Articol publicat de www.psnews.ro :

Jurnalistul Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii ”Dosar de politician” de la B1 TV, susține că mai multe organizații USR din țară au spoliat bani publici prin metoda suveică, folosită recent și de PSD.

Campania electorală a fost un bun prilej pentru ca niște șmecheri de la USR sa-și încaseze bani de la Stat (prin subvenția alocată de la buget).

Diverse organizații USR din țara au încheiat contracte de prestări servicii cu firme ale șefilor din USR. Un caz clasic de spoliere a banilor publici, o banală suveică folosită recent de PSD, de exemplu. Pentru care s-a deschis un dosar la DNA”, scrie ziaristul pe pagina de Facebook a emisiunii ”D0sar de politician”.

Silviu Mănăstire este convins că la USR ”nu se va deschide niciun dosar, iar conducerea partidului va mușamaliza scandalurile de spoliere din filiale”.

Jurnalistul prezintă apoi cazul USR Giurgiu, ”unde un anume Andronache, președintele filialei, își căpușează partidul – bani de chirie luați de la USR pe sediu proprietatea lui, diverse alte contracte acordate prietenilor. În horă sunt băgați și useriștii de la București. Să pape și gurița lor bani de subvenție”.

”Ce-mi plac mie deontologii aceștia pluseriști, Barna, Cioloș, Ghinea, care bagă gunoiul sub preș, în timp ce umblă cu anticorupția în gură de dimineață până seara la tv!” este mesajul lui Silviu Mănăstire.

El prezintă și o infografie, provenită chiar de la membri USR ”dezgustați de furăciunea grobiană”, în care este explicată afacerea:

Silviu Manastire e un jurnalist apropiat unor cercuri PNL. El este proprietarul site-ului www.psnews.ro

El a mai postat un articol extrem de critic la adresa liderilor USR :

5 COMMENTS

 1. In realitate “ca si PSD-ul”,USR a devenit noul pericol pentru Iohannis si ciracii lui baso-penelisti mai ales de cand useristii au de gand sa ii puna contra candidat la alegeri lui Voda din Deal care simte adiere de liberare si somaj la iarna.Ca sa-i reduca la tacere si supunere pe noii incomozi, cica demasca ei “suveici” la altii, cand ei sunt cocliti in rele si smecherii de zeci de ani.dar hotzu striga hotzii,ca doar justitia nu-i deranjeaza sub protectia Tartorului.Ei folosesc metoda triungiul in care banul ,ca sunt ei la guvernare sau nu, merge la firme agreate,la finantarori din afara partidului, care apoi, in alte ocazii, cotizeaza la partid ,sau la capetenii,plus ca trimit personal la proteste “spontane” si turisti electorali la alegeri. Cine nu ii stie pe Marian Petrache,sau pe Blaga,cei mai “meseriasi” din PNL la organizarea “organizarilor”?

 2. pe fond:
  nici o organizatie civica, politica, ong, etc nu ar trebui sa primeasca bani de la buget. Daca au rost si isi gasesc reala rezonanta in societate, lumea va plati cotizatie de membru, va dona, va sponsoriza. Orice incasare sau plata mai mare de 1 leu a oricarei astfel de organizatii ar trebui sa fie pe siteul respectivilor, cu copii ale tuturor documentelor justificative, in 24 de ore de la infaptuire.
  Daca vor sa fie in stare sa administreze o tara, sa demonsterze intii ca sunt in stare sa-si administreze organizatia.

  pe forma:
  psd e destul de anesteziat, chiar in coma; ca urmare dusmanul Sistemului (feluriti securisti, globalisti, fripturisti, guvernatorul german, pnl si restu) e acum usr. Se scot cazuri, se fac dosare.
  Welcome to the club!
  Va aduce Sistemul mintenas la 15%, ca sa va calmeze recenta erectie.
  Ba, Barna, fara hotie ajungeati departe, ba….

 3. Toleranța unor cetățeni la furtul USR-ului arată că românii nu condamnă corupția, condamnă corupția făcută de oamenii pe care-i detestă/ așa ceva nu există într-un stat de drept.

Leave a Reply