“Partidul National Liberal se afla in Opozitie fata de PSD, asta este certitudine. Eu stiu ca exista anumite teorii, care sunt neconforme cu realitatea, ca am putea sa facem intelegeri, s-au vehiculat asemenea teme. Eu exclud o formula de experienta comuna stanga-dreapta din 2016, exclud categoric o astfel de posibilitate. Cred ca experienta Guvernului de stanga-dreapta din 2009, daca nu ma insel si alianta politica USL au demonstrat un lucru foarte cert, ca o coabitare cu PSD-ul este nociva”, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu la RFI, citata de Hotnews.

Avand in vedere aceaste afirmatii, se impun cateva intrebari clare pentru Alina Gorghiu :
1. Nociv a fost faptul ca PNL impreuna cu PSD l-a suspendat si demis pe Basescu in vara lui 2012?
2. Nociv a fost faptul ca USL a fost cel mai legitim proiect politic din ultimii 20 de ani, cu un vot popular de peste 60% in Parlament?
3. Nociv a fost faptul ca dvs. ati ajuns deputat pe listele USL (PNL+PSD)?
4. Nociv a fost faptul ca PDL, actuala dvs jumatate politica, a fost infrant zdrobitor in 2012, nereusind ca castige nici un colegiu pe teritoriul Romaniei?
5. Este PSD mai nociv decat PDL, cel care infesteaza acum conducerea la varf si teritoriala a formatiunii istorice pe care aveti onoarea sa o conduceti?

In cazul in care aveti curajul sa raspundeti scris acestor intrebari, promit sa le public.

56 COMMENTS

 1. Absolut corect, cu observatia ca lista intrebarilor ar putea continua pina miine. As da doar doua exemple, la care cititorii acestui blog ar putea adauga multe altele:
  E mai nociv PSD-ul, care a deschis spitale, decit PDL-ul, care le-a inchis?
  E mai nociv PSD-ul, care a marit salarii si pensii, decit PDL-ul, care le-a taiat?
  Si ca sa fiu corect, as putea sa-i sugerez bietei fapturi si un raspuns rezonabil:
  Trebuie tinut cont ca PDL-ul a fost obligat sa taie si sa inchida, caci altfel n-ar mai fi avut de unde fura!

 2. Dle Radu tudor de cand o invitati pe anomalia genetica alinuta la postu dv.pnltv,sa stiti ca ati pierdut f multi admiratori.Pe mine sigur.

   • Domnule Tudor, daca invitarea Alinei Gorghiu are suficiente justificari, macar pragmatice (liderul unui partid mare, femeie -si nu urita!, al carei mesaj nu poate fi lipsit de interes etc), in schimb invitarea REPETATA a unuia ca numitul (era sa zic piritul) Tinel Gheorghe, un exemplar de sluga basista perfecta, copartas la toate nenorocirile pentru care vom tine minte toata viata “epoca basescu” si un om cu un I.Q. sub nivelul marii este chiar imposibil de inteles, pentru foarte multi dintre telespectatorii fideli ai Antenei 3! Si, din pacate, nu e singurul exemplu, ceea ce acutizeaza senzatia unora ca ati cam “cirmit-o”!

    • Stimate Augustin Radescu, exceptind presedintii de partide, la emisiuni sunt trimisi de catre biroul de presa al partidelor persoanele pe care ei le considera representative. Noi ca televiziune cerem unul de la PSD, unul de la PNL. Daca partidul istoric se simte reprezentat de Tinel, ce treaba avem noi sa refuzam? Intelegeti sau mai explic?

     • Bun raspuns si adevarat ,astazi nu mai exista PNl ci un partid imbolnavit de sida basista .Asa le trebuie .

     • Nu cred ca presedintele si toti vicepresedintii PSD, LA UN LOC, au fost prezenti la Antena 3 cit numitul Cristian Bucsoi, caruia i se face o (pre)campanie electorala gratis cum nu cred sa mai fi avut vreun alt candidat la primarie. EVER!

     • Evidenta dvs este absolut gresita. Busoi vine o data pe saptamina, reprezentanti PSD vin zilnic in cate 3-4 emisiuni. Alturi de alti PNL

   • Nici cel putin atat!!!Drepturile si le-a luat DANSA(reg.) cu amadoua picioarele!!!Comparativ cu DANSA Nuti U. e spuma…

 3. Nu are curajul sa raspunda frontal, punctual la intrebari pentru ca asta ar insemna sa recunoasca lungul sir de magarii prin care au ajuns la putere, incepand cu tradarea lui Antonescu si terminand cu acordul si complicitatea bolnava a fiecarui membru PNL care a ridicat laba si a votat fuziunea gretoasa cu PDL-ul ramas penal al fostului presedinte.Multi dintre oamenii de buna-credinta din tara asta, care au sperat ca in sfarsit se intrezareste un pic de mai bine pentru cei multi (pentru ca in bunastarea celor multi sta reusita politicienilor si nu in transformarea acestora in sclavi pentru prosperitatea intereselor straine), au resimtit fizic aceasta unire contra naturii, ca un jet de voma pe fata, iar felul in care este manipulata multimea, oarba si surda la orice argument logic, felul in care se pot obtine 2 milioane de voturi in plus intr-o saptamana,ne spune unora dintre noica Dante a avut dreptate:lasati orice speranta,voi ce intrati(mai s

 4. Dna Gorghiu e una din multele nulitati ale politicii romanesti .Un posibil raspuns la intrebarile de bun simt nu conteaza. Pentru ca doamna nu conteaza.Ii acordati prea multa importanta.Dansa o sa mai fie la varful politicii romanesti atata timp cat le mai convine “prietenilor”din Triumvirat.

  • Dna Gorghiu NU este o nulitate ! Dvs sunteti amabil cu dinsa.
   Dna Gorghiu este o NEGATIVITATE.

   ca sa fiu clar, e mai putin decit (o) nulitate !

 5. Să începem analiza:
  – voi cei de la PNL inclusiv tu”avocatul tău în Parlamentul României” sînteţi mai nocivi ca mulţi alţii
  – asocierea cu PDL-PMP-UDMR-sau alţii înafară de mulţi PSD-işti, sînteţi imaginea distrugătoare a acestei naţiuni
  – imaginea disperaţilor este localizată ca fiind program politic al vostru:PDL-PMP-UDMR plus alţii care au intrat în Parlament ca umplutură
  – comportamentul vostru de cînd a preluat scaunul Iohanis e a unor nemernici care nu respectă legea sau te mint de la ochi
  – a văzut toată lumea mitingul ”societăţii civile” în spatele cărora aţi fost voi cei care vă daţi curaţi ca lacrima”Nufărul”
  Nici să nu te gîndeşti că o să aveţi drumul deschis la funcţii plătite gras în urma votului!
  Apropo Radu, mai funcţionează alianţa Tăriceanu-Ponta? Scrisei în comentariul anterior că ”sînt 2 pietre tari şi fiecare vrea ceva mai sus şi niciunuia nu-i convine să fie locul 2 în stat sau executant al dispoziţiilor celuilalt. Amîndoi s-au săturat de *la înaintare ca executant apoi călcat în picioare* fiecare are planul său”!

 6. Alina Gorghiu (Dej) fiind un om politic de vaza cu certitudine va va raspunde acestor intrebari.
  Cand veti citi raspunsurile va trebui neaparat sa va asezati pe scaun.

 7. Visceralitatea cu care aceasta persoana ataca tot si pe oricine… este un caz special… ce ar trebui studiat cu mare atentie… Este o trompeta ce scoate sunete… ascutite si neplacute auzului indiferent ce subiectele abordate. Este rezultatul clasei politice actuale, scolita in ale demagogiei si fariseismului, in manifestarea nimicniciei si ridicarea ei la rang de virtute! Calca in picioare tot ceea ce este legat de valoare umana si improasca cu noroi cu o virulenta uimitoare… PSD… are cu siguranta tarele sale ca partid… sunt desigur figuri politice care populeaza aceasta organizatie care nu au nimic de a face cu demnitatea umana si/sau cu respectul fata de populatia votanta…

 8. 1) NOCIV a fost faptul ca in 2012 PDL a facut tot posibilul ca alcoolicul Basescu sa nu poata fi demis, iar in 2014 PNL si PDL s-au infratit si imbracati in portocaliu, cantand “Verde inrourat”, l-au sprijinit in alegeri pe actualul presedinte penal Iohannis;
  2) NOCIV a fost faptul ca Antonescu Crin a aruncat PNL in bratele PPE tradand adevaratul liberalism;
  3) Da, NOCIV a fost faptul ca “…..ALINA GORGHIU a ajuns deputat pe listele USL (PNL+PSD) ! . Da, asa este ! Si multi ca EA… nu ar fi ajuns parlamentari fara proiectul USL !
  4) NOCIV, JALNIC si RUSINOS a fost faptul ca in 2012 PDL(sustinatorul alcoolicului Bashescu !, actualmente aliatul Iohannis-Gorghiu -Blaga) a intrat in Parlament fara sa castige vreun colegiu;
  5) Dintre toate formatiunile politice din Romania, CEL MAI NOCIV va ramane pentru istorie tandemul PDL + PMP, sustinator timp de 10 ani al regimului antiromânesc Bashescu Traian.
  Iar acum, in 2016, Alina Gorghiu si aliatul PDL lupta pentru……. NOCIVITATE !

 9. Se spune adesea ,ca politica e curva,dar nu e in totalitate adevarat. E trist pentru ca la noi curvele fac politica,exista in politica romaneasca curve de ambele sexe,dar de la doamnele din politica ma asteptam la mai mult. Majoritatea femeilor din politica de la noi sunt fie tate,bune doar de facut galagie,sau centuristeajunse in prim plan datorita relatiilor cu barbatii din politica,mult prea putine doamne.

 10. Mă simt jignit, desigur,in condițiile în care , volens-nolens am și votat-o și-a mers braț la braț cu-ai mei în campanie și mai am și eu niște întrebări(nu de can-can căreia i s-ar potrivi, acum) și care ar suna astfel:
  …………
  6. Este adevărat că dvs.( cu PNL-ul dvs. cu tot) l-ați adus la putere pe basescu tocmai din motivele reieșite din afirmațiile dvs. de astăzi(să lupte adică cu PSD-ul nociv) și că ați mimat permanent lupta cu băsescu luptând în mod subversiv, chiar ticălos contra PSD , din interior ?
  7. Ce a insemnat altceva decât o mimare a luptei cu băsescu câtă vreme opozitia la tot ce facea Ponta, deci guvernarea USL până la urmă, era din ce in ce mai fâțișă?
  8. Este adevarat că PSD-ul a sustinut guvernul PNL-Tariceanu după schisma din 2005 in care floarea liberalimii s-a dus la băsescu (cu doi fosti presedinti de partid Valeriu Stoica și Th. Stolojan) și care PNL dispărea inca de atunci fiind asimilat de basescu .
  9. Cum ati făcut și acesta o fi prețul(aceste declaratii dar si aia cu Referendumul de care v-ați dezis) ca , peste noapte, să fiți numită de joshanis presedinte al PNL făra ca sa va depuneti candidatura decât după ce s-a retras ”borcănatul” pe care nu-l voia, din umbră , desigur, băsescu?
  10. (și cea mai importantă)Este adevărat că Blaga, din stânga dumitale, este cel care l-a salvat pe basescu la Referendum chemând electoratul la a nu merge la vot (până s-a prins basescu că această propunere a lui Blaga acesta se tot dădea cocoș că scoate el lumea la vot). Până la Rus, Dobre sau CCR , principalul vinovat a fost BLAGA din stânga matale, așa-i?
  E, recunosc, o bucurie nemăsurată , cinică aș putea spune în condițiile în care am votat (și) acest partid în 2012 votând USL-ul. Nu am uitat nicicând, însă, că PNL-ul ni l-a adus pe cap pe băsescu că marii săi lideri nu sunt nimic altceva decât niște intruși care mințindu-mă atunci că sunt antibasisti au fost votati (sau numiti) LA PARITATE cu PSD-ul , cu mine, și m-au mințit. Așa ca…ducă-se pe pustiu!
  Mă bucur și că mulți au pariat pe un cal(liberal) mort / și-acum au luat-o-n bot(n-am găsit altă rimă-vorba inegalabilului Mircea Diaconu)
  Să mă ierte cei puțini și cu bun simț care mai cred in acest PNL-PDL că ăștia ar reprezenta, ei, liberalismul. CONCLUZIA este, fără echivoc, așa cum reiese din numarul IMENS de liberali care au intrat pe blog la articolul din 01.01.2016 ” Cu cine votati anul acesta?” și care il văd pe Tariceanu ca reprezentând liberalismul și că aceasta este direcția către care trebuie să se îndrepte cei cu vederi de dreapta.
  Și mai faceți un exercițiu, vă rog ( 😀 )
  Uitați-vă o în ochii lui Bușoi….ascultați-l dar nu-i slabiți ochii….. Bușoi vă va spune TOTUL cum e la ei la liberali, acum. TOTUL, evident pe dos de cum ne spunea când era în USL.Nu-i așa că este întruchiparea TRADARII și a CAMELIONISMULUI atunci când vorbește?. TOTUL, evident pe dos de cum ne spunea când era în USL. Așa ceva…!!!???

 11. Off Topic: Apropo de OTV domnule Tudor! La ce se poate incadra Antena 3 cand de 2 zile se prezinta ca problema de interes national cati copii are Borcea si cum i-a facut? Asta da problema nationala demna de OTV!

   • Nu ar fi o problema o simpla stire printre zeci de stiri. Dar cand se repeta doua zile la rand ore intregi la diferite emiciuni e de OTV domnule Tudor.

     • Eu vorbeam de Antena 3 unde ieri, doamna de la Esential de exemplu incerca sa ii explice unui invitat care nu voia sa discute acest stupid subiect Borcea ci criza Arabia Saudita Iran ca romanii nu sunt interesati de asta. Pe majoritatea romanilor ii intereseaza Borcea nu conflictul dintre Arabia Saudita si Iran. De fapt a recunoscut carui public se adreseaza Antena 3. Fostei audiente OTV printre altii. Sau Esential este la alt post care se bate in audiente? Subiectul a continuat si la 100 minute caci de, romanii asta vor sa afle ca subiect de interes national. Cum a facut Borcea copii.

     • Zic ca preopinenta cu Mihail e placuta, dar e bine sa fie scurta !
      Pe mine, neinteresat de OTV niciodata (singura data cand am rezistat pe postul ala a fost cand au difuzat “Ticalosii” si ‘Cel mai iubit dintre pamanteni”, la moartea lui Maestrului Iordache), totusi asta cu Borcea m-a interesat, chiar foarte mult. Nu ca subiect (face omu’ cati si cu cine poate, mai ales ca a furat destul, are cu ce sa-i tina), ci pe fondul pasei dintre Gadea si Badea : am ras, alaltaieri, cum n-am mai facut-o de ceva ani incoace ! E, deci, momentul vesel, si d-aia, zic, la mai multe… pe pase d-alea !
      Cat despre oripilarea lu’ Mihail, care stramba din nasuc ca televiziunea se ocupa de monden (toata, ca nu cred sa fi prezentat de la Ateneu postul ala cu nume nepronuntabil; si nici ala cu cravatele nu e asa, o oaze de cultura – la “necazu'” lui Nichita de la Iasi, cu amanta, au avut si-aia foiletoane si tomuri mai ceva ca Balzac), contrarea cu el e inutila : le intelege cum vrea, da verdicte (si, stim noi cine n-are indoieli, e in posesia adevarului absolut !)

 12. Domnule Radu Tudor, cred ca, aceasta “pretioasa ridicola”Gorghiu, nu va raspunde intrebarilor dumneavoastra pertinente. Orice-ar spune ar pune-o intr-o si mai ridicola postura.

 13. Femeia insasi e nociva, ca figura politica. Ma-ntreb daca isi da seama ce face deoarece fiecare aparitie in public o defineste ca pe un personaj complet lipsit de scrupule, gata sa inghita orice broasca ideologica si s-o regurgiteze cu pasiune precum fata babei din poveste, ceea ce nu poate fi in intentiile coechipierilor. Daca PNL-ul vrea sa se reinventeze dupa celebra “fuziune” cu adversarul istoric (PDL), solutia nu sta in afirmarea zgomotoasa a loialitatii fatza de noii colegi de partid; nimeni nu crede ca PNL-ul ar putea fi loial cuiva dupa trista trecere la adversar, nici acum explicata, din preziua alegerilor din 2014. Pur si simplu, notiunea de loialitate nu mai poate fi folosita nici in propaganda electorala pentru 2016, nici in cea care sustine reformarea din interior/morala a marelui partid de dreapta numit PNL, mai ales ca presedintele Johannis a dat, la randul sau, semne de lipsa de loialitate fatza de cei care l-au propulsat pe scena Cotrocenilor decartand, fara nici un scrupul, pe Predoiu, premierul pe care-l sustinuse pana la “schimbarea” post-Colectiv. Personal, cred ca dna co-presedinta a PNL-ului reinventat ar trebui sa-si ia modelul de la Johannis si sa bata pe “politica altfel”, o notiune vaga si absconsa, capabila sa acopere, cel putin temporar, mizeria morala a celor care o manuiesc.

 14. e exista o vorba in popor: nu trebuie sa te pui cu nerozii ca o sa o incurci. pe alea mai dure nu le pun. asa ca ce te poti astepta de la individa inca ocrotita de dna? oricum are zilelel numarate si la sefia pnl si la ocrotirea de catre dna. daca prostia ar durea individa, alinutza kilowatt ar urla de s-ar zgudui zidurile.

  • @alexph
   Off topic
   Referitor la:
   http://radu-tudor.ro/emisiunile-antena-3-domina-topul-talk-show-2015/#li-comment-439068
   .
   Eu încerc mai mereu să fiu serios și nu știu, zău, de unde ai dedus tu chestia asta că eu cred altceva despre Antena 3.
   Problema este că nu trebuie nici exagerat așa cum o faci dumneata. Faptul că Ponta (și ai lui) a avut unde să spună ceva și că ori de câte ori a avut ceva de spus a avut unde, este o realitate. Se putea infinit mai rău dar Antena 3 (declarat de dreapta) a asigurat un echilibru per/total post pe deoparte prin ”Sinteza Zilei”, grație lui Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică și ”100 de minute” ale Alesandrei Stoicescu, și, pe de altă parte, de către ”restul” emisiunilor, lucru care nu se întâmpla nicicum la alte televiziuni unde hai-iul și mistocareala au fost la ele acasă, iar acest lucru nu trebuie uitat.
   Faptul care m-a nemulțumit la ”restul” emisiunilor (așa cum m-am exprimat mai sus) este că ele acționau sinergic cu cele ale Soneriei Matei, ale Turcescului sau ale lui Pușcălău emisiuni care se adresau unei alte mase de nehotarâți, a acelora care votasera PSD-ul (în fief-urile lor), inoculându-le acestora și alte motive suplimentare de nemulțumire diferite de celelalte televiziuni care loveau din alte direcții, scoțându-se în evidență, îndeosebi, TRADAREA și SECURISMUL lui Ponta și a PSD-ului .
   Sa nu mai vorbesc de ”Datul de pereți permanent cu Ponta, cu guvernele și ministrii lui”, ”Datul cu capul de catapeteasmă al aceluiași” de către un adversar constant care și spune tuturor, pentru a nu știu a câta oară, că în această viață nu va vota cu Ponta și PSD-ul, emisiunile încarcate chiar de ură cum le-am perceput pe cele ale Danei Grecu sau Oanei Staciulescu, sau altcineva(persoană importantă 😀 ) care te face praf pe tine, Ponta, trimițându-te in zona cea mai rău famată, a ”cocunului securistic” care te învăluie în antiteza cu ”magnificul” antonescu.
   Cu aceeasi adresabilitate și anume celor care au votat cu Ponta și PSD-ul, au fost teme precum Referendumul pierdut grație ”numai” lui Ponta, de coabitare ”numai” a lui Ponta cu basescu, de guvernarea cu UDMR-ul rău famată grație aceluiași Ponta, cu numirile de la justitie(de fapt impropriu numită ”justiție”) impuse de Ponta, cu iminența unei nominalizari a lui Major ca prim-ministru dacă Ponta va ajunge Președinte, cu PSD-PARTID Stat odată cu Ponta –presedinte, cu un antonescu și PNL care sunt BUNI, iar Ponta și PSD-ul sunt cei RĂI au fost, cum spuneam, teme TOCATE și SERVITE permanent și care a speriat pe cei slabi de inger sau labili psihic. De menționat că aceste teme predilecte au fost ca… NICIUNDE tratate la Antena 3 . Cum s-ar zice, aici s-a plâns de zor pe umărul celor trădați de Ponta într-o veselie și asta, repet, ca niciunde.
   Cam atât, măi nene @alexph 😀
   Deocamdată….

 15. Din cei 25 ani postdecembristi cei mai nocivi au fost fesenistii .In primii anii au fost “la carma” fesenisti/ rosii iar apoi au fost tot fesenisti/ portocalii(sa nu uitam ca ei au guvernat impreuna in primi ani pana la despartire in PSD si PDL si deasemeni in 2009 cind deasemeni au guvernat impreunati …..”visul lui basescu”).Ei si cu aliatii lor de conjunctura(liberali,udemeristi,unperisti…) au pus ROMANIA pe butuci.Cine crede ca pe viitor ROMANIA va renaste sau ca printro minune padurea DISTRUSA/JEFUITA isi va revenii se inseala ….amarnic.

  • PSD-ul a aparut inainte de 1992 si nu este FSN-ul cu care s-a combinat peneleaua ta in cele mai nenorocite guvernari precum cea a ALIANTEI CDR care a spulberat numai in 4 ani,1996-2000, toata economia Romaniei in loc sa o reformeze.

  • O fi asa, ghiorghita-tata, da’ nu uita ca ai lu’ bassescu (astia,d e dreapta, d-acu’) tot de la Rim se trag ! In clar : pedeleu’ e desprins din pesedeu’, si schimba “blana” (naravul, nu !) din stanga-n dreapta intr-o noapte, cu ordin pe unitate !
   Deci, prieteneste iti zic : bati campii !

 16. Alooo! Nea Cioloş! Îmi vreau banii mei aruncaţi pe cursele voastre ”plimbăreate” în defavoarea propriului popor şi ţară!
  Hello nea Cioloş!
  http://www.antena3.ro/actualitate/dacian-ciolos-la-berlin-cu-un-avion-privat-calatoria-il-va-costa-23-500-de-euro-333379.html
  **Este vorba despre o cursă privată Air Țiriac, care va costa 23.500 de euro.
  Despre vizita lui Dacian Cioloș în Germania, purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că din delegația care îl va însoți pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, și șeful Cancelariei primului-ministru Dragoș Tudorache.**
  – VREM BANII NOŞTRII CHELTUIŢI DE VOI FĂRĂ A ŢINE CONT DE NEVOILE NOASTRE CA POPOR ŞI ŢARĂ!!!
  VOI VĂ PLIMBAŢI AIUREA ŞI NOI SÎNTEM SĂRĂCIŢI CU BUNĂ ŞTIINŢĂ DE VOI RISIPITORILOR!!!
  CUM E ALINUŢO? E DE-AL VOSTRU! PARCĂ ASTA SUSŢII DE CEVA TIMP!
  CARE-I HOŢUL MINCINOS ŞI CARE-I PROSTUL?

 17. GOR-GHIU CUCUVEAUA DE SERVICIU DIN ASA ZISUL ”pnl’ A IESIT DIN NOU LA UN ATAC =GRETOS=A INTREBAT=O CINEVA??? INCEARCA NUMAI SA BAGE IN SEAMA LA ”RFI” COMUNICAT DAT DE ”MARELE JURNALIST IN VIATA” TAPALEGA HOTNEWSSS
  SLUGA GOR-GHIU A PRIMIT ORDINE DE LA CALATORUL CARE ISI PETRECE VACANTA DE IARNA IN STATELE UNITE PENTRU CA IN ROMANIA II ESTE FRIG ”PRIMEI DOAMNE???” SA ATACE PSD ATAT TIMP CAT DUDUIA MENTIONA MAI SUS SE PUPA CU MAFIA PDELISTA ZI DE ZI FARA RUSINE SI DISPRET PENTRU TOTI CEI CARE AU VOTAT IN 2012 ”USL”
  PENIBILA DE GOR-GHIU ISI PUNE DIN NOU POALE IN CAP OARE NU ISI DA SEAMA CA OAMENI S-AU SATURAT DE URLETELE STRIDENTE ALE ACESTEI DUDUI ISTERICE CARE ARE NEVOIE DE MEDICII DE LA 112 SAU DIRECT LA PSIHOLOG AVAND IN VEDERE MANIFESTARILE VECINE CU NEBUNIA DIN ULTIMUL AN( 2015)

 18. usl = saorma cu de toate.
  intrebarea ultima e legitima, restul nu au relevanta.
  usl a fost o altianta anti pdl si atat, de moment. cati din aia 36% dintre alegatori au ales usl pentru programul lui sa ridice mana, in afara de punctul cu refacerea pensiilor si a salariilor. 2-3 ?
  daca e asa atunci si ponta trebuia sa demisioneze pentru ca nu mai era usl.
  1. imaginea de ansamblu nu este modificata de o miscare izolata. dusmanul dusmanului meu nu e prietenul meu. asta nu intelegeti voi la a3 si faceti greseli: vezi cazul anghel cristiana.
  2. usl a fost o alianta anti ceva, nu pro autostrazi, pro agricultura. pro nimic. psd-ul care a guvernat nu a dezvoltat nimic in tara asta.
  3. irelavant. era o alianta anti pdl. in momentul ala la ce nivel de popularitate avea pdl-ul, oricine era in usl trecea clasa. alta alternativa nu prea era.
  4. cred ca termenul de nociv nu se refera la ratat politic.

   • nu e nici o lauda pentru alina, se poate mult mai bine, dar preferabila in locul lui dragnea , sau ponta , sau zgonea.
    e mult mai preferabil ciolos in locul astora. multa lume spera sa preia pnl-ul, sau alt partid. in ciolos we trust.

    • Aveți dreptate, acel Usălău a fost creeat ca o alianță contra naturii menită să fure ce n’au furat portocalii și eventual să-l dea jos pe Băsescu- lucru imposibil , așa cum s-a și dovedit. Deocamdată ,,we trust” în Cioloș , nu același lucru fiind valabil pentru Ponta, Tăriceanu, Dragnea, și alte acrituri mai mult decât morți politic în momentul în care ne aflăm.

     • Dovada, Ioane, pune si dovada… ca asa, din gura, toti sunt “voinici”.
      Arata-ne tu cum au furat si astia, si, promit, “I trust” in Ciolos… pana atunci, insa, las-o cu basseala, ca miroase !

  • Unde ai locuit pana acum ,cred ca nu in tara, de nu stii ce a facut USL.Nu ai bunici ,nu ai pensionari ,nu ai bolnavi sa vezi ce lucruri bune si normale a facut Usl?Regret ca nu au continuat aceste 2 partide cu Crin Antonescu si Victor Ponta impreuna .Cine rezista cand isi baga coada SCARAOTCHI de forma hidrei cu multe capete si multi ochi .

  • Baiete esti plecat rau din lumea reala, daca pentru tine ea exista. Daca esti postac cu simbrie, esti usor de inteles, dar este nevoie de lamaie !

   • @nelu mai filozofeaza si el mai ales ca ii vin idei noi cand munceste de ii sar capacele, cu shuba pe el, rezemat in toiag in mijlocul oilor, alaturi de magarul de la stana.

  • nelule, te imbeti singur, cu apa de izvor : USL n-a fost alianta impotriva pedeleului, ci a lu’ bassescu ! E mare diferenta !
   Restul e degeaba a fi combatut : cum le spui mata, nelutule, mai rar:))))

  • Inteleg ca tu l-ai ales pe Iohannis pentru program, nu ?!
   Pai spune-i, bre, sa mai bage in programul ala si ceva munca; ca vacante, am vazut, a prevazut destule:))
   Iar despre dezvoltat ceva in tara asta, sigur, anu’ asta, si in aia d-or urma, ne vom dezvolta in draci ! O sa cada a”autostrazili” pe noi, o sa umble cainele cu covrigu’-n coada !
   Bine, pa ! Ai dreptate (:))))) )

 19. D. le Tudor faveti dvs. rectificarea cu obligativitatea platii cass la cei fara venit.Nu este obligatoriu conf. CF ci este o facilitate ca atunci cind au nevoie sa poata plati retroactiv sase luni ptr. a beneficia de toate facilitatile sistemului sanitar.Acest articol era si in vechiul CF. si e f. bun.

 20. Dna Gorghiu e “une ridicule precieuse”. Intr-un partid precum actualul PNL, o persoana cu ochelari, blonda si care nu rîgîie va ajunge negreșit la vîrful partidului. Nu conteaza daca stie sa citeasca, sa scrie, etc.
  A existat cindva asa zisul “limbaj de lemn”. Dna Gorghiu foloseste, inebranlabila, o alta varianta de limbaj de tip “incommunicando”, i-as spune “limbaj de polistiren”.
  De grimasele dinsei nu mai spun nimic…

  Dupa “sinteza” PDL-PNL as propune pentru entitatea rezultata o denumire mai mobilizatoare: “Partidul Unitatii Liberale Adevarate”

 21. duduia este blonda 100%.nu e vopsita,e veritabila.ce pretentii sa avem de la una care avea un singur neuron care se pare ca a murit de singuratate si plictiseala?

Leave a Reply