Camera Deputatilor a respins, marti, proiectul care prevedea ca statul sa faca “de indata”, dupa condamnarea Romanei la CEDO, actiune in despagubiri impotriva magistratilor care, cu rea credinta sau grava neglijenta, au savarsit erorile judiciare, informeaza Mediafax. Deputatii au respins proiectul cu 259 voturi “pentru”, 11 “impotriva” si 15 abtineri.

Majoritatea la Camera Deputatilor este controlata de PSD.

 

15 COMMENTS

    • @marijuan, SRI ii controleaza foarte bine pe parlamentari iar la televizor majoritatea PSD se plange doar pentru a face spectacol. Nasol nu e pentru ei ci pentru viitorul acestei tari acaparata de serviciile secrete care conduc in fapt Romania.

  1. Atunci sa-i ,,culeaga”, mai ales DNA, pe toti. Isi merita soarta. Daca ar fi adoptat acest proiect de lege, i-ar fi responsabilizat mai mult pe magistrati. Ce atata tevatura ?! Textul de lege propus este destul de clar : se atrage raspunderea patrimoniala a magistratilor, DOAR cand se dovedeste reaua-credinta sau neglijenta.

  2. ce ne miram? pesedistii dupa atacurile dna+ani din ultimii ani fac pe ai de frica. si ei dar si restul clasei politici au un discurs de iti vine sa le dai palme” justitie independenta, stat de drept, neimplicarea unui politician in treburile justitiei etc. iar din partea justitiei ce vedem? atacuri permanente la politicieni si parlamentari, atacuri proferate de stanciu, danilet, dumbrava etc. si toate astea arata cat de prosti si fricosi sunt. intrebarea e: de ce sa platim noi prostiile si abuzurile celor din justitie? sa nu-i mai aud pe pesedisti ca se plng de procese politice sau de atacurile josnice ale dna la adresa lui ponta. isi merita soarta pentru ca sunt prea prosti si timorati. geaba au o guvernare buna care se vede in dezvoltarea economiei si in buzunarele oamenilor daca eo stau sub jugul :justitiei” adevarata si singura putere din tara ( de precizat ca e vorba de procurori) cea care nu raspunde in fata nimanui.

  3. Toţi abuzaţii sistemului judiciar din România aşteptau altceva. În acest caz, fiecare parlamentar ar merita să facă 6 luni de puşcărie, pe bază de …suspiciuni rezonabile. La toţi le este frică de DNA. DNA conduce România! Ruşine Parlamentului României! Toţi cei care au respins acea propunere ar trebui să fie puşi la stâlpul infamiei. Ruşine, ruşine, ruşine!!!!!

  4. Constat cu stupoare ca inca mai sant cetateni uni chiar de buna credinta care mai cred in balivernele spuse de ponta si psd cand vin la antena 3 si rtv .La cum sa prezentat psd de vineri incoace la ce manevre metode si atitudini au fata de scandalurile rus ,cazanciuc, contramanifestatia gen ani 90 organizata de psd care azi au anuntat ca nu vor mai tine nici ei miting daca pnl nu mai face miting vineri,ca vineri vor sta ca oile ca pe vremea sinistrului boc tot psd va sta sub biciul lui oprea si vor spune prezent nu votez.Astat este psd lucreaza cu orice mijloace ca sa se mentina la putere nu au mama nu au tata in schimb romania in mitea psd mai nou e plina de golani si de curve ambele categori provenite de pe urma ‘nemernicilor’ care au plecat in strainatate sa lucreze pe niste amarati de 1500 de euro.Cam asa gandesc acesti impostori din psd toti urmariti penal toti cu dosare grele si toti milionari in euro . Si te mirai radule de ce romani din diaspora au stat la cozi sa voteze si de ce ponta a facut tot posibilul ca, cetateni din diaspora sa nu poata sa voteze.Parerea mea este ca la varful psd asa se si vorbeste despre cetateanul simplu cam in felul cum a vorbit rus aseara .Rusine domnule urmarit penal victor viorel ponta ,rusine psd asa ar trebui sa scrie pe toate televiziunile pana cand rus nu este aruncat afara din minister.Sau vorba lui ponta”vom trece si peste asta’ ?Rusine si celor din media care i vor mai sustine pe acesti impostori si mai ales pe urmaritul penal ponta daca pana deseara nu il demite pe ioan rus .

  5. probabil akinutza kilowat a trecut la pesede? dar mult laudatul pe la antena 3 orban? pai una fumeaza in studiourile antenei 3 si altfel voteaza in parlament? ce sa mai zic de peltica varga mult iubitoare a taietorilor de paduri? noroc ca a fost publicata lista celor care au votat contra acestei legi pentru a pune lucrurile pe fagasul lor normal. ca pesedeii mor de frica justitiei si de aceea nu vpteaza dar mult iubitii penelisti pe la antena 3, neinfricati si mult laudati ce au? repet ca sa fiu bine inteles: nu pot sa aiba super imunitate judecatorii si procurorii fata de restul populatiei dar sa-i critici numai pe fricosii din pesedeu mi se pare cel putin ciudat atunci cand sefii penelisti, alinutza kilowat si ludovic neinfricatul, glas de bucium, voteaza clar impotriva raspunderii materiale a celor din justitie dar titlu e cu pesedeul!

Leave a Reply