Aflat in vacanta, Victor Ponta a postat pe Facebook :

Inca o veste buna primita de la Bruxelles / tot despre “Economy” stimati penelisti/pedelisti :
” Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312).
Anexăm în acest sens scrisoarea transmisă la data de 31 iulie a.c, de directorul general Heinz Zourek, Direcția Generală impozitare și uniune vamală.”
Mai simplu si pe intelesul tuturor
1. in perioada 2009-2012 in Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomitianu/ Vass/etc ( cei care asteapta acum sa vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legala de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile – ( doar cei favorizati de Blejnar treceau in fata contra unui comision serios pt el si pt PDL via Vasile Blaga) !
2. In guvernarea USL/ Ponta am reusit ca ANAF sa scada de la peste 180 zile la sub 60, prin procedurile Directiei Antifrauda ajungand sa eliminam si multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini).
3. Constatand aceasta schimbare radicala in bine Comisia Europeana a inchis procedura de sanctionare a Romaniei inceputa in 2009
4. In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar – no comment.

12 COMMENTS

 1. Cred că a fost o perioadă perfectă pentru a vedea comportamentul politicienilor. Cînd era Ponta, îl atacau toţi şi nu mai era loc pentru vizibilitatea mizeriilor politicienilor din toate partidele, de fapt e un singur partid politic: Partidul Ciolănarilor cu platforma program: mincina şi bogăţia. Sunt prea multe degete la mîini pentru a număra demnii şi onorabilii din politică.

 2. Normal sa fie asa cand ai un ministru al Justitiei care e doar de forma si cand procurorii cheie nu sunt taman independenti. Pana la urma chestiunile astea ar fi putut sta altfel….

 3. Sa vedem cum vor aprecia romanii pozitia PNL cu privire la Codu fiscal si noua lege a salarizarii bugetarilor. Sunt intre ciocan si nicovala : electoratul roman vs. ,,recomandarile” FMI/ Isarescu/, ma rog tot FMI/PPE.

 4. Nea pontache parca esti intr-un concediu permanent de ceva timp, ori esti …… ori nu vrei sa intelegi nimic

 5. “Din acest motiv mi-am asumat interimatul la Ministerul Justiţiei, cred că trebuie să îmi asum” – Victor Ponta (Antena 3 – 2013)
  “În fiecare zi trebuie să iau decizii multe, unele dureroase, dar pe care mi le asum”- Ponta 2013 la numirea doamnei Kovesi.

 6. Tara a ajuns pe miinele unor penali, minciunosi si fara judecata. Ponta a inceput sa ridice
  bunastarea poporului, insa acum este de ocara si de bataia de joc a hotilor care au jefuit si devastat tara sa se imbogateasca Caci Basescu si mafia lui basista de comun acord cu Blaga, Gorghiu, Predoiu, Ungureanu si Udrea sint cei care au jefuit, taiat salarii, pensii, spitale inchise si mureau oamenii bietii de ei la portile spitalelor inchise de acesti penali pe care nimeni nu ii intreaba de unde si-au facut rost de milioane de euro, palate, pamint. Aceasta trupa penala care a distrus sufletele poporului roman lupta sa revina si sa puna mina pe putere din nou, impreuna cu Iohanis care nu a facut nimic pina in prezent, ce a facut si face este intriga, scandal sa puna mina pe putere sa aiba guvernul lui sa poata sa-si bata joc incontinuare de popor.dus de nas si manipulat de Blaga si mafia lui. Ce face Iohanis de cind este ia putere inafara de plimbari, lux, trai bun din munca si sudoarea voastra a poporului nostru roman.
  Poporule roman de ce dormi, voi nu vedeti caci D-ul Ponta a reparat atitea abuzuri facute de hotul basescu cu mafia lor. Ponta a dat salariile inapoi, a dat pensiile inapoi, a deschis spitalele si
  voi dragi romani tot pe Ponta il insultati, pirfiti si il jigniti. Unde este obrazul vostru ? Unde este inima, creerul vostru ? Cum de va tulburat mintea si va duce de nas si va manipuleaza toti acesti
  penali si nu vedeti adevarul. Cind va veti trezi va fi prea tirziu ! Dormiti, dormiti si iar dormiti caci Iohanis cu nevasta are in plan sa se plimbe sa traiasca bine in lux iar voi sa rabdati, saraci si umiliti. Poporul nostru si-a pierdut hambitia, orgoliu si numele de romani ! Oare din cauza asta nu mai reactioneaza la toata bataia de joc din partea noilor alesi. Dumnezeu sa va lumineze mintea si creerul, iar cu ochii sa vadeti ce este drept si cinstit.Asa sa va ajute Dumnezeu.

 7. Din pacate memoria concetatenilor mei este scurta. Daca traim cum traim si avem parte de asemenea guvernanti este numai si numai vina noastra.

 8. D-ul Ponta, chiar nu realizeaza ca avind”O FORMA DE VIATA(citat din Mircea Badea)la Ministerul Justiei acest R Cazanciuc sluga plecata fara coloana vertebrala in fata REGINEI DREPTATII DE LA DNA (nu trebuie sa se mai plinga )
  In minunata Germanie etalonul ”statului de drept” Ministrul Justitiei l-a demis pa Procurorul General la noi nu se poate pentru ca spre durerea celor care iubesc Romania SUNTEM O COLONIE CIT DE UMILITOR ,NU CREDETI?
  EL in calitatea lui de Prim Ministru al Romaniei este” urmarit penal???RUSINE SA LE FIE CELOR CARE VORBESC DE ”JUSTITIA INDEPENDENTA”?? in baza unui rechizitoriu de tot risul iar,HOTUL HOTILOR Blejnar probabil intr-un concediu ”bine meritat”dupa ce a furat NU cu sacul ci cu SACII DE LA ANAF SI A EXECUTAT PE TOTI ADVERSARII POLITICI AI DROJDIERUL DE BASE NU se atinge NIMENI DE el ???DE CE ??? PENTRU CA GASCA DIN FRUNTEA INSTITUTIILOR DE FORTA SUNT MINA IN MINA CU BLEJNAR AU AFACERI IMPREUNA ACEASTA CRED EU CA ESTE UNUCA EXPLICATIE MINUNAT ===NU===
  ”FIINTA EXROARDINARA” AZI NE-A RIS DIN NOU IN NAS CURTEA DE CASATIE IMPREUNA CU PRIETENUL LUI ”BULDOGUL” numit si”ciiine vasule din Modrogan” asa numitul ”coporesedintele ”Noului pnl” care este bot in bot cu Turistul National de la Cotroceni -care ne sfideaza pe noi romanii impreuna cu ISTERICA DE gor-ghiu EI SUNT noi aparatori numitului” statului de drept???” nu stim pe care planeta A ATERIZAT acest” stat de drept” ??? MOMENTAN SPER A POPOSIT PENTRU PUTIN TIMP SI IN ROMANIA UN CIRC TOTAL
  UNICA SPERANTA ESTE CA ROATA SA SE INTOARCA ???VA VENI SI RANDUL LOR TOTUL SE PLATESTE AICI PE PAMANT

 9. Aredreptate dl.Ponta.De ce nu sunt anchetati toti din fostul PDL?Alo, domnule presedinte al lucrurilor bine facute, se aude?

Leave a Reply