Preşedintele PRO România, Victor Ponta, spune că este exclus să se mai întoarcă la PSD, însă nu exclude ideea de a-i susţine pe reprezentanţii acestui partid pentru a îmbunătăţi guvernarea. Totodată, Ponta afirmă că nu se poate alia cu ALDE cât timp această formaţiune se află la guvernare. “Dacă ALDE iese de la guvernare sigur că a doua zi… nu, peste o oră, pot să vorbesc cu ei şi să facem un grup mai mare”, susţine el.

Victor Ponta a spus, duminică seară, la România TV, că are o relaţie bună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, dar nu are cum să discute “mai mult decât relaţia bună cât timp noi suntem în opoziţie şi ei la guvernare”.

El a afirmat că o ieşire a ALDE de la guvernare ar însemna o fragilitate sau o cădere a Guvernului Dăncilă, după o moţiune de cenzură, dar nu există soluţia după aceea.

“Exclud să mă vedeţi pe mine şi pe cei de la PRO România că mă întorc la PSD, că mulţi au zis gata, a plecat Dragnea, hai, vino înapoi. Nu. Am pornit pe drumul ăsta, sunt foarte mândru şi mulţumit şi bucuros de echipa mea de la PRO România. Nu exclud să-i susţin, vor să-şi facă un guvern mai bun, vor să restructureze administraţia, nu doar guvernul (…)”, a spus Ponta, citat de news.ro

El a susţinut că nu ştie dacă cei de la ALDE ies de la guvernare şi a spus că nu se poate alia cu această formaţiune cât timp e la guvernare.

“Pot să mă aliez cu cei de la ALDE, dar nu pot să mă aliez cu cei de la ALDE cât timp ei sunt la guvernare şi eu, PRO România, sunt în opoziţie, că nu înţelege nimeni nimic, ziceţi: bă, voi sunteţi nebuni? cum adică ăia-s la guvernare, voi sunteţi în opiziţie, sunteţi aliaţi…Dacă ALDE iese de la guvernare sigur că a doua zi… nu, peste o oră, pot să vorbesc cu ei şi să facem un grup mai mare… dar care e alternativa, că USR-ul nu vrea să guverneze, că i-a învăţat cineva de bine: nu fiţi fraieri, voi doar criticaţi, că de făcut aţi fost la guvernare în 2016, că-n 2016 practic şi domnul Barna cred că a fost secretar de stat în guvernul ăla… aţi fost la guvernare şi aţi făcut PSD-ul de 46 la sută, de buni ce aţi fost”, a mai afirmat Ponta.

3 COMMENTS

  1. Domnule Radu Tudor o jandarmerita a gazat din nou un om care a murit pe loc, de ce nu vad isterie in antena3 legat de acest omor si insistati ca fetita care aplecat in SUA va fi transata pentru organe?

  2. Sincer,nicunul dintre cei actuali 9-10 candidati care si-au depus candidatura,nu sunt credibili,nu pot convinge,nu s-au echilibrat mental si sufleteste sa candideze! Cam toti merg pe linia zarurilor aruncate/poate castig/prostimea habar nu are cine sunt si ce se va intampla incat mă vor vota(asa isi spun in mintea lor sau norocul e de partea mea)! Sa nu va bazati pe aceste ganduri,niciunul nu va avea peste 39-40% dar nici in turul doi,in afara de Plesoianu care mai are putin de munca cu el! Va fi uriasa dezamagire a cetatenilor transmisa prin vot si răgetele de după vor fi usturatoare cu jicniri si exprimari mizerabile,dovada neechilibrarii psihic si sufleteste,a lacomiei si urii fata de celalalt Inca nu di-a depus candidatura pionul principal care va castiga alegerile si il sfatuiesc ca pe ultima suta de metri sa intre in cursă,exact dupa metoda sugerata de mine in forta si urgentata la europarlamentarele castigate cu 6-7% anterior! Da,e Mircea Diaconu! Sa avem de ales intre Plesoianu si Mircea Diaconu,ambii sunt realii castigatori dar,doar unul va fi reprezentantul real in functie de voturile primite! O sa fac o analiza amanuntita zilele astea si clarific.

Leave a Reply