Protectorul plagiatorilor din Academia de Poliţie, Marius Florin Mihăilă, a devenit directorul de cabinet al ministrului Lucian Bode începând cu 9 februarie, relateazp PressOne.

Anul trecut, Lucian Bode a intervenit politic de două ori pe lângă fostul ministru de Interne Marcel Vela pentru împuternicirea lui Mihăilă pe diverse funcţii de conducere în Ministerul de Interne, mai întâi ca şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Sălaj, iar apoi ca rector al Academiei de Poliţie, relatează PressOne.

Ajuns la conducerea Ministrului de Interne, Bode a putut decide singur pe ce post să îl numească pe fostul său coleg de clasă de la Grupul Şcolar „Iuliu Maniu” din Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj.

Marius Florin Mihăilă, noul director de cabinet al ministrului de Interne Lucian Bode, a fost preşedintele Comisiei de Etică de la Academia de Poliţie şi este unul dintre principalii responsabili de blocarea curăţeniei în privinţa doctoratelor plagiate, dar şi de închiderea şcolilor doctorale ale instituţiei în octombrie 2020, conform PressOne citata de news.ro

Leave a Reply