Citesc o stire Agerpres si ma frec la ochi sa fiu sigur ca nu visez. Invadatorul Ucrainei, cel care a determinat moartea a peste 10000 de ucrainieni care-si aparau tara, cel care a furat un vast teritoriu precum Peninsula Crimeea vorbeste despre : “cooperarea ruso-ucraineana”. Pe bune?!

Tupeul acestei tari invadatoare este egala cu cel al educatiei sovietice a generalului KGB Vladimir Putin.

Sa nu ti se miste un muschi pe fata cand minti si manipulezi grotesc, sa te uiti in ochii victimelor si sa spui cuvantul “cooperare”, sa nenorocesti 10000 de familii carora le-au murit diversi membri si sa vorbesti de cooperare…

Tatucul fake-news, al manipularilor anti-occidentale care au prins si la idiotii utili din Romania, agresorul Georgiei si al Ucrainei, sponsorul ocupantilor Transnistriei, Vladimir Putin se intrece pe sine in minciuni sovietice. 


Cooperarea ruso-ucraineană irită numeroase ţări, deoarece le creează un concurent global, consideră preşedintele rus Vladimir Putin într-un amplu interviu acordat agenţiei de presă TASS în cadrul proiectului intitulat ’20 de întrebări pentru Vladimir Putin’, în care s-a referit în special la Ucraina.

‘Orice integrare între Rusia şi Ucraina împreună cu capacităţile şi avantajele lor competitive ar însemna apariţia unui rival global atât pentru Europa, cât şi pentru lume. Nimeni nu vrea acest lucru. De aceea, vor face orice pentru a ne separa’, a afirmat Putin, abţinându-se să nominalizeze ţările pe care le are în vedere.

Vladimir Putin a declarat că totuşi nu îşi pierde speranţa de a ajunge la un acord cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski privind îmbunătăţirea relaţiilor dintre cele două ţări.

Şeful statului rus a abordat şi problema bisericii în acest interviu, afirmând că, înainte de sciziune, Biserica Ortodoxă Ucraineană subordonată Patriarhiei ruse era complet independentă de Moscova. Biserica Ortodoxă a Ucrainei autocefală a apărut în decembrie 2018, punând capăt la mai bine de trei secole de ataşare a Bisercii ucrainene de Biserica Ortodoxă Rusă. Acest divorţ s-a produs după ce Rusia a anexat Crimeea în 2014, iar liderii de la Kiev au acuzat că bisericile subordonate Moscovei i-ar sprijini pe separatiştii proruşi din estul Ucrainei.

Leave a Reply