Dupa atacurile devastatoare ale prim vicepresedintelui PSD Sorin Grindeanu, vicepremier si ministru al Transporturilor in guvernarea PSD-PNL-UDMR, liderul partidului Marcel Ciolacu s-a lansat intr-o tirada populista in fata membrilor de partid din filiala Dambovita :

“Avem crize suprapuse. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbeşte de aceste crize. Eu vă spun, în schimb, că PSD va trece România cu bine de aceste crize. Eu vă spun că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse. Să nu credeţi, în schimb, că atunci când vom trece de aceste crize, toată lumea ne va aplauda sau întâmpina cu flori. Nu. În schimb, toată lumea şi toţi românii ne vor respecta şi cred că acest lucru e cel mai important”, a afirmat Ciolacu, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa.

Acesta a ţinut să sublinieze că PSD e singurul partid “care ţine cu adevărat cu România şi românii”.

Noi suntem suntem singurul partid care ţine cu adevărat cu România şi românii. Cred că asta este marea diferenţă între noi şi restul. Noi suntem partidul care apărăm creştinismul în România, noi suntem partidul, cum spunea doamna Firea, care apărăm tinerii şi familia (…) Mă bucur că am reuşit să îi convingem pe români ca să ne mai acorde şansa de a fi din nou cel mai mare partid din România”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Liderul social democrat a arătat că PSD a trebuit să se implice în guvernarea ţării, în contextul dificil creat de criza pandemică, urmată de cea energetică, economică, dar şi al războiului care se prefigura la frontiera de Est a ţării.

“A trebuit ca noi, PSD, echipa care este astăzi în faţa dumneavoastră, să ne implicăm şi să aducem claritatea şi responsabilitatea actului de guvernare. Nu aveam cum să stăm deoparte într-un moment atât de dificil prin care trecea România. După o criză pandemică gestionată ruşinos şi uităm câteodată câte vieţi au fost pierdute din neglijenţă, indolenţă, neputinţă şi neştiinţă, ne aflam în pragul unei crize majore. Aveam o criză energetică şi o criză economică, un război care se prefigura la frontiera României. Eu sunt mândru că împreună cu colegii mei am luat decizia de a ne implica în actul de guvernare şi cred că toţi colegii care ne reprezintă în Guvernul României nu ne-au făcut de râs. Să nu credeţi că nu vor fi atacaţi colegii noştri, nu se vor spune minciuni despre ei, pentru diferenţa de performanţă administrativă şi guvernamentală este imensă între noi şi restul“, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent, joi, la conferinţa de alegeri a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc la Sala Sporturilor din Târgovişte.

Cei peste 3.000 de delegaţi la conferinţă l-au reales preşedinte al organizaţiei PSD Dâmboviţa pe Corneliu Ştefan, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, scrie Agerpres.

 

1 COMMENT

  1. Poza din titlu vorbeste singura:,, privind spre rezerva de ministri cu doctorate” Oare toti din partid si-au declarat fosele la primarie?

Leave a Reply