Premierul Sorin Grindeanu a reafirmat, la Parlament, că va avea o discuţie, miercuri, cu ministrul Justiţiei, după votul pe moţiunea de cenzură, precizând că deja are o părere formată şi ştie ce trebuie să facă în ceea ce-l priveşte pe Florin Iordache. Grindeanu a spus că o posibilitate luată în calcul în privinţa Ministerului Justiţiei este ca acesta să poată fi condus de un independent din sistem.

”Voi avea o discuţie mâine (cu Florin Iordache – n.r.), după moţiunea de cenzură. (…) Eu mi-am format părerea şi ceea ce trebuie să fac”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

El a fost întebat dacă este mai bine ca Ministerul Justiţiei să fie condus de un independent din sistem, Grindeanu răspunzând că aceasta ”poate fi una dintre abordări”, scrie news.ro.

19 COMMENTS

  • Daaaaa, o vrem inapoi pe Gușet (guster?) urgent, sau pe cine o vrea Macovei!

   la Justitie o vrem pe inginera “tehnocrata” foarte independenta Gușet inapoi, sau pe cine o hotara securista Macovei pe la Bruxelles cu inversorii ei din PPE “de dreapta”. Absolut, asa trebuie! Ca sa poata ramane Ghinion Iohannis macar cu DNA monom, daca la SRI a fost pulverizat absolventul de liceu industrial la seral, Coldea Florian (nea Florica).

  • Pune-o pe “independenta” Pruna. Ordonantele lui Pruna sunt bune, si securitatea o place si bruxelesul….
   Mai bine te duci la nevasta acasa, Grindene. E mai bine acolo pt tine, la lupta nu faci fatza.

 1. Daca SRI-ul a fost decapitat Ghinion Iohannis mai are acum doar monom, asa ca trage foarte tare pe DNA, sa ancheteze DNA-ul guvernul pentru ordonanta data si sa ii faca DNA-ul dosar penal premierului Grindeanu.

  Ghinion Iohannis asta foloseste institutiile statului de forta pe fata in lupta lui politica cu opozitia, sau in “RAZBOIUL TOTAL!”, asa cum l-a declarat el!

  Nici vorba nu mai poate fi de separatia puterilor in stat, despre “independenta justitiei” cu referire doar la procuratura si la Republica Procurorilor de fapt etc.

  Romania, sau ce?!

 2. Posibil ca Romania sa fie condusa de serviciile de securitate nationala inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza, de fapt?!

  P.S. Serviciili, binonu’, “justitia independenta”, separatia puterilor in stat, vrajeli!

  Restul e cancan…

 3. Daaaaa, la Justitie o vrem pe inginera “tehnocrata” foarte independenta Gușet inapoi, sau pe cine o hotara securista Macovei pe la Bruxelles cu inversorii ei din PPE “de dreapta”. Absolut, asa trebuie! Ca sa poata ramane Ghinion Iohannis macar cu DNA monom, daca la SRI a fost pulverizat absolventul de liceu industrial la seral, Coldea Florian (nea Florica).

 4. ce face radu tudor e asocierea intre tehnocrat si omul sistemului, adica tehnocrat=securist. hai cu medierea.

   • Tehnocrat cam inseamna securist de mult ori…
    Parerea mea cel putin.
    Si ce inseamna defapt tehnocrat….ca unu are stele pe sub cam asa si altul nu…?
    Eu nu inteleg ce vedeti voi asa bun in tehnocratul securist julien Chimie ..individul voia sa privatizeze masiv si ultimile sectoare strategice din economie.voia sa vand cam tot ce mai rămăsese..plus era si de un grobianism fenomenal..faza cu mocirla spune multe despre acest individ.

   • daca e guvern politic ,de ce trebuie unul din sistem ? sa mfire multumit ghinionul si binomul ? atunci psd sa plece …nu am votat pentru sistem sci am dat un vot politic …

  • nu, tehnocrat nu inseamna securist. Securist inseamna tehnocrat. Tehnocrat inseamna tradator.
   Relatia de egalitate, ca si cea de congruenta, nu sunt comutative. Daca n-ai priceput, nu cauta pe feisbuc ca nu scrie; nu-ti intreba nici superiorul direct, ca nici el nu stie; intreaba-l pe Nicusor Dan, da vezi sa-l prinzi in prima ora de dupa pastile.

 5. Sunt doar speculatii…

  Cand nu sunt stiri, dam stiri cu posibil, ar putea fi… s.a.m.d.

  Ce i se intampla lui Florin Iordache este nedrept.
  Predoiu si Boc si-au asumat raspunderea pe cel mai neconstitutional cod penal cred ca din lume.

  Ciolos si Pruna au modificat prin ordonanta de urgenta peste 100 de articole si a fost foarte normal. Tot prin ordonanta au marit atributiile SRI. E ok asa ?

  Acum, dupa o ordonanta pe care se pare ca am citit-o doar eu se dezlantuie iadul.

  Mi-e scarba de ticalosie… Pute ! Ticalosia pute !

  Exista dreptate in lume ! A cazut el imperiul roman….

 6. Astia nici cand sunt la putere nu se pot impune. Bine ca in rest, cand nu au puterea, se plang pe la tv ca ii aresteza pe toti. Nu mi-e mila de niciun psd-ist care ajunge la parnaie pe inventii, desi am votat cu ei, atata timp cat boss-ul partidului o pune in functie pe Kovesi, asta merita. Si acum din nou, isi vor aduce om al sistemului la minister si e gata treaba. Catusele pe PSD. Foarte bine! O merita din plin!

  • Asta e ca vorba aia veche: pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Cam asta e pe scurt istoria PSD din ultimii ani.

 7. 🙂 🙂 cică sistemul va fi eliminat!
  Mai tare creşte!
  Uşor uşor…pas cu pas…intră guvernul meu!
  La ce mai sunt alegeri?
  Doar pentru a da impresia că e democraţie în românica şi a arunca aiurea banii?

 8. ar trebui sa vorbeasca psdul, dar sunt inca muti de uimire de cit de magistral s-au detonat

  • Pai poate i-a detonat din nou dreapta securista (“tehnocrata”?) sustinuta frenetic de PPE “de dreapta” de la Bruxelles si de toti securistii inversori de prin consulate si ambasade. Poate astia, cine stie! I-or fi deranjat ca au vrut sa se dea la ei si le-au redus bugetul si se zgaltaie din temelii sistemul securistic, se opinteste din rarunchi ca sa reziste, nu-mi dau seama!

Leave a Reply