Mafia din vestul țării a incendiat mașina unui jurnalist. Este vorba despre Dragoș Boța, editorul-șef al pressalert.ro, iar incidentul a avut loc în vara anului 2018.

Autoturismul acestuia, un Opel Vectra, parcat lângă un bloc din Timișoara, a fost ars pe timpul nopții, iar incendiul a fost observat de un vecin care a sunat la 112. Interiorul mașinii a fost ars complet, iar pompierii au constatat că geamul din dreapta fusese spart.

În urmă cu câteva luni, Dragoș Boța spunea că a aflat întâmplător de la avocații săi că urma să fie atacat la ordinul liderului interlop Lucian Boncu. Scopul era să-l determine să nu mai continue investigațiile despre el și legăturile pe care le are cu reprezentanți ai Administrației Publice Locale din Timișoara.

Jurnalistul Dragoș Boța a prezentat la “Punctul de Întâlnire” de la Antena 3 o schiță cu persoanele pe care le crede implicate în mafia din vestul țării. Jurnalistul a dat de înțeles că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, ar avea legături cu lumea interlopă.

“Pornim de la primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care e președintele PNL, și aș pleca cu prima legătură care duce direct spre crima organizată din Timișoara, Ioan Nasleu, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, omul de încredere al său, fost ofițer SRI. La 10 zile după ce am dezvăluit că Ioan Nasleu era la chefuri cu Lucian Boncu, liderul unei grupări de crimă organizată, care acum e arestat, mi-a fost incendiată mașina. Lucian Boncu e acum arestat, a avut două mandate de arestare în două dosare ale DIICOT pentru trafic de cocaină, sechestrare de persoane. Cel de-al doilea dosar a fost pornit după ce polițiștii au avut informații că gruparea lui Lucian Boncu pregătea atacarea mea fizică. Au fost reținuți după ce au sechestrat un bucureștean”, a spus Dragoș Boța la Antena 3.

Nicolae Robu, primarul din Timișoara, a dezmințit acuzațiile jurnalistului Dragoș Boța care fac referire la legăturile sale cu membrii unui clan interlop.

“Ați vorbit de informații incredibile. Nu credeți asemenea bazaconii. Pe acest personaj îl voi da în judecată. De opt ani l-am ignorat, nu-l crede nimeni în Timișoara și nu vreau să dialoghez cu el. Tot ce spune sunt calomnii și de data asta îl voi da în judecată pentru că a întocmit acea schemă cu mine în frunte, peste niște oameni pe care nu-i cunosc. Nu cunosc niciun interlop, nu am nici cea mai mică relație cu acei oameni. Toți acești indivizi sunt acolo unde le e locul, după gratii. E foarte grav ce i s-a întâmplat jurnalistului, că i-a fost incendiată mașina. Eu n-am știut ce s-a întâmplat atunci, dar ulterior au apărut înregistrări în care acești indivizi vorbeau despre punerea la cale a unor fapte de intimidare a jurnalistului respectiv. Autoritățile au intervenit și i-au pus la punct, acești indivizi sunt după gratii”, a declarat Nicolae Robu, primarul din Timișoara în emisiunea lui Radu Tudor.

https://www.antena3.ro/actualitate/un-cunoscut-jurnalist-il-acuza-pe-primarul-din-timisoara-de-legaturi-cu-lumea-interlopa-nicolae-555818.html

NICOLAE ROBU : SUNT BAZACONII ! IL DAU IN JUDECATA !

Reacție virulentă a lui Nicolae Robu, în direct, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, moderată de Radu Tudor, al cărei invitat a fost în această seară jurnalistul PRESSALERT.ro, Dragoș Boța. Primarul Timișoarei, deranjat de legăturile dintre administrația locală, lumea interlopă și numirile „meritocrate” în funcții, pe care le-a scos în evidență Dragoș Boța, a spus că-l va da în judecată pe editorul-șef al PRESSALERT.ro. „Ați vorbit informații incredibile! Nu credeți asemenea bazaconii, îl voi da în judecată! De 8 ani m-a calomniat! L-am ignorat, nu-l crede nimeni în Timișoara și nu vreau să dialoghez cu el! Îl primesc la conferințe de presă, dar nu stau cu el la dialog. Sunt calomnii, îl voi da în judecată pentru acea schemă. Nu cunosc niciun interlop, nu am nici cea mai mică sau vagă relație”, a spus Nicolae Robu, furibund, fără a spune niciun cuvânt despre relațiile lui Ioan Nasleu cu lumea interlopă.

Edilul-șef a explicat din nou numirea Patriciei Chelbu, o apropiată a lui Lucian Boncu, în funcția de șefă a Serviciului Creșe din Primăria Timișoara. „Dacă am numit-o pe acea doamnă directoare interimară, tot eu am destituit-o, nici nu știam cine e acea persoană. Am aflat ulterior că a fost arestată”, a spus Nicolae Robu. Deși mașina jurnalistului Dragoș Boța a fost incendiată în urma unei acțiuni de tip mafiot, iar apoi au apărut informații care au dus la concluzia că se plănuia un atac fizic asupra sa, pentru a-i închide gura, Nicolae Robu susține că în Timișoara autoritățile își fac treaba.

„Și eu sunt solidar când este vorba de așa ceva, să fie foarte limpede. Este foarte grav, chiar dacă mașina a fost abandonată. Ulterior s-a dovedit, au apărut înregistrări că acești indivizi vorbeau de punerea la cale a unor fapte de intimidare a jurnalistului respectiv. Este extrem de grav, iar autoritățile trebuie să intervină. În rest, tot ce spune sunt bazaconii, calomnii pe care le debitează de opt ani. Timișorenii au încredere în mine că sunt un om corect, cinstit”, a mai declarat primarul Nicolae Robu, care anterior a susținut că nu exclude varianta ca jurnalistul să-și fi incendiat singur mașina.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/01/nicolae-robu-anuntat-ca-il-va-da-judecata-pe-jurnalistul-dragos-bota/

2 COMMENTS

  1. Se vede din satelit cine populeaza centrul Timisoarei…Toti sunt “mostenitorii” imobilelor din centru,…nu?

Leave a Reply