Home Articole Protestatari : Bot nu ne reprezinta !

Protestatari : Bot nu ne reprezinta !

5678
12

Pe pagina de Facebook “Coruptie ucide” a aparut mesaj ca sinistra figura Bot nu-i reprezinta :

„Mulțumim fiecăruia dintre cei care au participat la protestele din seara aceasta. Am fost mulți, am arătat că suntem puternici. Și credem că, împreună, putem opri abuzurile PSD-ALDE. Suntem hotărâți să ducem această luptă oricât va fi nevoie.
Credem, însă, că e momentul să facem și câteva precizări legat de protestul din această seară.
1. Domnul Mălin Bot nu reprezintă echipa Corupția Ucide, nu face parte din echipa Corupția Ucide și discursul pe care a crezut de cuviință să îl țină în Piața Victoriei în această seară nu are nicio legătură cu noi. Nu am crezut niciodată că protestele au nevoie de vreun lider, cu atât mai puțin de unul autoproclamat. Nu susținem astfel de ambiții și nu avem nicio legătură cu ele.
2. Traseul, modalitatea de protest (marș sau staționar) sunt decise împreună cu membrii comunitătii, dar vă rugăm să urmăriți postările de pe această pagină și să vă exprimați părerea în timp util.
3. Putem discuta și polemiza între noi, dar să nu uităm cine e adevăratul adversar: PSD-ALDE
4. Dacă aveți cel mai mic dubiu legat de onestitatea noastră, vă sfătuim să participați la proteste când și cum credeți de cuviință. Noi doar coagulăm oamenii care își doresc să protesteze și îi informăm, nu avem altă miză. Dacă, însă, nu ne credeți, cea mai bună soluție este să nu ne mai urmați. Credem că este mai bine așa, decât să faceți asta cu inima îndoită.
Încă o dată, vă mulțumim!”, este mesajul postat de echipa „Corupția Ucide, pe Facebook, după protestele din țară.

12 COMMENTS

  1. Asa si? Malin Bot nu si-a asumat asta. .. Ma bucur ca Malin Bot este puternic si a mobilizat mii de opozanti in tara. Felicitari Malin pentru tot ceea ce faci!

  2. Un lucru este sigur,Bot nu va pupa vreodata vreo endoscopie de la acel doctoras narcisist cu aplecari aldiste…Un lucru i-ar putea apropia,amandoi stau foarte prost cu nervii si au nevoie de un bun psiholog.Care-l descopera primul musai sa-l recomande si pe celalalt.

  3. Cin ii acest domn Bot :-/.
    Paremise fusese o data jurnalist dar a fost luat pe spit de mai toate editorialele.
    Asa ca a-r reprezenta pe cine :-/ hai hai sa fim seriosi.

Leave a Reply