Europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru PSD, acest subiect fiind închis, a declarat luni purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Adrian Dobre, citat de Agerpres.

“Aşa cum a precizat şi dl preşedinte Liviu Dragnea, aşa cum ştim şi noi, dl Cătălin Ivan nu mai este membru de partid de cel puţin un an de zile, el a părăsit Organizaţia sectorului 1 Bucureşti, lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere. Sigur, dl Ivan pretinde în continuare că ar fi coleg cu noi. Noi, conform documentelor pe care le avem la dispoziţie, ştim că acest lucru nu mai este adevărat. Această poziţie a dlui Ivan este o poziţie personală. Îi aparţine în exclusivitate, este dorinţa domniei sale. Din punctul nostru de vedere, dumnealui nu mai este membru de partid”, a precizat Dobre, într-o conferinţă de presă ținută la sediul PSD.

Întrebat în legătură cu ultima postare pe Facebook a europarlamentarului, conform căreia în octombrie 2015 el s-a transferat la Organizaţia PSD Dobrovăţ, de unde a fost convocat şi a şi votat ca membru PSD cu drepturi depline, Dobre a spus: “Înţeleg preocuparea faţă de dl Cătălin Ivan, dânsul este în continuare europarlamentar, dar nu mă puneţi să comentez ceea ce spune o persoană care nu mai este membră a PSD. Este un subiect închis pentru noi”.

13 COMMENTS

 1. E partid bolsevic sau nu domnule radu tudor?
  Ziceati ca psd ne a bagat in nato si pro european. Eu stiu ca in europa e democratie , nu dictatura.

   • Haha. Ati raspuns la intrebare. Poate vorbi dar nu in cadrul psd, unde e dictatura. Eu v-am intrebat de partid in sine.
    Inca nu poate impune si romaniei modelul bolsevic desi ar dori, din multiple cauze interne si externe.

   • da’ cand PSD isi numara membrii de la Bruxelles si-l pune la socoteala si pe Catalin Ivan cum se cheama?

 2. Depinde ce intelegeti prin “libertate de exprimare”. Daca omul isi spune o parere care e contrara cu cea a conducerii partidului si este apoi exclus sau suspendat sau sufera alte repercusiuni pe linie de partid, eu zic ca nu exista “libertate de exprimare”. Iar dvs spuneti ca “dictatura e atunci cand nu exista libertate de exprimare”. Stiti, ca si in cazul lui Chirica.

 3. ivan a fost dat afara din p[artid de un an. a incercat un subterfugiu pe la iasi, culmea cu acelasi chirica dar inca de atunci conducerea pesedista nu a recunoscut manevra celor doi. tfl-istii astia trepanati care tot comenteaza si critica pesedeul pot face o mica comparatie intre un “partid bolsevic” ( cat de idiot esti ca sa faci o astfel de comparatie?) si un partid “democrat”, de “dreapta” normal, ma refer la partidul basosto-penelisto-johannist. la pesede cei care incalca linia partidului, de multe ori mana in mana cu presedintele si opozitia, gen geoana, zgonea, chirica sau ivan primesc sanctiuni pe linie de partid si in functie de gravitatea faptei, ajung chiar sa fie dati afara din partid. la “democratii” de dreapta, pupincuristii lui ciolanis hotul de case din sibiu, dovedit alaturi de consoarta ca au falsificat acte pentru a ciordi casele, atunci cand o persoana devine indezirabila, “sanctiunea” e data prim mismasuri cu procurorii sau alte agentii gen “draga” ani. asa cad cei care pot ridica pretentii la conducerea partidului ultimele cazuri fiind cele ale lui orban, petrache sau falca, asa facandu-se loc unor taraturi pupincuriste, jegoase, cum e cazul lui busoi, acest nemernic ocolit de procurori( oare de ce spalarea de bani si manariile facute se opresc la mama?) si intens promovat de o anumita televiziune.cam asa incearca penalul de ciorditor de case din sibiu sa-si faca pres partidul asta de trista amintire.

 4. nu au trecut decat cateva ore dupa comentariul legat de manariile facute pentru a aduce in fruntea partidului de trista amintire basisto-penelisto-johannist si mass media incepe sa relateze dezastrul din acest partid de ciocli, de fripturisti si penali care se remarca doar printr-un pupincurist jegos la adresa sefului suprem, ciorditorul de case din sibiu dovedit de instante de judecata.”Liderii vechiului PNL s-au întâlnit duminică seara și au stabilit că vor lua o decizie finală abia vineri. Lucrurile s-au schimbat peste noapte, iar conducerea vechiului PNL a fost convocată la ora 9.00 pentru ora 10.00, cu scopul de a-l valida pe Cristian Bușoi în funcția de secretar general. Doar că o parte dintre membrii BPN nu au fost anunțați, iar alții nu au putut ajunge la ședința convocată prin sms cu o oră înainte.”. si atunci cine l-a ales pe nemernicul asta, pe acest penal ocolit de procurori in mod ciudat pentru felul in care si-a dobandit imensa avere? cum naiba acest individ cu un limbaj de lemn, comunist, intrecut doar de lazar procurorul general, de acest individ limit in gandire, fara veleitate de lider, care si-a dobandit cu prisosinta limitele si prostia in campania pentru locale din capitala dar care, culmea libidoseniei, e promovat de o anumita televiziune.

 5. Deci Adrian Dobre confirma ca PSD a primit ilegal fonduri europene pentru 15 membri europarlamentari UE in loc de 14 pt ultimii 2 ani ?

  A verificat la Iasi daca e membru sau nu ? Ce treaba are Bucuresti sect 1 cu Dobrovat ?

Leave a Reply