Social-democratul Mircea Drăghici a anunţat că a luat decizia de a-şi retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

“Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă şi perseverenţă, dar şi cu sacrificii. Am fost dintotdeauna şi voi rămâne un om de echipă şi vreau să mulţumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere şi susţinere. Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiţii şi cu o strategie coerentă şi sustenabilă şi pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziţia colegilor sprijinul şi experienţa, indiferent de poziţia sau funcţia în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor şi a ţării, unde nicio miză personală nu îşi are locul”, a scris Draghici pe Facebook.

3 COMMENTS

  1. Cedeaza in fata prostului ca n-ai cui vorbi!A prins bugetul ca disperatul,il va citi in termeni prin care fiecaruia cerebelul poate sa inteleaga,va latra,spume la gura,dar bugetul va fi acelasi!Vanzoleala,isterie,nimic sa ma surprinda!Da,totul fake el ce spune,penalul,in gandirea lui lenta si oligrofena e apocalipsa?!Ceva,nou,inteligent?Nu,ca boul in gard!Tipic!Si fata de declaratiile europene ale unor,pp-isti,nu pot decat sa le spun sa miroasa kovesika lalele si maracini pana pe 26!Un tortionar sa ancheteze prezumtivi penali,in UE,cand drepturile omului functioneaza ma face sa le doresc furtuna asta si o vreau sa stie ce inseamna!Ppe un urmas tortionar,protector fata de independenta reala a justitiei!Muste pe o baliga puturoasa!Ia-o,planteaz-o,invat-o ca plagiatul e plagiat,si stii mai bine in constiinta ta!Restul ajungi femeie,manipulata,kovesi,slujire maimutoi!

  2. Cum ziceam: militianul si banca dîn parc, cel mai deștept cedează. Și-așa s-a ajuns la o vulgaritate de nedescris in conflictul mediatic dintre Johannis și guvern/parlament, vezi ieșirea moderatoarei Rifai pe tema “invitatiei la baie” (lansată de președintele PSD unui coleg al domniei-sale). Dacă nu curma nimeni pretextele revărsării de prostie veninoasa din partea “opoziției” si-a președintelui acesteia, Johannis, la care asistam in fiece zi, nu se va mai înțelege nimic din tot acest sfârșit de regim al vulgarității început sub Basescu. Desigur, nu sunt mari speranțe sa se termine fără “sacrificii”, cum zice nea Drăghici, dar prefer sa se sacrifice actorii prosti care au invadat scena politica decât sa-mi sacrific, personal, accesul la informație—cinci minute pe seara cu Violeta Vijulie, la Antena 3, sunt suficiente sa facă prăpăd in randul audienței. Deci, aferim dom’ Drăghici!

  3. radu tudor , daca lista pentru europarlamentare e perfecta pentru psd si alde, dupa capul tau , si foarte nereusita pentru pnl, poti sa prezinti intelectualii din usr-plus ?
    ca asa e in democratie. trebuie sa fim corecti si morali.

Leave a Reply