Premierul Florin Cîțu rămâne pe poziția de forță după demiterea lui Vlad Voiculescu și le-a transmis liberalilor că ce a „găsit la Ministerul Sănătății e îngrozitor”, referindu-se la bugete și numiri, susțin surse liberale.
Liberalii discută la această oră despre situația din Coaliție, liderii PNL declarându-și susținerea pentru premier pe care USR-PLUS spune că nu-l mai susține, scrie Hotnews

2 COMMENTS

  1. Ok, ai gasit, te plangi si dai pe goarna, dar, ce ai facut tu sa schimbi in bine totul? Ceva justitie, cumva? Metoda este practicata in europa si occident: iti dai demisia, te dau afata din guvern, sau, dosar penal! Si aici pot da exemple clare: demisia saudosar penal! Ce s-a intamplat Citu? L-ai demis sa nu ajunga la bulau desi cozile sunt ingrozitoare! Ce face latraul acum? Rage pe unde apuca adevaruri sau minciuni, arunca cu vinovatii peste tot, deh, asta practica guvernul de mult timp! Cine cade rau? Voi guvernantii!

  2. De ce se mira Catu? A gasit exact ce a tolerat de cand este premier. Opinia publica a reclamat continuu abuzurile si activitatile ilegale dar domnia sa si institutiile de forta au tolerat (putin spus toleranta naste monstrii)

Leave a Reply