Conform sondajelor efectuate în timpul desfăşurării turului doi al alegerilor prezidenţiale din Franţa, centristul Emmanuel Macron ar avea un avans considerabil în faţa liderei extremei drepte, Marine Le Pen, relatează postul belgian RTBF, citat de agenţia DPA.

Potrivit acestui post de radio-TV, Macron are peste 60%.

Acelaşi post belgian a publicat şi în timpul primului tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, desfăşurat pe 23 aprilie, rezultate ale sondajelor cu câteva ore înaintea închiderii urnelor.

Publicarea unor astfel de sondaje în ziua alegerilor înaintea închiderii secțiilor de votare este interzisă în Franța.

 

7 COMMENTS

 1. Am auzit ca au stat francezii la cozi…
  Nu se poate! Asa ceva!
  Jos Bonta! Ue Bonta!

 2. Absenteismul este evaluat la 26%.

  «Où sont Charles de Gaulle, Georges Pompidou, les Giscard, Mitterrand, Chirac, Sarkozy?» déplorent aujourd’hui les Français…

  Pourquoi Emmanuel Macron a choisi le Louvre pour fêter son éventuelle victoire? Avec la pyramide du Louvre pour arrière-plan, on pourrait éventuellement reprocher à Emmanuel Macron d’aller sur les pas de Mitterrand. Et encore. Maintenant, Mitterrand appartient à l’histoire…

  http://www.lefigaro.fr/elections/presidentielles/2017/05/05/35003-20170505ARTFIG00233-pourquoi-emmanuel-macron-a-choisi-le-louvre-pour-feter-son-eventuelle-victoire.php

 3. Nu era niciun dubiu. Macrou pește-prăjit este favorit. Francezul pursânge este mult prea mofturos. N-a făcut niciodată munci rușinoase. Franța nu dorește să părăsească UE. O mulțumește statutul de țară colonialistă.

  • Stai linistit, Franta n-are nevoie de UE pentru a fi colonialista. Oricum 90% din “personalul auxiliar” al hotelurilor, restaurantelor, aeroporturilor, salubritatii etc sint de culoare. Cit despre romani, daca la asta te gindesti, sint mult mai putini plecati acolo sa munceasca decit interlopii, curvele, sutii sau cersetorii pe care i-am “exportat” .

   • Aoleu… asa urat vorbesti de votantii oihanisului!
    Dar nu se poate. Crezi ca au si primit bani pentru vot?… Sa facem un miting ceva… Se poate asa ceva….Unde-s intelectualii? Desteptii… Spuma.. :)))

    Sunt si d-aia buni, stai linistit, numai ca nefericitii de mai sus mentionati, sunt la vedere si sunt pastrati cu buna stiinta la vedere, pentru ca trebuie sa existe pe cine sa arunci vina la nevoie, asta ca sa nu mai vorbim ca si ei platesc taxe de protectie.
    Bine, probabil ca tu crezi ca doar la noi este coruptie. Ha! Ha! Ha!

 4. 🙂 🙂 🙂 au si ei binomul/ trinomul lor, dupa model europeano-romanesc! Plicusor-dan stie! 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply