PSD face o mutare surpriză în plină stare de alertă.

Deputatul Eugen Bejinariu este propunerea social-democraților pentru funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare SRI

Astăzi a fost propuse mai mule modificări în ceea ce priveşte Comisia SRI din parlament. Astfel propunerile au fost trimise către Birourile permanente reunite iar deputaţii şi senatorii au decis ca aceste modificări să fie votate în Plenul Reunit de pe data de 17 iunie. Iată ce modificări vor vota parlamentarii pe 17 iunie, potrivit Mediafax.

PSD l-a propus pe deputatul Eugen Bejinariu pentru funcţia de preşedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii. O altă propunere este ca deputatul Mitică Marius Mărgărit să facă parte din Comisia SRI în locul deputatului Marian Cucşa, care în prezent ocupă funcţia de vicepreşedinte al acestui for.

De asemenea se cere şi înlocuirea din Comisia parlamentară pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe a deputatului Dorel Căprar, recent exclus din PSD, cu deputatul Vlad Bontea.

Cine este Eugen Bejinariu ?

Eugen Bejinariu este cel care a gestionat ca interimar treburile curente ale Guvernului României între 21 decembrie şi 28 decembrie 2004, ca urmare a demisiei primului ministru Adrian Năstase. Funcţia anterioară a lui Bejinariu a fost cea de şef al Departamentului Protocolului de Stat.

Eugen Bejinariu a fost înaintat la gradul de general de brigadă (cu 1 stea) începând cu 1 decembrie 2002, fiind trecut în rezervă la data de 20 august 2003. La numai un an a fost înaintat la gradul de general-maior (cu două stele) în rezervă începând cu 1 decembrie 2004. Din 2004 a devenit deputat.

 

Leave a Reply