Sute de protestatari stransi impotriva unei ordonante a gratierii sunt acum in Piata Universitatii.

Ei striga sloganuri impotriva institutiilor statului, precum Parlamentul si Guvernul.

Se aud :

ALDE si PSD, aceiasi mizerie !

Parlament penal, mars la tribunal !

DNA, sa vina sa va ia !

La inchisoare, nu la guvernare !

Dragnea, nu uita, puscaria e a ta !

Nu mai faceti porcarii, investiti in puscarii !

 

Liderii parlamentari ai USR sunt in piata alaturi de protestatari.

29 COMMENTS

  • Penalul Klaus Iohannis care a furat o casa suspedat, demis si judecat.
   Penalul Klaus Iohannis care nu poate justifica veniturile din care si-a luat sase case la puscarie
   Penalul Klaus Iohannis care a facut un venit ilegal din casa furata sa retureneze banii din chirie la stat si sa mearga la puscarie.
   ————
   Fara dublu standard.

 1. La Cluj se mai striga : HAI CODRUTA HAI LULUTZA! SUPERB! Antena3 e aici? Fara manipalare oamenii au luat atitudine fat de toti borfasii pe care-i aparati!

  • Du-te la puscarie cu toti basisto-sorosistii vostri opariti! Coldea si Kovesi la puscarie pentru coruptie si compromiterea justitiei! Fara drept de gratiere! Pe viata!

  • La Cluj borfașii PSD-ALDE nu au glas de multă vreme, după cum probabil știți.
   ÎN DEMOCRAȚIE HOȚII STAU LA PUȘCĂRIE !

 2. A iesit ceva lume. S-au strans deja vreo 25 de sute numai in Bucuresti. Arunca Soros cu bani pe proteste cum ii arunc eu pe tigari. 🙂

  • Şi pentru cel care a ‘furat’ casa bazându-se pe acte cu conţinut fals, ce cereţi?
   Pentru băsescu, udrea, boagiu, videanu, blaga, anastase,…şi sunt destui, ce cereţi?
   Dar pentru Rarinca şi mătuşa din Botoşani decedată, ce cereţi?

  • Toti basisto-sorosistii opariti “de dreapta” la puscarie pe viata, fara drept de gratiere!

   P.S. Ne intoarcem pe-nserat!

  • Normal papusa! Si primul pe lista de puscariabili e specialistul in evaziune fiscala, fals, uz de fals si abuz in serviciu, dulapul teuton. Chiar ca furat destul!

  • Ba da, consideram asa,dar sa se inceapa cu presedintele.Sa nu-mi spuneti ca din leafa de profesor si apoi de primar in romania se poate face o singura casa. Stiu din experienta, fiind tot bugetar si cu o leafa cu mult mai mare ca a unui profesor.
   Domnul presedinte astazi a facut ce a facut Iliescu la mineriada, a scos minerii.Ba mai rau, s-a asezat chiar fizic in fruntea lor.
   Eu zic sa ne dam mina sa lasam politica politicienilor Si ONGurile oengistilor si sa ne indreptam catre rezolvarea nevoilor noastre care sint comune, in special cele materiale.

 3. Ordonanta este o mare prostie, dar se vede ca exista o agenda politica in aceste proteste care trece dincolo de impiedicarea ei.

 4. domnule radu tudor , e clar ca liberalii vor o parte de ciolan …va urmaresc si-i vad pe invitati …bani mai putini la parlament ,bani mai putini la presedinte …cuvinte cheie : nu se doreste negocierea …negocierea a ce ? sa fim seriosi …apoi ,nu stiu cum sa spun dar prea seamana tot ce s-a intamplat cu 2015 si colectiv …un incendiu ,din fericire fara victime si proteste de strada …zvacnirile noului mpol de putere presedinte -sri …

 5. “Parlament penal, mars la tribunal !” haha astia, demonstrantii, am intrebat ce fumeaza? sunt dusi cu pluta …… rau? Pai in parlament sunt de la toti si liberali si USRisti si , si…. am inteles! STRADA VREA SA CONDUCA DIN PARLAMENT. haha, perfect sa ne distram si noi. Daca e haos sa fie pana la capat!. Hai mergeti voi strada in parlament in locul celorlalti. Sa cititi macar o lege de care habar nu aveti oricum, nici capacitatea sa o intelegeti, dar sunteti buni in sloganuri si lozinici atat!. O turma care gandeste numai la indemnul si orientarea unor propagandisti din media, patetic.

 6. Nu știu cu ce se poate asemui spectacolul dat aseara de presedintele Johannis, avea de toate in el, de la opereta până la varieteu si retur pe la usa cortului, daca ținem seama ca dialogul se compunea exclusiv din înjurături si rime de bețivi întărâtați, tot ce trebuie, adică, pentru o distracție dominicala in regulă. Totuși, multimea părea sa se târască, alene, pe bulevard, nimeni nu cânta deși erau mulți tineri in “cor”, păpusoiul prezidential îmbrăcat hodoroc-tronc in roșu a ieșit si-a intrat repede la loc, in limuzina, ca dracul in cutie, si “dricul” oficial a cotit-o, scurt, ieșind din scena inainte de momentul culminant/înfruntarea cu președintele “ciumei roșii”, constand intr-o salva plictisita de înjurături țrasa spre sediul PSD. Seamănă cu mineriada din 14-15 Iunie ’90 si nu prea, nu atat din pricina non-violentei “minerilor”( toti oameni subțiri, vezi Nicușor Dan, veniți sa înjure guvernul cu pruncul in brațe) cat a cabotineriilor ieftine livrate de distribuția piesei, cu Klaus Johannis cap de afiș. Iliescu era o bestie, Măgureanu una si mai si, Brucan, un monstru dar niciunul nu s-ar califica la categoria marțafoi, cabotin si las, la care Johannis s-a încadrat, atat de bine, in seara trecută; nici nu-i de mirare ca Dragnea a concediat jandarmii, “generalul” o ștersese deja de la locul atacului, “legiunea” era sleită de-atâta înjurat fara cap si coada, acoperitii, secatuiti după opinteala mobilizării, trăgeau fara elan de atele dezlânate ale scenariului încercând sa întoarcă lumea spre Antena3 (Televiziunea romana, in scenariul original), nici o șansa sa devii erou in condițiile astea. Nu ca mi-ar părea rău ca nu s-a repetat barbaria din Iunie ’90, cine a trăit-o moare de silă oridecateori isi amintește de mutra schimonosita de ura a lui Iliescu îndemnând “poporul” la masacru insa nu pot nega aspectul jalnic al remake-ului din 22 Ianuarie. Sper ca armata sa stea deoparte de exhibițiile “generalului” Johannis, altfel riscam un remake al scenariului Erdogan cu același cap de afiș si nici Puțin înfrățit cu Trump nu ne mai salvează de prostul cu geaca roșie de la Cotroceni!

 7. D-le Radu Tudor cred că tinerii de azi ar fi fost la fel de vulnerabili la ideea de pușcărie ca mod de reeducare cumau fost și cei din vremea comunismului. Atunci prostia se promova prin ” doctrina de partid și de stat ” acum este promovată prin Facebook. Da, eu cred că asistăm la conturarea unei noi doctrine, a cinismului și a tendințelor totalitare ( vezi ” parlament penal marș la tribunal ” ). Foști băsiști acum ” pupă” la Iohannis și acesta se transformă într-un Băsescu la fel de ticălos dar, spun cu părere de rău, mult mai slab pregătit, pălăria de șef de stat fiind mult prea mare pentru el.

Leave a Reply