In sedinta Biroului Permanent National al PSD, presedintele PSD Liviu Dragnea a propus ca ministrul Economiei Mihai Fifor sa fie mutat la Aparare, iar vicepresedintele PSD Gheorghe Simon sa preia Economia.

Propunerile vor fi semnate de premierul Mihai Tudose si trimise in cursul zilei de azi la Palatul Cotroceni.

Este al 4 lea ministru al apararii in 9 luni, dupa 2 titlurari – Les si Tutuianu – si un interimar – Ciolacu.

O pronuntata instabilitate guvernamentala se manifesta anul acesta, cu 2 guverne, 2 prim ministri si multe remanieri.

http://www.fifor.ro/senator/biografie/

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=284&cam=2&leg=2016&pag=0

 

4 COMMENTS

  1. E bine ca au pus un intelectual la cel mai important minister (ar fi fost mai multe dar intre timp au devenit ministerele pomenilor electorale) …Ceea ce ma deranjeaza este ca nu l-au pus pe Fifor pt ca este cam singurul intelectual din conducerea lor (Dragnea,Firea,Băbălắu nu cunosc asemenea criterii de selectie) ci precis pentru ca este omul de incredere al lui Dragnea adica tot criteriul ala de tip mafiot a functionat si de data asta.

  2. Unde e rezerva aia inepuizabila de cadre a psd-ului ? S-a ajuns sa se mute un om de la un minister la altul ? Am impresia ca d-lui Dragneaa inceput sa-i fie frica si de umbra lui.

  3. Deci așa cum era de așteptat, un adevărat profesionist, care cunoaște foarte bine problemele armatei române și necesitățile ei. Nici nu mă așteptam la altceva din partea coaliției ăsteia de doi bani.

Leave a Reply