Mesajul premierului Sorin Grindeanu :

România are astăzi în față mai multe oportunități, care ne pot îndrepta decisiv pe drumul progresului și prosperității. Dar pentru asta avem nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Votul din decembrie 2016 ne-a arătat că și românii vor același lucru: un guvern cu largă susținere parlamentară și stabil. Această încredere pe care ne-au acordat-o românii nu poate fi înșelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri – într-un cuvânt INSTABILITATE.

Vizita lui Klaus Iohannis în SUA a relansat parteneriatul nostru strategic. Întâlnirile pe care le-am avut în Israel, Austria, Franța și Croația, contactele cu oficiali UE, tot acest efort merge în aceeași direcție: să arătăm că România este capabilă să-și respecte promisiunile, că investitorii pot avea încredere în noi.

Depinde de noi să arătăm că suntem o națiune unită și determinată să meargă pe drumul cel bun. Cred că dialogul între Președinția României, Senat, Camera Deputaților si Guvern este important.

Ca români, avem în față aceste oportunități. Doar trebuie să avem suficientă maturitate politică și viziune să și profităm de ele. De aceea, România are nevoie de stabilitate si predictibilitate!

6 COMMENTS

  1. Poate va amintiti,a fosr singurul caruia nu i-am dat calculul codului secret al vietii aici in scris. M-am temut de actiunea asta pe ascuns si nu e aceeasi metoda folosita ca pentru Ponta. Daca eram in locul lui Grindeanu, nu acceptam “capcana” Dragnea plus…
    Grindeanu are doza profesionistului chiar daca da impresia ca e habarnist. Observati cand vorbeste trage aer pe nas sau gura,oricum ceva il impedica sa faca el ca persoana. Nicio problema,pe Ponta l-au mazilit,acum il preseaza si pe Grindeanu, vor simti urmarile grave pe pielea lor! Problema e ca mare parte din populatia mentinuta in saracie cu buna stiinta de politicieni, sufera nevinovata!

  2. Dragnea isi doreste un guvern personal,doreste toata puterea,le stie pe toate,cearta seful statului major,presedintele,serviciile,iar acum vrea sa-si dea jos prim-ministrul,iar asta intr-un moment crucial pentru noi.Oportun ar fi fost sa se gandeasca cum pun in practica mai repede relatiile bilaterale pe toate palierele cu SUA,cum profitam de pe urma acestei prestatii impecabile a presedintelui(n-am fost un fan Klaus),dar acum se doreste aducerea unei secretare la guvern,cum sa poti negocia cu o secretara lucrurile din contextul international?Individul de la Teleorman o sa omoare partidul si odata cu el si Romania…sper sa plece odata din fruntea partidului.

  3. Deja propaganda PSD + ALDE arunca de acum o eventuala criza in bratele lui Johannis,el va fi scos tap ispasitor…Ce nesimtiti !

  4. Susțin Grindeanu, soțul spune ca nu e bine sa fie schimbat fiindcă se creează instabilitate! Premierul e om de cuvânt! De tânăr a rămas în PSD , nu a migrat ca alți pe la toate partidele ! Și da contează ani de când e în acest partid și a început munca de jos , e cu fapta nu cu vorba multa” gândește mai mult pana sa treci la fapte”! Nu e bine sa promiți mult în alegeri ca s-ar putea sa nu poți face ! Promisiuni mai puține și fapte mai multe , nu e bun Dragnea ca președinte, e oltean lăudăros și lipsit de caracter , nici Firea nu e mai buna ! Anumite lucruri nu intra în atribuțiile dânsei! Deși ca jurnalista am apreciat-o mult , s-a schimbat după ce s-a căsătorit cu domnul Pandele! Calm și stabilitate , înțelepciune le doresc!

    • Stimata doamna toata lumea cu scaun la cap vrea stabilitate, intelepciune, bunastare si liniste dar de unde si pana unde dl. Dragnea e oltean ? Am mai auzit pe unii din acea zona ca se autointituleaza teleolteni, nimic mai neadevarat.

Leave a Reply