Home Articole Ponta : ‘Nu mai avem nevoie de nici un dolar de la...

Ponta : ‘Nu mai avem nevoie de nici un dolar de la FMI”

3087
16

Premierul Victor Ponta in sedinta de guvern :

“Anul acesta terminan de achitat si nu mai avem nici un dolar datorie la FMI.
Am platit cu greu ce s-a imprumutat si cheltuit – mai degraba prost – in 2010 si 2011.
Romania nu are nevoie de nici un dolar sau de la FMI sau CE si asta e bine.
Sa facem totusi unui nou acord cu institutiile financiare internationale, asa e mai bine”

 

16 COMMENTS

 1. Hahaha dupa maririle salariale la bugetari un alt guvern va trebui sa ia imprumut de la FNI …exact cum a patit Boc dupa “bumul” Tariceanu…

  • De la FNI “a luat imprumut” S.O.Vantu dar cand sa-i dea inapoi se desfiintase jucaria.GHINION !!! Si ala alt “ghinionist” ca si Iohannis. A ramas cu o gramada de “maculatura” pe cap.

 2. cata stiri alese mai radule. dupa ce ca nu ai nici un articol despre declaratia lui iohannis in parlament si dupa declaratie mizera a lui ponta, sa il speli adaugi iar stirea cu imprumutul de la fmi. asa se construieste mitul reusitelor lui ponta.

   • De ce crezi ca minciunile lu ponta sunt mai bune decat pragmatismul neamtului? Absolut toata lumea verifica de 10 ori ce spune ponta si descopera ca minte cum graieste numai aici se aud aplauzele indelungi si ovatiile la fiecare minciuna pontista! Peste tot am citit ca nu s-au platit toate datoriile iar rapoartele FMI confirma ca ponta minte …putem fi corecti domnule Tudor?

   • tu nu ai cum sa ma superi. cat sunt, sau nu de istet se poate afla cu niste teste de istetime. sunt bine.
    treaba ta pe blogul tau. in schimbi se pare ca dezinformezi cand nu il banuiesti pe ponta de sinceritate. niste neni zic ca minte iar. tu ce zici ?
    ca ponta minte e o banalitate , dar tu tot il crezi. e o banalitate , dar cineva trebuie sa iti spuna sa verifici ce zice.

 3. Necazul nostru este ca ori cu datorii ,ori fara datorii nu stim sa stam drepti/verticali si am avut/ avem de multe ori pozitia ghiocelului si de acest lucru profita strainii care isi permit sa negocieze in orice problema numai si numai in avantajul lor.

 4. Mi-e greu să-l cred pe cuvânt pe Ponta.Dar dacă ar fi cum zice el,vor exista bani pentru infrastructura învățământului din România?Vor fi bani de provocarea lui Iohannis?

  • Fratica, cum a raspuns jokeanis la provocatea de a avea o atitudine in cazul rarinca, provocarea de a cere demiterea tovarasei stancescu! Mare rahat de provocare a zis presedintele!

Leave a Reply