Cunoscand evolutia votului din ora in ora, ieri la ora 15,00 am postat un mesaj ce a starnit multe controverse.

Am intuit acest scor, care s-a dovedit in final al fi real :

Clasamentul BEC arata asa : PNL 26,79, PSD 23,28, USR 21,40

https://www.antena3.ro/actualitate/rezultate-partiale-bec-alegeri-europarlamentare-pnl-26-79-psd-23-28-alianta-usr-plus-21-40-522606.html

Pentru ca am fost calificat in fel si chip, in special de talibanii fiecarei formatiuni care credeau/doreau cu totul altceva, am facut aceasta postare nu din lipsa de modestie. Dar ca sa inteleaga cei orbiti de dragostea netarmurita fata de partid (mai ales cel socialist…) ca sunt oameni care au informatii si experienta. Si nu se joaca nici cu una, nici cu alta.

Noi sa fim sanatosi.

6 COMMENTS

 1. Eu am intuit rezultatul de anul trecut in ceea ce priveste PSDragnea. Au fost atatea semnale, dar PSD a preferat sa se duca la fund impreuna cu Dragnea, desi se vedea clar ca nu e un lider de viitor.

  J&H Mar 6, 2018 at 12:41
  “La anu’, pe vremea asta, PSDragnea ajunge la “20 și ceva la sută”. Mai dureaza pana se lamureste lumea de maretele ţepe ale programului de guvernare.”

  https://radu-tudor.ro/sondaj-probleme-mari-pentru-psd/

 2. Numai marele sociolog Pieleanu n-a intuit rezultatele…

  Cand INSCOP si altii dateau PSD si PNL la egalitate cu USR suflandu-le practic in ceafa, Pieleanu venea prompt la Antena3:

  PSD nu scade sub 33% niciodată!

  https://www.antena3.ro/politica/se-masluiesc-cifrele-sondajelor-in-scop-politic-pieleanu-psd-nu-scade-sub-33-niciodata-458917.html

  Va rog frumos sa faceti un afis mare cu afirmatia de mai sus, sa-l afisati in studio de fiecare data cand il aveti invitat pe marele sociolog.

  Si sa-l intrebati cine-l plateste pentru niste previziuni care nu fac 2 bani.

 3. Nu inteleg aritmetica voturilor de la referendum si alegerile europarlamentare..In jur de 5 mil de persoane au votat “da” la cele 2 intrebari..Dar aprox.1,5 mil de persoane au votat pnl, 1 mil.au votat usr, hai cu inca 500 mii pro romania…Sa inteleg ca si psd a votat “da” la referendum sau au fost pesoane care au votat doar la referendum si nu si la alegeri ???

Leave a Reply