Ne obisnuisem ca Radio Europa Libera sa dea de pereti cu PSD si Ponta. Acum se adauga pe lista postului american inca doua “victime” : Klaus Iohannis si Mihai Razvan Ungureanu. Sa citim :

“Cert este că strategia de apărare a fost adoptată de CSAT şi propusă Parlamentului fără ca premierul autosuspendat şi preocupat să-şi vindece rănile chirurgicale şi penale să fi fost consultat. Pe lângă subînţelesurile strategiei a fost important şi votul care a demonstrat că, dacă apeşi pe butoanele potrivite, majoritatea parlamentară se poate reconfigura. La rândul său, preşedintele, considerat de unii un om moale ale cărui riposte par nişte glume pe câmpul politic de luptă, a dovedit că poate răspunde la afrontul lui Victor Ponta cu unul egal, dar de semn contrar.

Mai mult chiar, în logica cu care ne-a obişnuit preşedinţia încă de pe vremea lui Traian Băsescu, Klaus Iohannis a profitat de confuzia parlamentarilor şi a anunţat, după adoptarea strategiei, şi numele celui pe care-l propune la Serviciul de Informaţii Externe. Este Răzvan Ungureanu, premierul cu cel mai scurt mandat postrevoluţionar. Acesta a mai trecut pe la SIE dovedind că poate adapta limba lipsită de conţinuturi a diplomaţiei la secretomania serviciului. Pentru unii liberali din nucleul tare al partidului, resuscitarea lui Răzvan Ungureanu care s-a acoperit de-a lungul ultimilor ani de ridicolul unor pălării politice prea mari este semnul că preşedintele continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu. Votul pentru numirea fostului şef al studenţilor comunişti în fruntea serviciului de informaţii externe va fi a doua ocazie în care va fi pusă la lucru majoritatea spontană din Parlament.”

http://www.europalibera.org/content/article/27094682.html

11 COMMENTS

 1. Trebuie sa para si ei impartiali..
  Ideea si strategia este clara: romanii morti sau sclavi si diluati prin lume, tara pradata si vanduta bucata cu bucata.
  Cu ajutorul lui j onanis si al agentului ungaro-sovietic unguent, in cativa ani Romania dispare.
  Asta e! Ghinion!

 2. Ghinion ! zic si eu.Dar “populatia” (ca nu pote fi o natiune) asa a vrut.Ce tot ne mai dam noi de ceasul mortii pentru sclavii diluati prin lume?,nici ramasitele sa nu le fie repatriate ca nu merita sa se odihneasca in pamintul Romaniei.O populatie primitiva,needucata si plina de ura.

  • Asta cu populatie primititva si needucata este ceea ce vor ei sa ne introduca in cap, pentru a ne ura si a ne destrama si se pare ca au si reusit. A reusit sa faca ceva si beselu.
   Educatia si primitivismul tine si de posibilitatea de a castiga bani pentru a avea o viata decenta.
   Tu ai impresia ca nemtii nu au si ei needucatii lor. Au fix aceleasi probleme cotidiene ca si noi, in schimb statul lucreaza pentru ei si ii incurajeaza sa fie mandri si independenti, sa nu plece capul in fata nimanui.
   Si daca vrei sa stii, toti vest-europenii sunt nationalisti, patrioti si pe alocuri extremisti, dar nu-i nici o problema. Numai la noi sa fii cel putin patriot, este o problema.

   • Nemții nu cred în proporție de 52% că Soarele se învârte în jurul Pământului. Nemții folosesc mai mult de două tuburi de pastă de dinți pe an. Nemții nu au 60% din gospodării cu buda în fundul curții.

    • Exact cum spuneam mai sus, tine de nivelul de trai, care intentionat a fost tinut la minim, prin neimplicare si prin hotii incredibile.
     Omul poate ca-si muta buda din fundul curtii si trecea si pe la dentist, daca avea si el posibilitatea unui salariu decent, european, atata timp cat preturile pentru materialele de constructii si toate cele, sunt la acelas nivel in toata Europa. Cat despre cultura generala, politicienii nostri au inteles perfect ca au nevoie de prosti pentru manipulare si ne-au manelizat si ne-au cultivat mitul banului.
     Sunt multe de spus, dar trebuie sa invatam sa ne schimban singuri si sa nu ne mai desconsideram si sa nu ne mai inchinam la straini ca la sfintele moaste si sa-i mai si alegem in fruntea tarii, pe motiv ca sunt nemti.

  • Stimate domn\doamna inteleg din modul dvs.de exprimare si limbajul civilizat ca acesti ” primitivi si needucati” sunt cei care ocupa cele mai posturi in Microsoft, spitale si universitati, institute de cercetare si corporatii de renume, ceea ce ma indreptateste sa afirm ca ma bucur ca au plecat primitivii din tara si a ramas clasa de elita din care sigur faceti parte. Ma intreb insa in ce categorie va clasati dvs.fiindca eu sigur nu ma identific cu cineva atat de educat si civiluzat ca dvs. care isi eticheteaza semenii care vorbesc aceeasi limba si s-au nascut in aceeasi glie cu dvs. Aveti dreptate:primitivii nu isi au locul decat printre alti primitivi avansati care stiu sa respecte valoarea intelectuala si profesionala a unui adevarat roman. Faceti acelasi lucru?

 3. Ungureanu nu a ajuns seful tinerilor comunisti datorita unor rezultate ,ci datorita modului libidinos de lingusire si postare in fata puteri de atunci si asa face si acum.Prin gafele facute in munca lui am perdut Fundatia Gojdu .avem probleme cu tezaurul si cu austieci.Este la limita tradari si vrea SIE.

 4. Dl. Ungureanu este un om extrem de inteligent, stie sa se faca omul potrivit la locul potrivit. In privinta caracterului lasa de dorit. Domnia sa poate fi combatut tot de un personaj extrem de bine pregatit iar acea persoana neaparat trebuie sa aiba o coloana vertebrala solida.

 5. Nu sunt domle pro sau contra dar exista vrun presedinte care nu a fost criticat de vro 20 de ani in coace?
  Daca e vrun presedinte care nu a fost criticat e pentru ca pur si simplu nu avut tupeu, insa na atunci cand exista exprimarea libera altii fac abuz, nu inteleg ce inseamna bunu simt, si ce inseamna sa fi un trol prost a carui gura vorbeste fara el…

Leave a Reply