Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marţi, că a văzut scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis pe tema referendumului şi i se pare “ciudat” că el nu a folosit termenul de graţiere, considerând că şeful statului a realizat că o consultare publică pe această temă nu ar fi “legală”, scrie news.ro.

 

12 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 este el o eroare ca ocupant vremelnic a unui post!
  Du-te bre de citeşte şi înţelege Constituţia şi nu mai vorbi sau manipula aiurea!

 2. Președintele României are pârghii Constituționale.Cu siguranță mai posibil de realizat decât amnistia și grațierea.Domnul Grindeanu repetăa bsolut tot ce mai varsă Liviu Dragnea

 3. Cu toate astea aș dori de la Președintele României , președinte pe care și eu l-am votat , să organizeze un referendum pentru a se specifica în Constituție că se recunoaște ca și căsătoriți , un bărbat cu o femeie

  • Cu tot respectul, primul caz de coruptie “consemnat” in istorie este cel in care Adam si Eva au acceptat ca mita un mar de la dusmanii statului de drept. Asa ca din perspectiva campionului impotriva coruptiei, Iohannis nu poate fi de acord cu sintagma “dintre un barbat si o femeie” intrucat refuza sa consemneze in Constitutie un grup infractional vinovat de pacatul primordial. Din fericire “penalul” Dragnea nu are o problema cu faptul ca suntem oameni normali si a promis ca pana in primavera un asemenea referendum se va organiza.

 4. Mai nene Grindeanu, sunteti Premierul Romaniei, luati taurul de coarne si purcedeti la cele necesare, lasati-va amprenta asupra acestui executiv. Lasati-l si pe “tata” Dragnea, faceti ce considerati necesar si util pentru tara iar, daca “tata” nu e multumit va va atentiona sau in cel mai rau caz veti fi schimbat insa, nici schimarea asta nu se poate face foarte usor de pe o zi pe alta. Sincer as fi curios cum ar decurge lucrurile, am putea trage mult mai lesne concluzii.

 5. cum lipsesc cateva zile din tara cum incepe cate o nebunie. se reconfirma ca avem un presedinte pentru care se cere de urgenta un consult la bibilica. ce a declarat astazi jurnalistilor in avionul cu care a fugit din tara de la “comemorarea” micii uniri ( asta e cretin rau si ne arata ca e in cuget si simtiri alaturi de udemeristi) e de domeniul patologicului. sa recunosti ca esti prost si ca habar nu aveai ce scrie in constitutie legat de problemele justitiei si a referendumului, sa recunosti ca ai dat buzna peste guvern si sa te autoinviti la sedinta de guvern, aratand ca ai mintit dupa declaratia initiala de la tribuna prezidentiala, arata grave probleme la mansarda dar si ca exista destule motive pentru suspendare. sa vad mass media pupincurista si in special pe cioclul de la johannis tv ( realitatea) cum comenteaza recunoasterea intaiului falsificator al tarii, ciorditorul de case din sibiu. partea proasta e ca in afara tarii mass media nu cunoaste ca in fruntea tarii avem un om bolnav la bibilica si mincinos patentat , partea proasta ca avem niste asa zisi intelectuali borati, cei de la gds, care trimit o scrisoare nemernica deputatilor europeni prin intermediul unui pupincurist jegos basist,preda,partea proasta ca avem niste tineri frumosi, liberi, idioti si usor de manipulat de pe net care nu sunt in stare sa-si foloseasca neuronul din dotare pentru a citi proiectul ordonantei supuse dezbaterii publice si se iau ca oile dupa betivani drogati care-i indeamna sa iasa in strada gen chirila, obladon sau leonte.nu ne mai intereseaza redresarea tarii dupa molima tehnocrata, nu ne mai intereseaza cresterile salariale, a pensiilor, a veniturilor artistilor din randul carora apar dementi ca lia si chirila, nu ne mai intereseaza cresterea veniturilor studentilor, copiilor etc etc, ne intereaza agenta psihopatului penal din fruntea tarii,. si ne mai miram de cum arata tara asta, ca suntem ultimii prin europa si ca ne arata toti cu degetul?

  • @alexph,
   .
   Prietene, eu și-ai mei din casă ne tăvălim pe jos de râs când apare omu pe sticlă și, mai ales, când n-are nici copiuța scrisă de…Iulian Chifu de pe care să citească ce tresă spue. Ce-mi pare mie rău este că ”s-a dat la topit” de către Antena 3, de nu-l găsesc, un episod Sinteza zilei din campania prezidențială 2014 în care Mihai Gâdea ne DEZVĂLUIA cum programul lui joshannis, pe partea de politică externă, este identic, adică asemănător așișderea și la fel cu cel al Elenei Udrea. Îți dai seama că deja , la astfel de dezvăluiri imaginația îmi zburda, îmi și închipuiam scena în care cei doi, elena & klaus, stăteau la o măsuță la Cotroceni, ca doi porumbei, și scriau de zor ce le tot dicta analistul Iulian Chifu, recte(fiindcă era pe domeniul băsului), ce vor face și desface ca presedinți. Iar băsescu , normal, după perdeluță cu un Nikon de cea mai inaltă rezoluție… e normal și explicabil cum i-a impus ăstuia ca cioloș, consilierul care l-a înfundat pe Dan Voiculescu, să fie prim-ministru, un alt consiler, șef al corpului de control al lui…cioloș, băsista corina suteu, ministru, Mihnea Motoc , soțul Iuliei Motoc salvatoarea de la CCR al lui băsescu, min. Apărării, pe partea Monicăi Macovei alții…pe justiție alte obligații…
   Jenant personaj și-i greu de înțeles ce se întâmplă în căpocul unora, chiar intelectuali fini, nu să-l susțină ci să-l mai și suporte. Adică să-i stea prin preajmă. Este mult sub Halaicu, sub Lis, primari al Capitalei, iar prezența sa in preajma, cred, îl dezonorează până și pe lui băsescu. Îți dai tu seama acum ce-a putut promova penalii pnliști, în fapt niște caraghioși, Ludovic Orban și Ion Oltean?
   https://www.youtube.com/watch?v=tQuHTVRA9mc
   .
   https://www.youtube.com/watch?v=j7h4ubdBcOg

 6. Președintele nu și-a dat seama că nu e legal. Pur și simplu s-a uitat la Antena 3, unde s-a spus răspicat că e ilegal referendum pe grațiere. Felicitări Șerban Nicolae că nu a făcut nici o sugestie, așa întrebase Alina Petrescu.

  • Ești varză, nene ! N-am înțeles nimic. Țuica, fasolea și cârnații or fi de vină?
   Rog să mai vină cineva să-l ajute să înțeleagă că bate câmpii. Cu grație…

Leave a Reply