Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a ajuns joi dimineață la CSM și a confirmat existența unui dosar penal, în legătură cu emiterea ordonanțelor de marți.

Informatia a fost data in exclusivitate miercuri seara de Ana Maria Roman, la Antena 3.

Augustin Lazăr nu a dat detalii despre investigație.

“Există o anchetă a DNA şi pentru mai multe date vă rog să consultaţi Biroul de presă al DNA. Adică să fie nişte date concrete, să nu vă spun nişte lucruri care nu sunt riguros exacte. (…) Există un dosar pe rolul DNA care are o anumită legătură”, a declarat Augustin Lazăr, înainte de începerea şedinţei Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit informațiilor pe surse, DNA a deschis un dosar penal privind infracțiuni comise în elaborarea și/sau adoptarea ordonanțelor de urgență de către Executiv, privind modificarea codurilor penale, după o plângere prealabilă.

13 COMMENTS

 1. Sinistru! Tovarasul trebuie demis si Dna trebuie desfiintat.
  Si-a dovedit ineficienta si s-a dovedit ca a fost creeat doar ca o arma politica, pentru a mentine dictatura basisto-jehanista, pentru a distruge tara in folosul rusiei, ungariei, germaniei, austriei….

 2. Domnule Tudor este adevarat ca dragnea vrea sa sistruga DNA, auzeam la stiri ca desfiinteaza DNA si DIICOT! Asta va duce la razboi civil! Va rog sa-i sunati pe pesedisti sa retraga ordonantel si sa se gandeasca la pensii si salarii…altfel va fi rau!

 3. pe cat punem pariu ca in maximum 6 luni Oana Haineala va fi sefa DNA sau DNA contopit cu Parchetul?

 4. Lazăr, sluga securistă, care militează şi pentru CENZURA PRESEI, împreună cu gardianul-şef, tovarăşa Pauker, vor avea locul lor de personaje ODIOASE în negura istoriei.
  Sa vina strada şi galeriile de gorile de pe stadioane să va aplaude si să va încânte cu imnurile elogiatoare! Să vă ridice priamide si statui megalitice, să vă zugrăvescă chipurile “nepenale”, iar talourile voastre să le faceţi cadou elogiatorilor de “lanţuri”!

 5. Ceva mai scarbos decat Busoi si discursul lui antiromanesc in parlamentul european exista ? Mai cocolositii si lasatii sa minta cand sunt invitati in emisiuni ca pana la urma ciudatii astia isi cred minciunile.

 6. Imi cer scuze dar chiar exista ceva si mai si. Lobotomizatul de Preda care vorbeste de legea amnistiei.Doamne ce ciudatenii a mai trimis Romania in Parlamentul European.

 7. in timp ce DNA fabrica dosare care mai de care nastrusnice, in timp ce unii infirbantati deturneaza protestele pasnice, in timp ce noi ne balacarim intre noi, Prezidentul coboara in popor, poporul lui, imi indrept atentia catre fapte importante care se intampla aici langa noi, la Budapesta. In timp ce diplomatia ungara tace si face si are o diplomatie de inalt nivel (asa era diplomatia romana nu cu mult timp in urma), piata trebuie sa stie si mai ales toti politicienii care nu vad mai departe de lungul nasului, Orban primeste vizita lui Putin iar, mai apoi vine proapatul Presetinte Trump. Ce discuta ei ? Cu certitudine in primul rand teme economice si politice de interes comun. Nu mai bine ar face ceva “liftata” Raluca & Co, Prezidentul si nu in ultimul rand noul guvern in sensul asta decat sa-si bage unul altuia batul prin gard ?

 8. “Dumneavoastră comunicați la primele ore ale dimineții că o decizie a unui guvern legitim, ales prin vot, este anchetată de DNA. În momentul în care procurorii anchetează decizia politică… s-a terminat ca stat. Klaus Iohannis poate să iasă și să ne spună orice la ora 11:00. Un lucru este sigur: democrația a luat o pauză acum în România. Tot ce se întâmplă, în acest moment, nu mai are legătură cu democrația. Ducerea de jurnaliști la parchet, anchetarea privind ordonanța de urgență, cine a scris-o… poate a scris-o un ONG, nu știu, poate l-a rugat Ministrul Justiției să colaboreze pentru binele țării”, a zis Bogdan Chirieac.
  Foarte corect spus.
  O ordonanta, o lege poate avea efecte bune sau rele. Poate unii sunt de acord cu acea ordonanta sau nu si o contesta. Insa sa anchetezi pe cei ce au scris-o inseamna politie politica si dictatura. S-au epuizat caile legale si democratice de rezolvare a unei situatii, cum este acum privind ordonanta? Sau de fapt se doreste “REZOLVAREA” prin metode de forta, nedemocratice, pana la rasturnarea puterii legitim alese?. Ceea ce face DNA acum este egal cu negarea si anularea democratiei, a statului democratic. FOARTE GRAV!
  O lege cum ar fi legea salarizarii unitare “favorizeaza” pe cine? Ahaa legea este pentru rezolvarea inechitatilor. Deci practic rezolva o situatie (gresita anterior), nu favorizeaza pe cineva.
  S-a ajuns acolo incat un Guvern sa nu poata propune si sa emita proiecte de lege-ordonante fara sa ceara aprobarea DNA, ONG-uri si altii …..?
  Si eu am spus ca nu sunt de acord cu acel prag 200.000. Dar asta nu inseamna ca accept institutii ca DNA sau altii sa ameninte, sa faca dosare pentru asta-Ordonanta, sau sa intervina in treburile Guv.
  Daca PSD, Guv. nu incepe serios si rapid dialogul si dezbaterile in Parlament cu privire la ordonanta care a dat nastere acestei tensiuni mari, atunci :1. se va arunca singur in aer, 2. va arunca si tara in aer 3. va pierde puterea 4. votul acordat lor ajunge la cos.
  Oricand la aceste demonstratii se pot inscena “provocari” muuuuuult mai grave!, decat astea cu galeriile -uslasii, dupa modelul- Fals Flag, ar fi cazul ca PSD sa stie ceea ce stie si un copil de 10 ani, da?
  In momentul acela, daca si cand asta se va intampla, Guv. e paaaaa definitiv si garantez ca si PSD va fi afectat.

Leave a Reply