Dupa cum scrie in Biblie : prima luna plina dupa echinoctiul de primavara. Maine e Pastele pentru romano-catolici si sunt Floriile pentru ortodocsi. Sa fie toti sanatosi !

Fotografii, pentru cei care s-au indoit vreodata.

2015-04-04 20.40.222015-04-04 20.40.482015-04-04 20.42.52

3 COMMENTS

  1. Doamne Tu,si sfintele sarbatori de Paste fa lumina si curatenie pentru poporul asta greu incercat de-a lungul timpului de toate vicisitudinile vietii si de toti neispravitii si hotii cu pretentii de mari iubitori si luptatori pentru democratie .Fie ca aceste sfinte sarbatori sa aduca mai multa puritate si curatenie sufleteasca pentru toti romanii .Sarbatorile cu binepentru poporul roman si pentru toti cei care ne vor binele sau nu ,prieteni si dusmani .

  2. Azi vreau să împrăştii numai pozitivitate, simt prea multe negative care se vor întîmpla în viitor, nimănui nu i-aş dori să trăiască momentele simţite de mine cînd văd şi citesc tot ce se vede la orizontul minţii şi al României, şi nu vreau decît limitarea sau distrugerea tuturor relelor făcute intenţionat la adresa aceste ţări şi naţiuni! Tuturor inclusiv vouă echipa A3, să aveţi sărbători liniştite cu multe bucurii şi reuşite. Lăsaţi-i la containerul de gunoi a societăţii pe cei care nu sunt în stare să vorbească liber sau să facă ceva bun şi pe termen lung pentru ţară şi naţiune! Nu contează omul sau funcţia! E un sfat, cred eu, foarte bun pentru orice om care încă mai vrea să aibă sănătate şi zile bune! Scursurile şi resturile direct la containerul de gunoi! Nu-i mai vitalizaţi, doar dacă îi luaţi în rîs sau faceţi mişto de ei prin ironii.

Leave a Reply