)  (www.cotidianul.ro)

 

 

 

 

73 COMMENTS

 1. Ponta coabiteaza cu basescu – el lupta cu basescu doar in campanie electorala – iar radu tudor il sprijina

  • As fi de acord cu afirmatia lui patapievici referitoare la poporul roman cu turma si celelalte, daca l-as fi vazut pe el facand ceva, un protest, o opozitie, un articol la adresa cancelariilor vestice care sustin un demis, un asa zis presedinte care face propaganda electorala de la tribuna presedintiei, sfidand Constitutia tarii. Ceva, cat de mic. Cand colo ce sa vezi dnul asa zis scriitor a profitat din plin de toate avantajele oferite de basescu. In timp ce “turma” protesta in piata si orasele tarii impotriva gazelor de sist si a altor abuzuri el scria ode lui basescu prin evz sau se plimba prin lume scuipand pe romani si laudand pe stapan.

   Da, romanii sunt o turma dar din cauza unor indivizi ca el si ca multi altii fara coloana vertebrala, fara curaj, fara demnitate, niste slugi care si-ar vinde neamul intr-o clipita fara remuscari, strict pentru avantaje materiale.

   Apropo, dnule Tudor am auzit ca Acad. Dinu C Giurescu si-a pus demisia din pc si parlament.De ce oare? Ma intreb daca il mai invitati pe la emisiuni in condiile astea…

    • Cotidianul de ex. a3 nu e buricul pamantului in caz ca vreti sa stati cu picioarele pe pamant si sa recunoasteti valoarea si prin alte parti.

     Dar daca continuati sa-l aduceti la emisiuni m-am linistit. E unul dintre putinii oameni pe care il urmaresc pentru ca trezeste constiinte: vreau sa aud adevarul despre gazele de sist, despre autonomia maghiara in Transilvania, despre ce trebuie sa faca un popor cand guvernul il minte si presedintele ii arunca votul la gunoi… si alte subiecte pe care altii le ocolesc de frica.
     De asemenea va rog sa transmiteti felicitarile mele Oanei Stanciulescu care a facut o emisiune de nota zece la Panorama.

 2. Unii români patibulari îl alintă cu „Hâr Proastapievici”. Cică spiritul poporului face parte din cultura română… 😉

  • Si tu acum! Spunea asta cand se uita in oglinda si se vedea cel mai important reprezentant al poporului roman. Sau cand il considera pe betivan ca fiind exponentul de seama al poporului roman ca de! E seful s(t)atului! Se pare ca astia se vedeau doar pe ei cand faceau astfel de caracterizari.

 3. da o stringere de mina nu e mai benefica entru romani….mai ales ca aceste decoratii sunt urmate de marafeti importanti

  • Bine, lasa asta ca e e slab! Zi ceva de Patapievici! Nu e bine ca nu a semnat decretul de decorare a acestuia! Urmareste comentariile! Vei avea un alt orizont! Mult mai luminat, iti garantez!

 4. inalta apreciere tuturor celor care i-au cantat in struna lui altora care merita cu adevarat nici vorba .tocatorii de bani ai poporului roman ,vrednici de dus la balamuc pt. ca prin tot ce au facut au produs mult rau tarii asteia si a pus sub semnul intrebarii gradul de cultura al romanilor .in alta ordine de idei premierea tiganului Opris de ce trebuie sa aiva loc si pt ce merite ?doctorii care au supravietuit caderii avionului care nu se plimbau cu avionul ca foanfa de fiica-sa la Bruxelles ci ca sa ofere o noua viata unor suferinzi,oare de ce nu merita sa fie medaliati ?din nou revin cu constatarea ca sunt la putere nonvalorile si toate gunoaiele care fac cat demult rau natiunii romane .

 5. Pana acum putin timp, nu stiam cine este acest Patapievici. Noroc ca mi-a deschis ochiii @pompiliu, la un subiect despre Elena Udrea (cel cu coarnele), unde a postat niste link-uri interesante. Il asteptam cu interes, cred ca e bine documentat!

  • @ochiii care nu se vad se uita…la tine

   ”îl aștept cu interes” se zice, că nu ești Stefan Cel Mare ! 😀
   Asta-i unul dintre fixurile mele. Folosirea pluralului de la persoana I-a(!”a”-ul nu era necesar, așa mi-a spus mie d-na mea profesoară acum 1000 de ani și eu nu și nu 😀 ). Chiar dacă soția mea îmi spune că asta este iar o ”bâtă”(o gherlă 😀 ) dată de mine care nu se cade a fi …aruncată în cineva, ”mai ales de-al tău”, deoarece îmi îndepărtez prietenii. Eu nu vorbesc, și uneori chiar mă chinui să nu comunic ceva decât în nume propriu. Eu nu le consider bâte dacă le aplic celor csre, apropiați fiind, ar trebui să înțeleaga că acesta este un mod de a vorbi a unui ”sindicalist” de scară de bloc sau a unuia prea plin de el care crede că el este o …majoritate pe aici și trebuie, în aceste condiții să se manifeste ca reprezentant a unor mulțimi. Opiniile contra, argumentate, le pot înțelege și chiar aș renunța la acest ”fix” dacă el este greșit. Sper să nu te superi! Și nu-i un capăt de țară dacă vei folosi acest mod de adresare în continuare, tu rămânând același. Eu doar am glumit. ”Coabitarea” noastră în continuare este utilă și necesara și sper să nu te împiedici de-o vorbă de-a mea pe care o consideri neinspirată, de-un ”ciot” 😀

 6. Patapievici chiar ne e strain. El si cei de-aceeasi teapa, c-au fost de stanga, ca-s acum de dreapta, au fost si/sau sunt aici in misie sub acoperire. Acoperire de dosare si stergere de urme. Dejectiile deversate de el, sub anvelopa alienata dar pretentioasa, nici macar nu merita atentie. Ganditi-va c-ati calcat intr-un rahat de caine, lasat pe trotuar de un stapan neglijent. Va e scarba, il injurati in gand pe nesimtit (nu pe caine, evident) si treceti mai departe.
  Shit happens! Cam asa-i si cu d-l patapievici.
  Trimiterea lui Radu la chirghizi, kazahi si alte natii mi se pare neinspirata. Manifestarile tembele ale patapieviciului nu tin de natia careia ii apartine (presupunand c-ar exista o atare apartenenta) ci de micimea lui sufleteasca, pentru ca eruditia nu infloreste fara spirit.
  Mucegaieste!

 7. Foarte bine,sa nu semneze,nu ca asa avea ceva cu Patapievici,dar nu merita.Un om de cultura nu scrie asemenea nerozii despre tara si popor.

  • Am citit! Pentru Patapievici trebuie inventata o pedeapsa personalizata! In cazul in care pedeapsa cu moartea ar fi legiferata si ar fi condamnat la aceasta pedeapsa pentru tradare (ipotetic vorbind), mie mi s-ar parea o pedeapsa mult prea usoara! L-as obliga pe Patapievici sa asculte si sa vada in fiecare clipa exact ce uraste el cel mai mult: muzica si opere de arta (literatura, in mod special) romanesti, l-as inchide intr-o celula fara W.C. si i-as da odata pe luna o lopata sa-si curete celula, i-as ucide “spiritul” spurcat incet-incet pana ce ar constientiza chiar el ca este cel mai degenerat om (l-am numit om pentru ca unui animal nu poti sa-i aplici asemenea tratament pentru simplul motiv ca nu ar intelege nimic din asemenea pedeapsa, Patapievici da, el are un soi de inteligenta pusa in slujba raului) Asta vreo 5 ani!
   Alta pedeapsa potrivita – confiscarea in totalitate a averii, s-o ia de la zero, asa ar vedea cat este de marunt, de nesenmificativ ca om. Ar avea cu totul alta viziune asupra societatii romanesti… El, imbuibatul acestei societati, are tot confortul pentru a o denigra, nu ca urmare a muncii sale ci ca urmare a mizerabilelor asocieri cu persoane influente pe care a stiut unde si cum sa le pupe! Si dupa pupaciunile respective a scris ce a scris (nu vad motive logice)! Nu merita mai multa atentie…! Nu stiu daca am facut bine ca l-am ignorat atata amar de vreme (am auzit de el dat nu m-a interesat) dar ca mine sunt foarte multi, deci am impacarea ca nu a tulburat mintile prea multora!

 8. Prin ICR s-a făcut propaganda anti-Referendum susținându-se lovitura de stat pretinsa de Băsescu .

  STS s-a făcut politie politica .

  Așadar refuzul este corect din partea lui Ponta .

  Totuși Ponta a mărit bugetele CCR , CSM ,STS ,SRI ,SIE , ANI adică a slugilor basiste care au făcut politie politica.

 9. Madame Goghiu abereaza ,astia doi, chiar nu merita nimic, daca Ponta nu semneaza asta nu e blat cu tacnitul ala.Nu vi se pare ca toti PNL-isti au luat-o pe aratura?Dl Savalic are logica in ceeea ce spune.Ce sa suspende cand asta e demis si sta ca o cucuvea laCotroceni,e un presedinte ilegal

 10. poate dai si un update la “stirea” cu aspazia in pnl. zvon pe care l-ai raspandit si care nu s-a confirmat.

 11. Mi-ar lua o lună să descifrez atâta hamal de cuvinte,deci nu prea știu ce ați scris,dar nu-mi place felul în care ați scris-o!Ponta NU Băsescu?????
  Adică Ponta nu face ca Băsescu sau culmea că tocmai Ponta face cu Băsescu și se înțelege,NU Băsescu a făcut asta ci Ponta care a făcut ca el,dacă e așa vă dau dreptate,dar dacă Ponta NU e ca Băsescu vă reamintesc iar și iar și de câte ori trebuie.Ponta a semnat cu Băsescu.Ponta a curtat UDMR-ul la guvernare în noaptea majorității USL după un vot în iarnă,Ponta a pus-o pe Koveși la DNA,Ponta nu a scăpat de mafiotul Băsescu,iar deacuma Ponta poate să facă 10 bune că de cele menționate și ar mai fi și fazele cu FMI,cu reînoirea împrumuturilor partener cu Banca Mondială și alte instituții financiare,exploatarea fără siguranța mediului a resurselor naturale și fără asigurarea unui preț corect din punct de vedere economic,deci 10 bune nu șterg aceste rele sinucigașe și distructive

  • corect,ne reamintesti mereu si mereu cat de naiv esti si total manipulat de propaganda basist-antonista.daca gresesc eu in ce spun atunci fa tu o lista cu faptele de lupta antibasista ale lui antonescu.

 12. Dupa cate prostii a facut Ponta in lupta cu basescu…dupa acest gest a mai crescut,chiar daca putin,in ochii mei.Macar pentru lucrul asta-i spun respectul meu.

 13. Baiatul asta sufera grav de prostie si de nebunie in ultimul grad. Nu trebuie lasat liber si singur pe strada fiin in stre de orice. Uite pe cine apreciaza Basescu si vrea sa-l decoreze. A mai fost unul cu mintea plecata cu sorcova care si-a facut calul ministru. Sper sa scapam de idioti odata cu plecarea , marea plecare din 21 decembrie…

  • Eu cred ca Basoiul trebuie suspendat(motive sunt cu sutele) de Parlament intre 22-25 noiembrie…. Atunci vom avea noul presedinte ALES, iar Bashescu obligat sa plece cu o luna mai devreme suspendat….

 14. La postarea 6-7 mai atunci și acum,am răsfoit un pic niște comentarii și am văzut un user ion care vorbea despre audiențe.mi-a venit o idee!Într-o zi cu soare,îl invitați pe Ponta La Oridnea Zilei.Ziua următoare îl invitați pe Crin Antonescu La Ordinea Zilei,iar în a 3 a zi,vedem audiențele.Oricum și dacă vine Ponta La Odinea Zilei,tot o să urmăresc emisiunea

 15. nu mi-a luat o lună să descifrez postarea.E vorba despre Patapievici.Mineriadele la care a asistat i-au conferit un limbaj colorat,mult prea colorat ca acuma să fie răsplătit cu decorații oficiale,decât o pereche de cătușe într-o excursie de ani grei la răcoare.Du-te dracului,Patapici!

 16. Este cea mai mare jignire adusa poporului roman. Patapievici este un mare tradator de tara si de neam, care si-a batut joc in repetate randuri de poporul roman cu expunerile sale prin ICR, iar un tradator de neam acorda medalii altui tradator de neam, ceea ce este logic, iar toate astea se intampla pentru ca nu se aplica legea in Romania, pentru ca nu mai suntem pe timpul comunistmului, cum a zis Zagran.

  • Conform definiției date chiar de acest gunoi uman, el chiar este–un produs neintenționat al catastrofelor care au ruinat multe dintre țările acestei părți de lume–!(citat din patapievici)

   Păcat ,că nu erau prezervative pe vremea aia, sau că tat’su ,n-a știut să-și facă o masturbare sănătoasă, că eram scutiți astăzi de elucubrațiile acestui ins care se crede scriitor și își spune intelectual.

   Dacă băsescu vrea să-l decoreze , poate că insul acesta insipid se califică doar la categoria din care și băsescu face parte aceea de vidanjor șef, ———pt că tot folosește el în exces la adresa romanilor cuvîntul urină. Iar urina și băseala , se potrivesc de minune pt a forma o hazna.

 17. Cand a scris asta:”Oriunde te uiţi, vezi feţe patibulare, ochi mohorîţi, maxilare încrîncenate, feţe urîte, guri vulgare, trăsături rudimentare” marele om de cultura Patapievici (care provine dintr-o familie…regretabila) s-a uitat in oglinda si s-i facut un ”selfie”, ca tot e la moda termanul!Cu alte cuvinte, si-a facut-o cu mana lui. Iar dupa uitatura crancena pe care o poseda, pare ca si-o face si astazi, la o varsta inaintatta…

  • @Patrick

   Vă salut domnule Patrick!
   Noi ne-am mai intâlnit in această viață pe acest blog. Atunci dumneata te legai de o greșeală de-a mea(recunoscută , dealtfel) 😀 . Am vrut cu tot dinadinsul ca la această temă, ”Patapievici” , personaj sinistru de care m-am ocupat pe aici pe blog de vreo 15 ori, să ne întâlnim pentru a rememora impreună un dialog pe care l-am avut ceva timp în urmă. Este vorba de o replică a dumitale legate de formă și nu de fond după ce scrisesem :

   ”Probabil Andre Malrault NU S-A GÂNDIT la asa forme de manifestare a credintei (și dădeam multe exemple precum buluciri, imbranceli, tipete, chiar si injuraturi si la, sfintiri de tot felul , si la agheazma, si la ramuri de salcie, si la pomeni de toate felurile, si la… promotii si la atatea altele, cel putin in lumea civilizata spre care ne indreptam) ATUNCI CÂND A SPUS CĂ .. “Secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc”.

   Iată dialogul nostru care este de actualitate…. și acum 😀 . Sper să te amuze. Dacă nu, asta e 😀

   patrick says: October 30, 2012 at 8:56 pm
   ”Domnule Gemil, aveti un punct de vedere complex, plin de patos si sunt partial de acord cu unele idei enuntate de dvs. Pe de alta parte, pe ” Andre Marlault” L-A CHEMAT Andre Malraux.
   Reply

   gemil says(subsemnatul…atunci): October 31, 2012 at 9:25 am
   @ patrick
   Multumesc pentru observatie. Am fost putin neatent dar asta, intradevar, e…. dovada ca nu stapanesc… problema . Si daca as fi scris corect tot acelasi… ramaneam. As fi dat, doar, impresia, ca as fi mai “breaz”. Probabil daca il citeam din scoarta-n scoarta pe acest André Malraux(mi s-a parut , poate, prea mult..si “mal” si “rau” – fiind, deci, prea …pleonastic numele ) si rezonam si cu ceea ce a scris…Malraux, eu, in nemernicia mea, nu prea intelegandu-l, eram acum sigur-sigur in gashca lui Plesu, Patapievici, Liiceanu ….Cartarascu deci eram basist-basist. Aici chiar exagerez. Si, ca sa ma legitimez a fi cu ei, lucru destul de greu, trebuia sa fac, musai, si dovada ca am citit si… “Scrisoarea adresata Secretarului general al PCR …” sau “Minima moralia” ale lui Plesu, “Apelul catre lichele” (o autobiografie de-a lui Liiceanu si-ai săi coledzi, pare-mi-se!), “Politicile” lui Patapievici , sau cele trei romanashe de premiu Nobel, “Orbitor” ale lui Cartarascu. Si-atunci, nu mai eram pe-aici , ci, pe labeunu. Ori, poate, eram pe-aici si….SUBSCRIAM lui zzadiz sau melania , ei, la randu-le , SUBSCRIINDU-MI si, tustrei, intr-un elan basisto-udristo-cartarasc, sa ne “legam”, in special, de FORMA comentariilor antibasiste (si-aici am fi avut ce spune….ho, ho, ho) si nu de FONDUL celor scrise(pentru ca nu prea am fi avut ce spune). Imi aduc aminte de o disputa cu zzadiz, acum vreo 3-4 luni, in care el cauta logica intr-un comentariu al meu la adresa lui base. Era, de fapt un…. silogism de-al meu, e drept mai fortat(greseala mea fiind ca n-am folosit emoticonul sa-i arat ca glumeam) si caruia, domnia sa, nu-i gasea logica. Cand am facut si eu apel la …logica, nu mi-a putut explica, macar, etimologia numelui …basescu. Adevarul este ca regretatul academician, Ion Coteanu ca si, la fel , regretatul profesor Pruteanu s-ar rasuci in mormant daca ar citi cum a scris unul, gemil, ceea ce a tot scris pe aici. Nu vorbesc de cat… patos a depus respectivu’ in ceea ce a vrut sa …transmita.
   Nu prea sunt dus nici la….. biserica. Asa ca astept cu…. smerenie sa fiu corectat si de catre cunoscatori in materie referitor la faptul ca as fi scris(si… aici) ceva gresit in legatura cu “pocirea” de nume de… neatins, precum si ca m-am legat, in necunostinta de cauza si profanator?! de….moaste, sfintiri , agheazma , salcie…amestecate , toate, cu imbranceli, tarat in genunchi, injuraturi, chiar si furtisaguri.(de cruciulitze, de iconite).
   Adevarul este ca trebuia sa mi-o zica cineva, odata . Ma simt, totusi , intr-o postura deloc nefericita, chiar confortabila , aceea de a fi fost criticat cu…blandete de un …apropiat. Pentru ca eu, iti marturisesc, cum am facut-o multora pe aici, faptul ca “nu ma arunc ca rata la muci “ si vad, mai intai, cine este persoana care ma lauda, sau care ma injura, dupa caz, pentru a nu reactiona disproportionat , deci umoral. Iti dai seama ca daca erai , si ma luai cu basisme, lasam FORMA , putin, mai la o parte, atata doar…. cat sa se inteleaga … FONDUL. Un scurt exemplu de reactii posibile , pentru edificare : LUATEAR DREACU DE BASIST SI MANCATEAR LIPSURILE , PA TINE SI FAMELIA TA, CUM NEAI UMBLAT TU, SI B.U.B.A TA, MAI NENOROCITULE, LA BANISORI NOSTRI, AI MEI SI AI NEVESTIMI ”.(FORMA, dupa cum se vede …scartiie cam mult, dar atata timp cat aceasta nu-i schimba sensul, respectiv, FONDUL ,(care este f.f corect din punctul meu de vedere si, poate, si al celor 7.5milioane de votanti DA la Referendum) totul este per/ansamblu OK. Asta este o mostra de scris pe care eu, unul, nu as incuraja-o, dar nici nu as corecta-o.
   .
   Inca o data, va multumesc pentru cuvintele partial apreciative pe care mi le-ati transmis cat si pentru atentionarea privind una dintre greselile comise de catre mine. Va asigur de faptul ca si eu, la randu-mi, (poate ,chiar, mai mult decat dvs.) „sunt intru totul de acord cu toate ideile enuntate de la primele dvs aparitii (destul de…recente) pe blog.
   .
   PS Pe de alta parte, stau si ma tot intreb, totusi: Cine…L-a CHEMAT pe André Malraux?”

   Și mă mai întreb și-acum și nu găsesc un răspuns.
   FINE

 18. Basescu face tot ce poate sa jigneasca populatia Romaniei. Un impostor ca si udrea tupeista de la Nana. Decoratii pentru lingusitori si slugarnici.

 19. CINE SE ASEAMANA SE “DECOREAZA”…
  PA-PA-ALA …SA MAI INVETE ISTORIA ROMANIEI SI NUMAI DUPA ACEEA SA VINA CU PRETENTII DE A FI DECORAT , PENTRU “CEVA MERITE DEOSEBITE” , NU PENTRU DENIGRAREA TARII.
  ATATA VREME CAT NU CUNOASTE ISTORIA ROMANIEI CORECTA SI PRIN CEEA CE SCRIE ADUCE JIGNIRI ROMANIEI SI ROMANILOR , ACEST PA-A-LAPTE NU MERITA SA FIE “VAZUT” DE VREO COMISIE DE DECORARE …

 20. Ma cuprinde tristetea de tot ce se intampla in tara si capac peste asta Basescu vrea sa-si decoreze si oamenii care-l pupa in dos. Ponta s-a trezit si el din coabitare si mai drege busuiocul, Antonescu asteapta nici el nu stie ce. Tara este o oala in fierbere si sub o mare presiune si cred ca o sa fasaie la alegeri in toate directiile pentru ca oamenii sunt derutati, saraci si usor de manipulat. In Bruxelles in fiecare zi este imposibil sa nu te intalnesti cu 10 – 20 de romani fie la piata fie in metrou si carora nu prea le mai pasa de ce se intampla in tara.
  Ma alatur si eu celor carora le este rusine cu Basescu. Am spus-o si o mai repet de cate ori am ocazia ca Basescu nu merita sa beneficieze de toate oportunitatile pe care i le ofera Statul Roman dupa ce nu va mai fi presedinte.

 21. Eu am crezut ca articolul Ponta NU Basescu se refera la declaratia de astazi a premierului Victor Ponta. Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, miercuri, că NU va demara procedurile pentru suspendarea lui Traian Băsescu în cazul în care Curtea Constituțională va decide pe 21 mai că președintele a încălcat Constituția.

  Întrebat dacă va demara suspendarea președintelui, Victor Ponta a spus NU.

  Atunci de ce a mai inaintat sezizarea la Curtea Constitutionala daca nu va avea nici o finalitate?

 22. pe vremea lui Patapievici, am discutat cu multi romani din strainatate, erau foarte multumiti de activitatea ICR

 23. Romani imnul Romaniei incepe asa desteaptate Romane din somnul cel decare va adincit acesti tiran cu nume de Traian as sterge acest cuvint din imn caci intineaza imnul nostru drag si mindria de a fi Roman Romania te iubesc basescu te urasc esti un om ce nu meriti nici scuipatul nostru Romanesc esti o rusine pentru tara esti un gunoi ce trebuie aruncat caci mirosul tau este de nesuportat as sta cu un ciine mort in casa dar cu ti e nu ca mirosi mult mai urit decit un hoit tu si familia ta si acoliti tai

 24. Dle RADU TUDOR este de la sine inteles ca toti care AU LAUDAT REGIMURILE (feseniste si basiste) au beneficiat din plin (stipendii,bani,privilegii,…) de pe urma “prestatiei ” lor(vezi indivizii …mentionati).
  Si toti acestia formeaza o armata/propaganda masiva care ataca dur ..PNL/ANTONESCU (uneori din anumite motive”basiste” chiar pe PONTA) fiindca ei nu doresc o SCHIMBARE REALA IN ROMANIA(in bine pentru milioane de romani si in rau pentru ei).
  Si numai apreciind cat au furat acestia ,IN CEI 25 ANI, si ce resurse financiare au si le arunca in acest JOC ELECTORAL(propaganda proprie,televiziuni proprii,”aliati” in institutiile statului..etc) nu pot sa dau nicio sansa ..PNL/ANTONESCU(mai ales ca sunt multi saracuti cu duhul care argumenteaza astfel:Antonescu este rau ca asa am vazut eu la …televizor !!! este rau ca a rupt USL !!).
  In orice caz mie imi pare rau ca va trebui sa mai asteptam cu …SCHIMBAREA IN BINE A TARII(poate peste vreo 20 ani ..vorba lui BRUCAN).
  PS. Am uitat sa va spun ca nu mi-a placut niciodata nici FESENISMUL si nici BASISMUL si va trebui sa …ma consolez si pe viitor.

  • Asa e, gheorghe, nu are cum sa vina schimbarea in bine daca tu il sustii pe antonescu, cel care spune ca nu e treaba lui daca aspazia intra in PNL. Pe logica asta nu e treaba lui nici daca basaul intra in PNL.

 25. D-le Tudor, imaginile cu femeia sunt terifiante, dar nu mă pot abține de la un fel de umor negru……Chemați-l pe Funeriu să ne explice cît de tîmpiți suntem noi ce privim….chestia aia cu pixelu…în felul acesta se lămurește problema….. Puneți pariu că gorilele alea nu pățesc nimic ? Mi-e greață pe ce mîini a încăput țara asta….

 26. Doamne, cum de s-a aici? A ajuns tiganul, interlopul, nonvaloarea si talharul, REGE in tara asta. In numai 25 de ani! DUREROS!!! Si atunci imi vine sa spun: ACTUALA CRIZĂ NU POATE LUA SFÂRŞIT MERGÂND MAI DEPARTE CU ACEST SISTEM ! ACTUALA CRIZĂ A ŢĂRII NOASTRE POATE LUA SFÂRŞIT DOAR PRIN REVOLTĂ, PRIN SCHIMBAREA SISTEMULUI, PRIN TRECEREA LA MERITOCRAŢIE ! TREBUIE SĂ SCHIMBĂM RADICAL SISTEMUL ŞI REGULILE ŢĂRII ÎN CARE TRĂIM – TREBUIE SĂ ÎNLĂTURĂM SISTEMUL ŞI SĂ INSTAURĂM MERITOCRAŢIA !!! POLITICA ROMÂNEASCĂ ESTE CANCERUL SOCIETĂŢII NOASTRE.
  LEGEA TREBUIE SĂ DESCURAJEZE FĂRĂDELEGEA ! LEGEA TREBUIE SĂ PROTEJEZE OMUL CINSTIT ŞI CORECT ŞI SĂ NU-I OFERE NICIO ŞANSĂ TICĂLOŞILOR !
  NU SE POATE FACE PUŞCĂRIE PENTRU IDEI, CUVINTE ŞI PĂRERI ! TICĂLOŞII TREBUIE SĂ AIBĂ UN SINGUR DREPT – ACELA DE A FACE PUŞCĂRIE ! NU TREBUIE SĂ EXISTE CONCESII, ÎNŢELEGERE, TOLERANŢĂ FAŢĂ DE TICĂLOŞI! PROBLEMA E SISTEMUL !
  TU/EU suntem cei ce trebuie să scrie istoria, cei ce trebuie să construiască un viitor mai bun, mai frumos pentru copiii noştri. Libertatea de expresie, libertatea cuvântului sunt simple sloganuri ale democraţiei – în realitate ai voie să vorbesti, dar te costă dacă vorbeşti împotriva sistemului – cu legea în mână te pun la zid !
  Dacă nu ne vom trezi şi nu vom lua măsuri radicale măcar acum, în ceasul al doisprezecelea… cu sânge sau fără sânge… prin revoluţie sau pe cale paşnica, vom plăti amarnic. Să încercăm să instaurăm MERITOCRAŢIA, bunul simţ şi puterea competenţei, a valorilor reale ale civilizaţiei româneşti.

 27. Off-topic: Legat de mizeria de la Nana, parasutista se sterge pe maini, dupa ce da mana la inceput cu unul mai brunet si apoi dupa ce da mana cu aia adusi cu vorba. Vrdeti imaginile de la inceput, cu sosirea ei. Si ticaloasa se vrea presedinte…

 28. Patapievici: un amorf slinos, cu priviri bolnavicioase a carui inteaga fiinta imi aminteste de filmul Glissando al lui Mircea Daneliuc. Dar ce altfel de biped ii putea sluji mai bine lui Basescu, calarind un ponei roz cu zvastica pe a carui crupa a defecat ani de zile, lasand in urma o dara abjecta, purulenta ? Patapievici este un simbol al pedelismului: o parasuta paduchioasa precum U, un abject precum B.
  Indivizi ca el au fost destui in istoria tarii dar nimeni nu le-a tinut minte numele vreodata. Au fost condamnati la uitare si nimeni nu ar trebui sa se mai osteneasca pomenindu-l. Cea mai crunta pedeapsa pt Patapievici si cei de teapa lui este a fi total ignorat, marginalizat. Nu mai scrieti, nu mai vorbiti desprre el ! Nu merita !

 29. eu as vrea sa il onoram pe dl patapievici in felul lui. un fel romanesc care sa ii lase un gust amar. sau acru?

 30. dom presedinte se grabeste sa-si decoreze zlugile credincioase, ca poate nu mai are timp, ACESTI OAMENI NU MERITA DECORATII CI TREBUIE SA DEA BANII, LUATI DIN BUZUNARUL ROMANILOR SI CHELTUITI AIUREA, INAPOI..

 31. Nu știu de ce neica nimeni ăsta Patapievici este considerat scriitor.
  Numai dejecții are în cap și scoate pe gură.
  O scursură a societății la fel ca și alți așa-ziși intelectuali de 2 bani care nu au nici un fel de simțire romanească în ei.
  Pt . ce vrea băsescu să-l decoreze? Pt. nr. de jigniri la adresa poporului roman și a valorilor noastre?

 32. ce borhot este in capul acestui mascarici national si international pe numele lui basescu sa gandeasca neuronul lui sa decoreze un closet.si dupa ce a luat de la ponta un nu hotarat in mufa,se repede sa se smiorcaie la currrrte pe motiv ca ponta nu vruse el sa isi dea acordul.acum sa vezi ca matrafoxatul mai ia una in mufa si de la currrrte caci constitutia si legea sunt clare si nimeni nu poate obliga prim ministru sa contrasemneze daca nu vrea,altfel de ce mai trebuie contrasemnatura.”inteligentul” basescu.

 33. Foarte bine a facut premierul ca a refuzat sa semneze ordinarea lui Patapievici.Era si asa,suficient de ordinar,daca a proferat astfel de jigniri la adresa Romaniei si a poporului Roman.

  • Pentru a arăta celor care au profitat de pe urma sistemului băsist, Băsescul şef arată prostiei lui Ponta şi celor care îl susţin cum se face să-ţi mobilizezi cârpele şi organizează, în timpul unui aşa zis scandal al decoraţiilor, la Cotroceni, ceremonia de înmânare a unor decoraţii date deja unor „intelectuali” care s-au afirmat în regimul actual. Spectacolul oferit a fost dovada cea mai clară că la noi în ţară minorităţile sexuale sunt tolerate şi acceptate, ba chiar încurajate, scenele derulate pe ecranele televizoarelor cu ocazia respectivei ceremonii aratând că filmele porno pot fi la fel de obscene şi greţoase şi fără a se vedea organele sexuale, subiectul şi acţiunea scenelor putând fi, pentru cei care au o imaginaţie activă şi bogată, şi nu sunt adepţii genului de filme XXX, traumatizante. Sunt curios cum o să poată face CCR, mulţi dintre membrii respectivei cloace fiind deja protagoniştii unei astfel de producţii desfăşurate în exact acelaşi loc, după acelaşi scenariu şi cu acelaşi rezultat de satisfacţie pentru protagonişti, pe cineva să semneze un act dacă nu vrea. Pentru un om cu coloană verticală acest lucru ar fi imposibil. Dar aici vorbim de blajinul şi împăciuitorul Victor Viorel Ponta care este mai ghiocel de felul lui. Aşa că producţii de genul celor care au mai fost realizate de casa de filme porno Cotroceni vor mai apărea pe micile ecrane urmând ca poporul mioritic să plătească, şi nu numai material, satisfacţia pe care protagoniştii o obţin după punerea în practică a celei mai reuşite poziţie de 69 pe care am văzut-o vreodată, pe viaţă.

 34. Un gest corect al premierului. Numai dacă te uiţi la mecla patapieviciului şi-ţi poţi da seama cu cine ai de-a face. O strâmbătură de “om”. Şi, apropo de ce s-a întâmplat la Nana: NUMAI REINTRODUCEREA PEDEPSEI CAPITALE POATE SALVA ROMÂNIA DE LA DEZASTRUL TOTAL.
  Numai dacă te gândeşti la cei 2.300 lei lunar acordaţi unui deţinut şi poţi să-ţi dai seama cam despre ce sumă uriaşă ar putea fi vorba, în cazul condamnării la închisoare. Nu, “domnilor”! INJECŢIA LETALĂ!!!

 35. Sa cumpere basescu niste medalii din banii lui, sa le dea celor patru politruci. Bine ca pentru asta trebuie sa semneze si Ponta altfel ar fi primit decoratiile ca si tradatorul tokes.

 36. Mi-ar place ca Antena 3 sa prezinte periodic toate zicerile mizerabile ale acestui avorton, pe numele sau de patapievici. Cel putin pane se hotaraste daca va fi decorat sau nu. Sunt dezamagit ca Ponta joaca la doua capete, spunand ca daca CCR hotaraste, atunci el va semna cererea de decorare, stiind foarte bine cine sunt judecatorii de la CCR si care va fi rezultatul.Nu-l poate obliga nimeni sa semneze daca nu vrea. Antena 3 sa puna cat mai des pe ecran, citate din acest slugoi oribil.

Leave a Reply