SANADOR oferă celor interesați prețuri promoționale pentru testarea COVID: testul RT-PCR costă doar 195 de lei, iar testul antigen rapid 72 de lei.

Testul RT-PCR, care identifică ARN-ul noului coronavirus din exsudatul nazofaringian prin tehnici de biologie moleculară, este cel mai performant test disponibil pe piață și poate recunoaște chiar și cantități foarte mici de SARS-CoV-2.

La SANADOR, rezultatul testului este disponibil în maximum 24 de ore, poate fi vizualizat online și este fi eliberat, la cerere, și în limba engleză, cu cod QR. Recoltările se fac doar cu programare, prin Call Center 021.9699 – disponibil nonstop sau prin completarea formularului de programare de pe site-ul SANADOR.

SANADOR deține singurul laborator din România acreditat RENAR pentru detecția si determinarea SARS-CoV-2 prin metoda Real-Time PCR. Acreditarea a fost obținută de la RENAR – organismul național de acreditare – la 24 iulie 2020. Acreditarea de către RENAR a Laboratorului SANADOR s-a făcut în baza standardului SR EN ISO 15189:2013, privind calitatea și competența în domeniul biologiei moleculare.

Pentru testele antigenice rapide, recoltarea se face din exsudatul nazofaringian, iar rezultatul este disponibil în aproximativ 20 de minute. Testele antigenice rapide se pot realiza, la cerere, cu programare prealabilă prin Call Center – 021.9699, disponibil nonstop sau direct prin prezentarea la unul din punctele de recoltare COVID, în timpul programului de lucru.

Locații SANADOR în care se poate efectua recoltarea:

  • Clinica SANADOR Buzești;
  • Clinica SANADOR Victoriei corp B;
  • Laboratorul SANADOR din Calea Plevnei nr. 172;
  • Punctul de recoltare SANADOR din Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 29.

Mai multe detalii aici

Leave a Reply