Home Articole Ponta: “Zgonea a trădat înainte de bătălie. Va fi schimbat”

Ponta: “Zgonea a trădat înainte de bătălie. Va fi schimbat”

10081
8

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni că Valeriu Zgonea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputaţilor pentru că a trădat Partidul Social Democrat înainte de bătălie, iar PSD va da un exemplu ‘întemeiat’ în acest caz.

‘PSD îl va asculta pe Liviu Dragnea în ce priveşte schimbarea lui Zgonea şi ce stabileşte conducerea. Mâine cred că vom vota. Eu cred că domnul Zgonea va fi schimbat dintr-un motiv foarte simplu: el, altfel un om cu care mă ştiu de 15 ani, am lucrat împreună, a comis, din punctul meu de vedere, al PSD, nu doar al meu personal, a comis cea mai gravă faptă posibilă şi anume – înainte de bătălie a trădat. Dacă zicea ce a zis atunci azi, era altă discuţie, dar înainte de bătălie, cum să vă spun, a trădat, ori pentru asta cu siguranţă că PSD va da un exemplu cu domnul Zgonea, un exemplu din punctul meu de vedere întemeiat. Nu poţi, înainte să înceapă bătălia, cu o lună înainte, să schimbi taberele fără să fii sancţionat’, a declarat Ponta, la DCNews.

În opinia sa, este semnificativ faptul că Valeriu Zgonea nu a fost urmat de nimeni, că acesta nu a avut nici măcar un vot de partea lui, nici în partid, nici în Camera Deputaţilor, ‘ceea ce înseamnă că PSD şi cultura sa organizaţională de disciplină e un mare atu şi una din explicaţiile pentru faptul că, deşi este cel mai lovit şi cel mai atacat partid, e tot pe primul loc’.

8 COMMENTS

 1. Cine e de fapt Ponta ca sa dea el verdicte ? El nu-si da seama ca rezultatele de ieri au intarit substantial pozitia lui Dragnea,un pic subrezita dupa condamnarea definitiva si ca vocea micului mitoman de caraghios patentat se aude din ce in ce mai subtire cam ca in desenele animate ? Ai un pic de demnitate Pompilică,te-ai dus asta toamnă ca un fraier dupa fenta lui Johannis ai cazut in fund cat esti de mare acum las-o jos,ciocul micut,nu esti tu dupa o asemenea victorie ăla care să dea primul verdicte,sa faca anunturi in PSD… n-ai inteles inca asta ? ! ?

   • Și pentru tine și pentru dl.Radu tudor este greu de înțeles asta cu coabitarea . Culmea e că tu, mare bășist, fiind, rezonezi cu dl. Radu Tudor pe această temă.
    Omul(adică Victot Ponta ) nu a tradat pe nimeni dintre cei ce nu l-au votat. Nici pentru cei care, votînd USL-ul , au votat PNL-ul, întrucât ăștia s-au dezis și ei și votanții lor(se-nțelege) și de Suspendarea lui băsescu și că participat cu Ponta la semnarea Acordului. Ce scria in actul ăla de coabitare și-ai înțeles tu a fi neconstituțional sau în conflict cu legile Țării. Tu de gordon, barosso și gienștein ai auzit? Dar de unealta lor, DNA care la un semn al stăpânilor, în caz de nesemnare a acestuia Ponta și ai lui era arestati pentru Lovitura de stat și pentru vreo 2(doua) milioane de voturi ”măsluite” Tu crezii că DNA-ul nu făcea asta, la o adică? Dar la ce sancțiuni economice și blocaje economice ne-am fi așteptat dacă Ponta(girat de antonescu) nu semna actul !dictat! de gitenstein care la plecarea lui definitivp le-a spus amândurora că SUA vor liniște cunoști te-ai gândit vreun pic?.

  • Ponta a fost premierul celei mai performante guvernari a tarii,iar acesta performanta a guvernarii psd a determinat, in proportie de cel putin 70%,rezultatele de la alegerile locale.Restul se datoreaza atacurilor desantzate asupra acestei guvernari performante dar si a dezgustului fata de complotul pus la cale pentru rasturnarea guvernarii,asta ca sa isi puna Iohannis o catastrofa de guvernare.In plus electoratul a vazut ca mizerabil si binomul klaus-kiovesi cu atacurile lor cu dedicatie asupra lui Ponta si a psd-ului,(dar si a altora care refuzau sa se alinieze politicilor iohanniste), cu scopul de a favoriza politic pnl-ul, dar si de ai proteja pe altii care le trebuiau lor sa nu fie deranjati.Iar PNL-ul beneficiar,bineinteles,a aplaudat mizeriile binomului.Ponta nu este in competitie cu Dragnea,asa cum v-ar place voua,ci colaboreaza inteligent asa cum voi nu puteti sa cuprindeti.Dar voi nici acum nu ati inteles,de fapt ce a spus si Ponta,ca daca Iohannis a fost in stare de mizeria de a se folosi de moartea unor oameni ca sa manipuleze obtinerea si a guvernarii,atunci Ponta I-A PUS-O IN MANA CA SA VADA LUMEA CE FACE “INTELIGENTU” CU EA.Iar iohannis a pus botul si s-a dus el dupa fenta si nu Ponta.Iar lumea a vazut ce se intampla si a taxat.Asa ca ALA CARE TREBUIE SA FACA “CIOCUL MIC” NU ESTE PONTA.

 2. Off-topic:

  Sa ma sparg!

  Iata un element ciudat, referitor la modul de percepere a dreaptei-stanga pokiticului din tara noastra.

  Inainte de aparitia PNT-ului scena politica romaneasca fusese dominata de doua mari partide, PNL (Partidul National Liberal) fiind dreapta ce reprezenta industriasii si burghezia, in timp ce Partidul Conservator era stanga ce reprezenta proprietarii de terenuri si pe cei ce se ocupau cu munca terenurilor in general.

  Dupa disparitia Partidului Conservator, in perioada antebelica si interbelica PNT (Parditul National Taranesc) era un partid de stanga, fiind reprezentant al proprietarilor de terenuri, fiind opozant doctrinar PNL-ului care reprezenta in continuare dreapta industriasilor si a burgheziei din societatea romaneasca.

  In perioada de dupa revolutia din decembrie 1989, pe scena politicii romanesti s-au intamplat niste bizarerii in ce priveste doctrinele traditionale si anume, PNT (Partidul National Taranesc) a devenit un partid “de dreapta”, fiind considerat si in zilele noastre ca fiind o formatiune politica “de dreapta”!! Adica este un partid “taranesc” reprezentant al unor idealuri si deziderate ale unor tarani “de dreapta”!! Ceva care din punct de vedere doctrinar este foarte greu de inteles, daca nu chiar bizar!

  De asemenea, Crin Antonescu a fost primul lider al PNL-ului, un partid eminamente doctrinar de dreapta, care a avut genialitatea si viziunea doctrinara de exceptie de a uni dreapta cu stanga pe scena politicii romanesti, lucru realizat prin crearea prin aliantei USL (Uniunii Social-Liberale), in contradictie cu orice logica politica si doctrinara de baza. Adica pe scurt, dpdv. politic a realizat ceva contra naturii, o ineptie sau o aberatie, ceva care din punct de vedere politic era un delir absolut.

  In legatura cu politica, doctrinele si modul de percepere a dreptei-stanga pe scena politica damboviteana, cam asta am avut de spus. Atentie totusi la ceea ce se intelege prin dreapta, stanga si restul de povesti. Bafta. Pa

  https://www.youtube.com/watch?v=13QgEGm2haE

 3. Are vechime în ”câmpul muncii” cu trădarea, fizionomia feţei arată ceea ce niciunii nu vor să se vadă.

Leave a Reply