In plina tensiune in Harghita si Covasna privind arborarea drapelului unui imaginar Tinut Secuiesc, guvernul inlocuieste prefectul roman din Harghita cu unul al UDMR. Prefectul este garantul respectarii Constitutiei in judetul respectiv. Cu siguranta, prefectul UDMR nu va face asta.

http://www.prefecturahr.ro/ro/mesajul-prefectului-judetului-harghita-51.php

Petres Sandor (UDMR) a fost avansat de Guvern din postul de subprefect în cel de prefect al judeţului Harghita, iar Vasile Oprea (UNPR) a fost la rândul său avansat din postul de subprefect în cel de prefect al judeţului Mureş. În acelaşi timp, Nicuşor Halici, director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, a fost numit prefect al judeţului Vrancea la propunerea liderului filialei locale a PSD, Marian Oprişan, iar Nagy Zsigmond (UDMR), fost secretar al consiliului local din oraşul Miercurea Nirajului (judeţul Mureş), a fost numit subprefect al judeţului Mureş. Guvernul a mai decis ca avocatul Dan Cristian Codrean, membru PSD Cluj, să fie subprefect al judeţului Cluj.

 

41 COMMENTS

 1. Numirea doamnei Biro in functia de ministru la Cultura este o mare bataie de joc. Am spus eu bine ca l-am supraevaluat la un anumit capitol pe VP.
  Vad ca ” inghite pe nemestecate” orice.
  PS: Am copiat password-ul, dar tot da eroare.

 2. Off-topic:

  Radu,

  In tara noastra, 300 de mii de oameni sunt angajati vanzatori. Cf. rezultatelor referendumului din anul 2012 publicate de INS, 10 milioane de romani au pana in 8 clase studii iar anul acesta 40% din absolventii de liceu nu au fost in stare sa treaca examenul de bacalaureat. Mai e ceva de scris, de zis?! Romania, un fel de mega-tun de tara, in care perspectivele sunt extrem de sumbre.

  P.S.: Eu zic sa ne angajam toti la camatarii internationali de la FMI, ca oricum tot aia ne conduc, nu politicienii!

  Cu deosebit respect,

  ‘Traiti!

 3. Vad ca pana la urma a mers. E un pic stresanta partea asta cu filtrul tau; dupa ce m-am luptat fara succes ca sa intru pe facebook, in timp ce va urmaresc in emisiune.
  Ma faci sa zambesc cum explici tu felul in care ar trebui sa functioneze Parlamentul. 🙂 E cam greu pentru ei sa munceasca la schimbarea legilor.
  Vorba Danei: ” si matura mai trebuie schimbata” :))
  GB

  • Care Dana,tante?? Chestia cu matura a zis-o o baba din Bucovina,cat despre Dana,dupa ce se epuizeaza anul electoral 2014 care este un pat germinativ pentru diferite soiuri de talibani si talibane confuzate,doamna cu pricina,adeca Dana,va trebui ori sa-si schimbe stilul ori emisiunea ori ocupatia. Pe pariu.
   Pe urma,domnu’ Radu Tudor,pastrati cel putin aparentele: pana la proba contrarie,orice cetatean roman,de orice etnie,de la orice partid,poate fi prefectul unui judet,daca indeplineste conditiile legale si este agreat de Guvern.
   Un maghiar nu este apriori nici rau nici criminal nici iredentist nici marlan nici purtator de Ebola,este un cetatean ca oricare altul care,pana la proba contrarie,este de buna credinta.
   Eu sper sincer sa nu cadeti in capcana celor care o considera pe doamna Biro inapta pentru postul de ministru,fie si al culturii,pentru ca vorbeste deficitar limba romana…
   Pentru ca noi avem un presedinte votat de multi oripilati/epilati din astia,care a invatat economie,limba romana,drept, care da sfaturi,stie pentru noi toti,deci care a dobandit toate astea in tavernele si bordelurile de prin porturi iar doamna Biro,un manager,nu ar putea fi ministru fiindca se mira kiorul…
   Limitele ridicolului sunt foarte subtiri si usor de trecut,sub faldurile patriotismului de mucava.

 4. Fostul prefect, Jean-Adrian Andrei, era o slugă perfectă a UDMR și a revizionismului maghiar. Am publicat zeci de documente prin care am dovedit că nu a făcut mai nimc pentru respectarea legilor și a Constituției României. Nu avem ce deplânge!

   • Domnule Radu Tudor!!
    Domnule Dan Tanasa!!
    Sunt absolut de acord cu excelentele voastre UDMR-ul este un partid la fel de corupt ca si oricare alt partid politic din tara asta stupida,penibila si absurda!!Parca si-au pierdut mintile cand au baut apa de Dambovita exact ca si Boc sau Iohannis!!!UDMR-ul a tradat lupta sfanta pentru autonomia Transilvaniei!!

    • daca voi ungurii intru “lupta voastra sfanta” va bazati pe eventuala prostie a unor romani transilvaneni,va inselati.voi ungurii cu vechile fumuri imperiale din capul vostru,tot putini sunteti si veti ramane si la nivel de transilvanie si la nivel de romanie sau europa,si la nivel planetar.sau poate,cine stie,poate va inmultiti exploziv in viitoarea o mie de ani.asa ca nu mai pierdeti vremea,sfatuiti-va cu femeile voastre si treceti la treaba.

 5. A invatat dl. Ponta sa vorbeasca cu “cu siguranta”, expresie obsesionala a tuturor romanilor, care vor sa para sau sa se dea ca sunt foarte culti in cap! O sa auziti acest “cu siguranta” folosit in exces peste tot, pana si in reclame. Pe vremuri se folosea aia cu “probabil”, cea mai buna bere sau alte d-astea. Acum nu mai e “probabil”, acum este “cu siguranta”. La siguranta, in siguranta…

  Nota: Din toata bogatia limbii romane, n-a mai ramas decat acest “cu siguranta”, cu care umbla toti in gura.

  Cu siguranta – sinonime: fara indoiala, intr-adevar, cu adevarat, pozitiv, incontestabil, categoric, absolut, inevitabil, exact, cert etc. E greu…

 6. Să ne amintim pasaje din trecutul apropiat. La referendum, PSD, PC şi PNL-ul(USL) nu au fost pe scenă în compania UDMRU-lui, ştiau deja că UDMR-iştii nu sunt agreaţi de popor din cauza mîrşăviilor la adresa românilor, la tăierea masei lemnoase,din a cărei cauze nu mai avem oxigenul necesar, nu mai sunt bariere pentru oprirea inundaţiilor şi a teritoriului pe care vor să-l împartă, mai toţi de la UDMR au semnat condica de prezenţă la DNA, acel magiar care a fost declarat persoana non-grata, acum, cu bipezii…la cultură!!! Am convingerea că dacă spuneau sau erau prezenţi UDMR-iştii pe scenă, nu-i mai votau nimeni.
  Cînd a candidat Dl. Diaconu, mai toţi PSD-iştii s-au agăţat de persoana lui, deşi era contestat!!! Cînd văd că nu le ţine, se agaţă de orice să-şi atingă scopul, vedeţi că, rar poate pătrunde un om demn, responsabil printre ei, din cauză că se rotesc permanent, sunt mînă-n mînă cu toate organele statului(clan de mafioţi) încît nimeni să nu-i împrăştie, nimeni să nu părtundă în afacerile lor de teamă să nu-i distrugă, să nu-i dea de gol!!! Trebuie să-i schimbăm pe toţi de la un capăt la altul, să putem exista, să putem trăi, se vede clar ceea ce fac ei,,genocid premeditat în masă!” pentru că, nimic nu fac dar banii se cheltuiesc aiurea, ori, intră în buzunarele lor, vei spusele lui Sandu Anghel (bercea mondial), pînă nu faci foc, nu iese fum, să fie clar!!! ,,din cite spune Ponta la video-chat zi de ti sau de 2 ori pe zi, cîte sunt legi, cîte sunt ordonanţe şi cîte se pun în practică fără să facă parte din cele două categori!!! (cel puţin 2 ştiu numai eu, care nu am pregătire în domeniu, dar mă informez).”
  Apropo, Ponta face video-chat zi de zi la tv pe anumite teme, fie chiar şi aruncînd neputinţa lui pe Antonescu(nu-l are cu nimic la mînă pe antonescu, a plecat la timp din usl) şi pe din dos, îşi face mendrele cu noi, băgînd UDMR-işti în guvern şi nu numai, a spus că nu este deacord cu băse privind numirea lui Cioloş , acum văd că minte din acest punct de vedere, se pare că erau înţeleşi Ponta cu băse, să fim serioşi, se pupă amîndoi şi la vedere se hăcuiesc, la fel se întîmplă şi cu Kovesi de la DNA, numai că ea nu-l blagosloveşte!!! Încet, încet, încep să-i dau crezare madamei Săftoiu(ceva ştie ea de îşi susţine cu tărie comunicările, aiurea nu vorbeşte, 65-75% adevărat) şi nu numai ei, sunt şi din PSD care au spus/dat în gît ceea ce fac pe din dos, asta pentru că nu pot fi traşi la răspundere, mai vedem, PSD-işti, PC-işti, UNPR-işti, cu toată adunătura voastră, să nu luaţi ţeapă ca PDL-ul la alegerile anterioare!!! vîntul bate pînă te ameţeşte, aviz amatorilor care se cred înscăunaţi…pe viaţă…

 7. Incredibil!!! cum gîdesc aceşti,,scăunari!” după ce au fugărit populaţia din ţară, închizînd fabricile, uzinele, au anulat locurile de muncă din care trăiau majoritatea oamenilor, acum, cretinii, vor bani pentru repatriere!!! dar atîţia bani daţi la biserici, taxele anuale obligatorii pentru orice familie, care, în loc să fie folosite în avantjul omului, se construiesc biserici, catedrale şi se îmbogăţesc popii,,vin cu un căţeluş şi pleacă cu tirurile încărcate!” cumva e,,genocid cu premeditare!!!” semnele sunt incontestabile!!! cumva le trebuie numele decedaţilor pentru listele electorale???
  http://www.antena3.ro/romania/da-1-leu-pentru-sicriul-tau-ministrul-stanoevici-le-propune-romanilor-sa-dea-cate-un-euro-pentru-262279.html

 8. Radu, mă gîndesc, şi totuşi e o întrebare care te face să zîmbeşti: de ce nu îl pune prim-ministru sau să candideze la preşedinţie prea(a)fericitul de succes Daniel??? tot sunt stat în stat, tot sunt mînă-n mînă pentru manipulare politică, tot înghit destule fonduri de la buget, …cel puţin, nu ne mai strînge de gît cu taxe şi totodată, se termină cu mizeria politică, zi de zi pe micul ecran. Mai e o problemă: cît o să stăm sub aripa alianţei NATO, UE, BANCA MONDIALĂ??? trebuie să se construiască un plan pentru 5-10-20 de ani în ceea ce priveşte România şi poporul trăitor pe aceste meleaguri. Nimeni nu se gîndeşte că, dacă nu ducem la bun sfîrşit tot ce este colaborare, vom fi eliminaţi din acest joc politic??? cine va răspunde de situaţia creată de politicienii neserioşi??? vom ajunge ,,bătuţi” şi cu banii luaţi!!! cum pot fi politicienii pedepsiţi, nu mă refer la vot…

 9. Domnule Radu Tudor (radu-tudor.ro) neluând în calcul Novaci,premierul Ponta nu a mai dat pe la Antena 3 pe la Mihai Gadea sau fie și la dumneavoastră.Tot conversări telefonice…Poate îi faceți o invitație la o emisiune,că poporul român vrea să-l întrebe de una-două și să se apere,de ce să-l votăm,întrebări din astea

 10. M întreb: cît de limitat în gîndire să fii !!! cit de limitat în comunicare să fii!!! Cum e posibil ca aceşti indivizi/individe să dea vina tot pe încasatoarele mame, nu MĂMICI, ??? mamele au încasat prin lege, au semnat ceea ce li s-a dat, nu cumva, trebuie să plătească cei care au calculat greşit ??? Protecţia totală este a infractorilor calculanţi-persoane fizice, nicidecum a celor care au încasat banii. Să fi fost în locul acelor mame, nu ele au furat, nu ele au greşit, nu aş fi dat niciun leu înapoi, să plătească cine a greşit, cine a calculat greşit.
  O SĂ VEDEŢI CÎTE SE SCHIMBĂ ÎN DEFAVOAREA POPORULUI DUPĂ CE-ŞI VĂD SACII ÎN CAR LA ALEGERI !!!http://www.antena3.ro/romania/rovana-plumb-12-460-de-mame-care-au-primit-indemnizatia-de-crestere-a-copilului-pe-langa-alte-262270.html
  TOT CE SE ÎNTÎMPLĂ ACUM, POMENILE, ELECTORATELE, DUPĂ ALEGERI AU UN PREŢ URIAŞ. NICUNUL DINTRE ACEŞTI INDIVIZI NU TREBUIE VOTAT, NICIUNUL NU ESTE DEMN, TOŢI SUNT NIŞTE CLĂMPĂI MINCINOŞI PÎNĂ-ŞI VĂD ATINS SCOPUL-PUN MÎNA PE FUNCŢII ŞI SCAUN!!!Părerea mea din tot ce se vede pe micul ecran.

 11. nu funcţionează site A3 live de astă noapte, doar publicitatea funcţioneată şi punct. de ce??? m-am săturat să cerşesc live A3 !!!

 12. Nu este o miscare buna ( a catea oare) a lui Ponta, numirea unui prefect ungur; probabil face toate astea sperand la voturile maghiarilor. Dar chiar asa, sa faci jocurile nesabuite ale acestora?

 13. ponta e nume unguresc, romanizat cumva?! E obsedat sa se inconjoare de “anti-basistii” de maghiari (oricum tot ce face si spune dovedeste ca si e cu base in suflet…)! Plus ca pentru majoritatea romaneasca nu se straduie asa cum ar trebui! Nici cu tara nu tine, clar! Dupa ce ca dat pe sub mana gazele de sist, exploatate cu jandarmii in capul locului, pun pariu ca dupa ce va fi (Doamne fereste-ne!) presedinte in secunda doi RMGC va intra cu toate fortele la recoltat! Din aceasta pozitie nu va mai avea dilema cu pro, ca prim ministru, si contra, ca deputat! Si totusi, n-am inteles, de ce ii cantati in struna?! Va fi mai rau ca basescu si nu va deranja pe nimeni din suita marinareasca “pentru ca nu-i da voie legea”! Toata stima pentru atitudinea Oanei Stancu, de acum cateva zile!

 14. Ce face guvernul in ultimul timp ,(numiri de ministrii, de prefecti) nu face decat sa demonstreze un dispret suveran la adresa romanilor si culturii noastre si totul pentru ciolan.

 15. Domnule Radu Tudor,ieri am fost pus într-o anume situație care m-a făcut să realizez cât de prost o pot duce,ca tânăr.
  În 9 luni de muncă la o plată în mână de 925 Ron am economisit cu eforturi greu de înțeles pentru orice cetățean european chiar și în țări membre cu economie crescută pe minus 895 Ron,no bun,fie 900 fix + – 50 Ron.În Oradea hăl domnului locuri de uncă sunt datrită parcurilor industriale la care unul lucrez și eu.O mică mare problemă atât e salarul,mai mare nu găsești!
  Îi urez premierului Ponta că dacă și-a făcut treaba și-a făcut-o de mântuială!Nivelul de trai nu a crescut în ciuda reîntregirii salariilor ba chiar a scăzut.La ce bun sute de locuri de muncă dacă ești plătit mai bine la salubrizare decât la locurile alea noi create?Îi urez premierului că după ce-mi plătesc dările către stat deși nu am mașină,nici telefon mobil și nici tutun alcool și cafea nu consum,nu-mi ajung bani de o mâncare săracă 2 săptămâni întregi daremnite să economisesc de o locuință proprie fie și în chirie,așa că ajung în situația umilitoare să mănânc din pensia mizeră alor mei.După 2 ani de guvernare,ai fi zis că nivelul de trai putea crește nu să scadă și să continue să scadă pe vitor.Sincer,premierul Ponta putea demisiona odată cu Crin Antonescu,în parlament și avea mai mari șanse la pretenția de președinte.Și nu mai înțeleg nimic!Antonescu is out of the picture,pentru ce mai candidează Ponta la prezidențiale dacă Antonescu is out of the picture?
  Deci domnule Ponta,bătrânii o duc rău,dar nici tinerii nu o duc mai bine,mă refer la tinerii muncitori,ah dar stai,bătrânii nuo duc rău,ei nu o dc deloc.Noi o ducem greu

 16. Asta e Ronania. Ati vazut pana acum , de la revolutie, vre-un guvern format din profesionisti? Numai persoanele care si-au “ratat” in viata profesionala ajung in functii de conducere.

 17. Domnule Tudor, jocuri (periculoase) de putere,la asta asistam sau mai pe romaneste guvernul se joaca cu focul.
  Nefiind un alarmist, cred ca nu Rusia este actualul nostru mare pericol. Pericolul este aproape, foarte aproape, mai consta in si miscarile politice interne si externe pe care le facem.

 18. Să analizăm obiectiv, da? toţi politicienii sunt în politică şi afaceri de cel puţin 10 ani de zile, da? Aşa-zişii afacerişti sunt pe mînă cu cel puţin un politician căruia i se umple buzunarul, cînd nu mai merge afacerea, majoritatea intră în politică pentru a-şi apăra libertatea, dar complicitatea-coada rămîne şi cu timpul,se adună în grupuri pentru a se împrăştia în posibilele partide-cele care se presupune că vor cîştiga, vezi PC-ul cu actuala gîndire, Tăriceanu cu aberaţiile lui, Iohanis cu minunile care se ţin lanţ de el, Ponta cu famiglia toată în guvern: naşii, finii, cumetrii, verişorii, mai lipseşte prima-i soţie, nu-l văd pe Antonescu, doar soţia lui care era deja în politică cînd s-a recăsătorit, o fi avînd şi el coadă, nu am auzit nimic despre el, decît mizeriile privind părăsirea USL-ului, UDMR-ul cu apucăturile habotnice fără număr, UNPR-ul-partidul buclucaş al lui băse de altă dată, ce să mai zic de opoziţie? la fel!
  Băse şi-a băgat fiica în politică, Sîrbu: fata şi ginerele, apoi, naşii, finii,,cloaca politică familială” şi nu numai ei, sunt destui…
  Metoda lui Ponta,,luăm, prindem cîte unul în guvern, nu contează partidul ori opoziţia, să ne asigurăm spatele(că nu-i hărţuieşte cu DNA-ul sau moţiune de cenzură)” mai toţi din guvern au cozi uriaşe posibil arest şi, cred că de asta politica de clan se face prin video-chat la tv, o să vedeţi ce intrare în forţă va fi după alegerea lui ponta(exact ca la Pungeşti cu jandarmii) şi se scoate Ponta cu brio. Numai că nu i-a mers cu PNL-ul. Vedeţi că nu mai au expresii pentru o comunicare corectă şi personală, vocabularul lor este sterp, se iau unii după alţii cînd sunt live la video-chat, pînă şi prostituatele au vocabularul mai decent, în comparaţie cu politicienii-nu toţi, dar peste 85-90% din politicieni.
  Mă gîndesc, că ar fi mult mai bine ca politicienii să dispară din cloaca parlamentului, să rămînă doar ca partid, nu ca reprezentanţi fizic în parlament, şi, în parlament să fie exact profesioniştii-oamenii care reprezintă partidul şi sunt susţinuţi politic, care vor fi plătiţi regeşte, numai aşa se va putea face economie reală în bugetul ţării. NU CA ACTUALMENTE, 2 CATEGORII, UNA CHIULEŞTE ŞI ÎNCASEAZĂ VENITURI PLUS BONUSURI ŞI CEALALTĂ NU POATE FACE NICIUN BINE FĂRĂ ORDINUL DAT DE POLITICIENI: O STÎNĂ DE POLITICIENI CARE NU MUNCESC DAR ÎNCASEAZĂ VENITURI PLUS BONUSURI URIAŞE NEMERITATE, ŞI, PROFESIONIŞTII, CARE SUNT HĂITUIŢI DIN CAUZA POLITICIENILOR CE NU-ŞI ASUMĂ RĂSPUNDEREA PROIECTELOR BUNE SAU RELE. TREBUIE SĂ RĂMÎNĂ NUMAI O SINGURĂ CATEGORIE, DOAR DE PROFESIONIŞTI, NU ŞI PUTUROŞII, LENEŞII, EXCROCII, MÎNĂRITORII, SCĂUNARII, MILOGII,…

 19. Radu, nu am pomenit un mincinos, un moralist actual mai mare ca tăriceanu, te rog, dacă ai înregistrarea congresului cu declaraţia lui tăriceanu, să o asculţi, este incredibil de (…). Ce a făcut el de 10 ani de zile? nu tot aceeaşi politică proastă a exercitat??? Spune el, din cîte-mi amintesc, că nu este pus pe net discursul,,nu promit nimic, statul (sau oricine)nu poate da locuri de muncă-cam aşa ceva, dar, îl întreb eu: ei au dreptul să închidă instituţii unde sunt locuri de muncă??? ei au dreptul să vîndă ţara??? ei au dreptul să trăiască şi noi nu??? cînd au fost votaţi, era vorba de 300-450 de parlamentari, doar pe ei i-am votat, cică. Ei trebuie să ia hotărîri pro-popor, nicidecum să angajeze alţi oameni care să-şi asume răspunderea în locul lor ca politicieni!!! În loc de 300-450 votaţi, trimişi în Parlament şi plătiţi, acum sunt 3.000-4.000 de angajaţi plătiţi la nivel înalt, cum e posibil aşa ceva??? CHIAR VĂ BATEŢI JOC DE NOI POPORUL!!! CHIAR NE CHIORÎŢI DE LA OCHI!!! CHIAR NU AVEŢI BUN-SIMŢ, CEI 7 ANI DE ACASĂ!!! DACĂ VOI,,EXCROCAŢI, MINŢIŢI” POPORUL, CE EXEMPLU POZITIV SĂ AIBĂ TINERETUL!!! CEI CARE SUNT PLECAŢI ÎN STRĂINĂTATE, CUM SĂ SE COMPORTE ATITA TIMP CÎT VOI POLITICIENII DAŢI PRIMUL EXEMPLU DE 25 DE ANI DE ZILE !!! VOI POLITICIENII AŢI FĂCUT PRIMUL PAS SPRE EXCROCHERII, MINCIUNI, ÎNŞELĂTORII. MI-E SILĂ DE MORALIŞTII IMORALI…

 20. În România, ar trebui ca toţi românii să se facă crescători de câini şi să îi ţină pe stradă. Eu cred că asta e soluţia la toate. România să devină cuţcărie generală.

 21. Nu e problema
  Trebuie doar sa injurati pe Boc si pe Basescu si va fi bine in tara. Spuneti ca de vine e Basescu, nu POnta ca sa inteleaga oamenii cu putina carte ce au de facut

 22. Am stat minute in sir si m-am uitat la reclama aia la costume de baie!
  Asa da!

  Ponta este foarte slab in prima faza.
  E credul, poate fi pacalit usor.
  Dupa ce se prinde de teapa, sare si el “la bataie”.
  De multe ori, prea tarziu.

  Basescu l-a “facut” de multe ori.
  Coabitarea, pastrarea lui Kovesi, udemeristii, multe exemple de amorteala mintala initiala.
  E un “boxeur” OK, dar are obiceiul sa stea ca blegul la inceput si sa-si ia niste pumni seriosi pana sa inceapa sa riposteze. Daca mai poate.

  Nu pune mana primul pe Colt niciodata, chiar daca intre batantele Saloon-ului apare El Grande Base Ubriaco.

  Greseala strategica! Si vitala in America de-acum 150 de ani.

  Apropo de sport si sanatate, babuta rapita de procurori are varsta lui Szoby Czech!!!! Sau invers!
  Uluitor!!!
  Faceti sport fratilor!!!!

  Cele bune,
  PS

 23. un prefect ungur sau ministru ungur nu vad ce este rau.sunt cetateni si ei in tara asta.avem si candidat la cea mai mare functie un sas si nu s-a scandalizat republica ceea ce este normal.ce pune ponta in “tarlaua” guvernului trebuie atacat atunci cand eventual respectivii fac prostii si nu pe “vai ce va fi” caci ei nu au functii eligibile si pot fi oricand schimbati.

 24. Anunţul cu,dispariţia a 7 milione de locuitori în lume” pe motiv că sunt prea mulţi locuitori, s-a înmulţit populaţia globului şi trebuie să maă dispară, pînă în nu ştiu care an, se concretizează în forţă: http://www.stiripesurse.ro/in-ue-se-propune-eutanasia-pentru-cetatenii-saraci/, nu e vorba numai de bolnavii săraci, ci, total, citind printre rînduri, vor să finalizeze proiectul înainte de termenul stabilit. Metodele de sărăcire a populaţieu ţărilor a fost implementată cu succes, încît, mai mult de jumătate din populaţie este săracită, nu-şi permit tratamentul zilnic, alimentaţia. Bogaţii,,de carton” îşi fac de cap, doar ei să trăiască!!! După o viaţă muncită su transpiraţie şi datorii achitate la stat, te trezeşti că nu mai ai drepturi reale, numai dreptul impus,de a muri forţat”, ce gîndire!!! Războaiele impuse de alţii, este o altă metodă pentru dispariţia forţată a populaţiei, a naţiilor.
  Încă o problemă: dacă vă mai amintiţi cazematele găsite sub pămînt, nu toate erau cazemate, de fapt au fost construcţii, case reale, o catastrofă naturală, cum a fost cea din Vîlcea, la dimensiuni mult mai mari, cu aluviuni aduse şi rămase de 5-10 metri grosime/înălţime, acoperind nu numai clădirile, ucigînd oameni. Ar fi bine să se analizeze această ipoteză reală, am văzut asemenea peisaj(casă-cazemată cu oase, după ca a fost scoasă apa urît mirositoare, cînd s-a construit clădirea Eo-gaz, nimeni nu a avut nicio explicaţie, s-a continuat construcţia fără probleme. Dacă nu se face nimic privind adîncirea şi lăţirea vadului rîurilor, aşa vom ajunge!!! Politicienii din totdeauna, nu au avut niciun interes privind viaţa, nivelul de trai, sănătatea, educaţia omului obişnuit, au dorit totul pentru ei, se vede clar,,fac prin tine pentru mine”, asta este deviza oricărui politician, a oricărui afacerist, nu contează studiile absolvite sau diplomele…
  PS.sunt constatările unei analize gîndite a-politice.

 25. Radu, nu vă faceţi griji, trebuia să se acopere subiectul,,mondial”, ori să fie diminuat! Finalitatea grijii voastre va fi zero, o mulţumire prin comunicare, analiză şi, punct. Nu se va întîmpla nimic, va mai dura ceva timp, dar trece pala de hărţuială fără motiv concret. Toţi vor să terminaţi cu dezvăluirile(blocajul Izaurei cu bătrînul), să-l scoată prin orice metodă, s-au săturat şi ei(aşa văd eu), dar poporul: NU!!! Continuaţi să arătaţi adevărul indiferent de partid sau funcţie!!!
  BAFTĂĂĂĂ!!!!!

 26. Asta inseamna sa sti ca soarta Romaniei e deja stabilita, nu mai are importanta cine si ce, totul este acum sa-si obtina interesele personale si de partid. De aceea Basescu a fost un “deschizator de drumuri”, cu tupeul lui a cedat TOT neconditionat de la inceput, punand in incurcatura pana si pe marele licurici caruia nu-i venea sa creada ce mare pleasca i-a cazut drept in brate. S-a dumirit mai tarziu dar deja ii promisese betivanului imunitate.

 27. Ponta nu e-ntreg la minte?! S-a dus în HARCOV să asculte imnul Ungariei şi să vadă steagurile ungureşti şi secuieşti?!
  Nu tu steag românesc, nu tu imn al ţării tale, premierule de rahat ce eşti!!! N-am nimic împotrivă ca unii cetăţeni români de alte etnii să ocupe funcţii în stat, dacă se consideră a fi competenţi, dar de aici şi până a te umili într-un asemenea hal … RUŞINE VICTOR PONTA!!!

Leave a Reply