Dupe mesajul adresat de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului, sa voteze prelungirea starii de alerta, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 :

“Considerăm că este exclusă din nou o stare de alertă pe tot teritoriul României. Este exclus să prelungim în Parlament iarăși achizițiile netransparente făcute pe toată această perioadă de către Guvern. Este exclus să prelungim spitale suport COVID fără a avea cazuri, în schimb comunitățile respective să nu aibă un spital unde să meargă pentru urgențe.

E posibilă obligativitatea purtării măștilor în spațiile închise, izolarea la domiciliu în momentul în care vii dintr-o zonă de focar sau carantina. Toate aceste lucruri se pot face și printr-o lege sau prin amendamente traduse stării de alertă și putem deschide în sfârșit un parteneriat concret între Parlament, Guvern și cetățenii României.

Miza economică este din ce în ce mai gravă, și se vede, și această abordare de a continua starea de alertă pe tot teritoriul României este total neproductivă și, la câte cazuri sunt anunțate, mult prea alarmistă”, a spus Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică în emisiunea Punctul de întâlnire.

 

5 COMMENTS

 1. Dati bre drumul la liniile aeriene sa zboare avioanele cat mai urgent! Au inchis leprele astea spatiul aerian de parca ar fi proprietatea lor personala, sa aiba intrare si iesire doar excrocii si inportatorii bazati pe ilegalitati si siguri ca nu vor fi agatati de anchete si pedepse?! Le-a asihurat spatele acest hArafat care manipuleaza si minte cras! Pot da exemple de minciuni si manipulari mizerabile, initial il crezusem dar dupa ce am intrat in contact cu tara, zona, entitatea de care se agatase pentru imagine, ciuciu incredere! Ma apuca nervii cand ma gandesc ca va fi anulat iar zborul spre tara si ma voi trezi cu interdictie aici din cauza leprelor scaunare care vor sa controleze, sa coordoneze si interzica ce au ei chef! Deschideti dracului spatiul aerian pentru avioane, din cauza voastra nu avem cu ce reveni in tara si suntem destui! Apropo, de ce il invitati pe acest individ la tv permanent daca e omul care interzice cum si ce are chef el?! E problema voastra ca il sustineti si agreeati! Hallooo, psd-ul cu toata opozitia, sunteti complici la distrugerea tarii, la absolut toate furaciunile din tara si buzunarul cetateanului! Dacanu este realitate, dovediti prin actiuni clare cum ar fi aceasta actiune de prelululungire a prostiei crizatilor ca hArafat plus cativa care se dau mai importanti decat viata decedatilor ‘coro’ si inchiderea spitalelor! Ia sa vad, Radu, lasi comentariul real si destul de dur pe blog?! Este cat se poate de real!

 2. Apreciez activitatea dnului Arafat si a grupului care gestionat criza in starea de urgenta.Romania n avea.., n avea…ca la noi, luati pe nepregatite.
  Dar intre timp s au organizat, si au achizitoonat aparatura, materiale, au investit in spitale mobile.Dar ca in mai-iunie , in coditiile statisticii imbolnavirilor, sa interzica accesul bolnavilot cronici in spitale, se incalca dreptul constititional la viata si sanatate dar si dreptul asiguratului medical.
  Au spatii de rezerva asigurate, daca va fi nevoie.
  Pot limita in continuare accesul apartinatorilor in spital, folosirea circuitelor, testarea la internare.

 3. Vai, dar testarea la internare nu inseamna statul in picioare pana se moare.
  Inseamna o zona tampon cu paturi si asistenta medicala de urgenta.
  Daca e nevoie se intra in sala de operatie, pentru Dumnezeu ! Se numeste in jargonul medical “sala de septici” …
  Vai de scoala.lor medicala…

 4. partea buna cu stare de alerta e ca e limitata in timp, 30 de zile maxim. Cu legea lu Ciolacu partea proasta e ca e NELIMITATA in timp, deci ne vom trezi cu “minimele” restrictii gen masca, fara grupuri mai mari de 20 (concerte, mitinguri, etc) si cu imbecila distantare la 2m PERMANENTIZATE.

  Prin urmare, nici una din solutii nu e buna, avem doar 2 gasti de timpiti si banditi care vor sa-si traga felurite avantaje, fiecare sta cu un ochi la portofel si cu altul la sondaje…

  Dar va iesi cum vrea neamtul, Ciolacu face agitatie la misto dar va vota dupa ce va fi convins de niste “argumente stiintifice” gen buget, dosare, Firea primar in continuare, el presedinte in continuare, etc.

Leave a Reply