In plin scandal Rarinca, unde sunt subliniate abuzurile inimaginabile intr-o democratie ale unor procurori, primul ministru Victor Ponta regreta ca e premier si nu mai e procuror. Lipsa de inspiratie cu aceasta declaratie e accentuata si de recunoasterea din partea sa a amenintarii procurorilor asupra judecatorilor Inaltei Curti in cazul Dragnea.

Premierul Victor Ponta afirmă că este convins că ar fi fost mult mai popular dacă şi-ar fi continuat fosta carieră de procuror decât cum este în prezent, ca politician, adăugând însă că acum este prea târziu ca să mai schimbe lucrurile.

Ponta a participat, joi, la conferinţa regională Euromoney pentru Finanţe şi Investiţii pentru Europa de Sud-Est, iar atunci când a fost invitat să îşi susţină discursul, organizatorii au amintit că a lucrat în trecut ca procuror specializat pe infracţiuni economice şi evaziune.

“Mulţumesc pentru că aţi amintit de slujba mea anterioară, pentru că aş fi fost mult mai popular ca procuror decât ca politician, dar este prea târziu acum să mai schimb lucrurile”, a spus Ponta.

11 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor, dumneavoastra va intalniti des cu maestrul Mircea Diaconu. Rugati-l frumos, cu prima ocazie, daca n-ar vrea sa sa-i dea niste meditatii domnului Victor Ponta, care pare sa viseze la o cariera in comedie. Maestrul Mircea Diaconu are o cariera si o experienta fenomenala, este o legenda si a jucat alaturi de alte legende ale comediei romanesti. Ca atare l-ar putea ghida pe primul ministru catre orice gen comic si-ar dori sa practice, ca sa nu mai bajbaie si sa-si realizeze cat mai repede vocatia.
  Va multumesc anticipat.

 2. Nu e prea tarziu sa-si dea demisia. Trebuia demult, imediat dupa ce a pierdut alegerile.

  Daca o mai lalaieste mult pe la Guvern va ajunge in sala de judecata, ca inculpat si nu procuror.

  • @mito,mita biciclista,esti varza,trebuia sa-i zici lui bok,treaba asta cu demisia,nu lui Ponta,ca daca pitibocul n-o lalaia pe la palatul Victoria,tara nu ajungea de rasul lumii si cu economia facuta praf.
   Si stai linistita,nu te mai oparii,ca Ponta n-are pentru ce sa ajunga in sala de judecata,ca nu el a devalzat Romania,ci basescu si gasca lui.. poate ca faci si tu parte din gasca lui..Ce zici?

 3. Toate institutiile statului implicate in acest scandal politic, juridic, mediatic, lasa o singura impresie: omul obisnit, tara, au disparut din preocuparile lor! Niciunul nu va avea curajul sa sparga sistemul ticalosit, fac cu totii blat politic si institutional ! Sunt mult mai interesante coruptia, spagile, traficul de influenta, santajul, traseismul, obedienta, ipocrizia, le mentin adrenalina si tonusul !
  Dl. Sef de la SRI, are ceva de spus, s-au a fost absorbit ! Ca e tare tacut ! Au cumva grija de noi impreuna cu ceilalti, asa cum ne-au obisnuit de 25 de ani !
  In 2012, caderea guvernului Ungureanu a fost determianta de presiunea strazii si A3, suspendarea lui Basescu la fel ! Ca deobicei, la finalizare, politicul a tradat ! Direct in gard s-au oprit ! Ei sunt eternii bugetarii politici, ilegitimi in acest moment !

 4. multi invidiosi …
  Si invidia este o haina grea pe care o purtam zilnic … cand va veni acel moment sa ne dezbracam de aceasta HAINA si mai ales sa umblam fara EA, vom intelege MULTE ALTE LUCRURI …

 5. De abia acum isi da seama dl. Ponta ca functia de Premier nu este catusi de putin populara.
  Nu are incotro trebuie sa-si duca crucea de Premier pana la capat si atunci daca lasa ceva bun in urma lumea isi va aminti de domnia sa ca de un premier capabil.
  Ca Presedinte al Romaniei avea mai multe sanse sa devina popular.
  Cu certitudine ca avocat sau ca procuror de succes avea mai mult de castigat in popularitate.

Leave a Reply