In aceasta seara, de la ora 20,00, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatorul Cristina Tarcea vine la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3.

Voi aborda toate subiectele majore, intr-un moment extrem de tensionat pentru justitie.

Astept de la magistratul de cariera Cristina Tarcea lamuriri depline in privinta intalnirii de noapte cu presedintele CCR Valer Dorneanu, a subiectelor legate de completele de judecata dar si relationarea cu restul institutiilor importante din cadrul puterilor statului.

4 COMMENTS

  1. Trebuie sa ai o rabdare uriasa s-o intelegi pe asta!Daca a iesit din barlog cred ca o apasa constiinta!Sa n-o tii pe intuneric si ai grija de haina!Eu nu pun baza pe un magistrat adept al regulamentelor si nu a legii!

  2. Felicitari postului Dvs pentru scoop! Dar și madam Tarcea merita felicitari, sau consilierul ei, pentru a fi înțeles ca singura cale de a ieși din impasul in care s-a vârât cu forte proprii este sa apara in platourile singurei televiziuni agresate de campionii Pieței și-ai ei înșiși, in consecință. Fiindcă, la cantitatea de prostii comise, și afirmate public, pana acum, de către președinta Înaltei Curți nu i se mai poate opune decât o dezbatere rațională condusă de un moderator total neimplicat in zburdaciunile electorale prezente. Mult succes tuturor părților !

Leave a Reply