Home Articole Ponta : “Propun Mircea Dusa premier interimar”

Ponta : “Propun Mircea Dusa premier interimar”

3163
10

“Il propun pe ministrul apararii Mircea Dusa ca prim ministru interimar. Sa vedem ce va decide presedintele, diseara, cand merg sa-i prezint demisia”, a declarat Victor Ponta.

 

 

10 COMMENTS

   • O SA SE VADA FOARTE CURAND DIFERENTA.Or sa inceapa basistii iar cu mii de contracte paguboase dar cu parandarat si imprumuturi pe capul fraierilor, si nu mai are cine dreacu sa-i mai scape pe tolomaci din rahat si dezastru cum era in 2012.Dau la pariu ca nici nu vine primavara si capusele sunt la loc acolo de unde le-a gonit Ponta.ASTIA ABIA ASTEAPTA SA MAI VANDA SI PUTINUL CARE A MAI RAMAS.

 1. Au aparut cioclii din PNL care se catara pe cadavrele celor 32 de tineri morti la Clubul Colectiv, din prostia lor in primul rand, ca sa ajunga la guvernare. O crima comisa cu sange rece in noapte de Halloween de catre serviciile secrete romanesti pentru ca Johannis sa-si formeze guvernul lui mult dorit cu care sa faca lucru bine facut ca la Sibiu, unde el a fost primar sef, cam toate cluburile, scolile si puburile nu au avut timp de zece ani autorizatie de functionare data de ISU. Asa ca romani sa dormiti linistiti, facebucii dementi si cioclii Gorghiu, Blaga, Predoiu, Orban..in frunte cu Johannis vegheaza la linsitea si moartea voastra. Cei 3 ani de crestere economica sub guvernul Ponta nu au fost buni, dezastrul si moartea sunt cele mai bune pentru aceasta tara.

 2. Cum??? Vă cereţi scuze că nu funcţionează site A3 live după ce au plătit oamenii banii pt. a vedea A3 live online? NUUU! Cică avem oameni serioşi pe banii noştrii! Vai! După modelul: politicienii te înşală şi te fură sau omoară apoi: NE CEREM SCUZE!!!
  – ŞI CUM RĂMÎNE CU CEI PE CARE-I PĂGUBIŢI DE ŞTIRI A3 LIVE ONLINE???
  – E SEMN DE NORMALITATE SAU LA MODĂ ŞI TREBUIE OMUL SĂ ÎNGHITĂ ”MINCIUNA ŞI SE PARE ESCROCHERIA” A3 PE BANII LUI, NU??? Oricum nu cred că veţi rezista fără sponsorizare de la bugetul statului sau continuarea publicităţii non-stop în loc de ştiri live.
  – FELICITĂRI pentru automarginalizare cu bună ştiinţă.

 3. Bun decent domnul dusa mereu a avut bun simt .Ar fi bun si de premier decat cine stie ce fantosa asa zis tehnocrata manevrata din spate de cine stie ce borfasi politici care vor sta in umbra si vor mulge doar benefici materiale din ramanerea la guvernare.

 4. Propunerea lui Pinochio ,COPISTUL,IMITATOR, PLAGIATOR privind numirea CADAVRULUI ,MORT ,DECEDEDAT in calitate de prim-ministru,cancelar,premier este ultima bataie de joc la adresa poporului ROMAN! Cum poti face ,cu zambetul pe buze,o asemenea prounere ca cel mai slab ministru din istoria postdecembrista , descoperitorul invaziei OZN-urilor asupra Romaniei sa ocupe cea mai inalta functie guvernamentala?
  Daca presedintele accepta propunerea si face numirea se descalifica si el.

Leave a Reply