Fostul lider PDL si ministru al cabinetului Boc Radu Berceanu a fost intrebat recent de ziaristi despre marturia colegului sau de cabinet Gabriel Sandu privind finantarile cu bani negri din campania PDL si a lui Basescu.

Am vorbit cu omul asta de vreo 10-15 ori (n. red. – Gabriel Sandu) in viata mea. Si de mai toate ori am vorbit in diverse intalniri, sedinte, unde erau mai multi oameni de fata. Nu i-am cerut niciodata nimic, nu mi-a cerut niciodata nimic, nu i-am dat niciodata nimic, nu mi-a dat niciodata nimic. Asa ca nu am nicio legatura cu chestia asta. Si nici nu ma intereseaza. Nu m-a rugat nimeni niciodata sa sustin o hotarare de guvern, niciodata de genul asta. Si nu am avut niciodata vreo legatura cu dosarul Microsoft. Discutii de genul asta sunt ca si cum ne-am fi intalnit cu un extraterestru si vorbeam extraterestra. Daca procurorii o sa ma cheme, o sa le spun fix acelasi lucru. Daca procurorii cred ceva, nu inseamna ca este adevarat”, a afirmat Radu Berceanu.

9 COMMENTS

  • Planul licuriciului e sa termine toti vechii din partide si sa ne prezinte niste surogate pe post de partide conduse de marionete ale serviciilor. dna e divizia penala a sri executandu-i ordinele. Nebunesc!

   • Oricum, suntem terminati. Desculti si scalvi, pe generatii. Nascuti razesi… Toate sectiile penale sunt cu instructiuni de la Bruxelles (lista cu 10 p-cte a lu’ Barrosu’, pactul de coabitare/copulatie, prag de 50% la referendum, emisarul american Philip Gordon etc.), plus camatarii penali de la FMI, care aia sunt de fapt mana care comanda masca.

 1. După 25 de ani de la marea nedreptate din 89 în Timișoara,Elena Udrea dă dovadă de depășirea vizibilă a prea-curviei.Între iubire și prea-curvie e mică diferența cam cât de un fir de păr.
  Acum,se pare că între Palatul victoria și Băsescu premier este diferență de Elena Udrea.
  Știm cu toții ce urmărește Băsescu,scaunul unde încă mai șade comod domnul Ponta.
  Elena,ucenica lui Băsescu alege să meargă ea la pușcărie cam cum au făcut multele pentru un individ numit Charles Manson.
  Băsescu speră în felul următor sau așa i s-a explicat Elenei Udrea:
  Udrea la pușcărie ca Băsescu să scape de pușcărie!

 2. Elena Urdea, la studiile ei foarte multe in drept, ea inteleseseu ca ieri s-a judecat Fondul si ca judecatorii i-au anulat si restul de acuzatii. La mintea si la studiile ei!!! S-au judecat doar cererile de instituire a masurii arestarii preventive cerute de procurori si nu s-a anulat nicio cauza de care este acuzata. Femeia bineinteles, e ceea ce se vede, adica o tractorista venita din Buzau cu tupeu, sa sparga capitala patriei. Ca ajunseseu sa conduce asta Romania, bine, asta e cu totul altceva!

 3. Tripleta satanica B-V-B sub atac ?! Daca s-au luat de Udrea, nimeni nu mai este in siguranta ? Dl Berceanu, dar in sediul MAI dimineata dupa alegerile din 2009 ce mic-dejun serveati ? Hai cu arogantele cat se mai poate.

 4. Dl. Radu Tudor,

  Spuneti-i dvs. lui Mircea Badea daca puteti, ca mafia din SUA a fost decimata, cand s-au apucat sa se verse intre ei, nu cu probe sau dovezi, ca infractorii in general cand savarsesc infractiuni sau fapte, majoritatea dintre ei stiu ce fac si au grija sa nu curga probele, dovezile sau cadavrele in spatele lor, adica nu sunt toti chiar atat de tampiti. De aia, justitia prevede ca la dosar pot sa fie, probe, dovezi sau “martori”. Adica merge si doar pe declaratiile unora fata de altii bre! Precizeaza-i partenerului, ca pe langa aia ca era el mare luptator, acum este profan si pe justitie!

  P.S.: Capone a fost luat pentru evaziune fiscala si nu pentru crimele pe care le facuse spre exemplu si nu a mai iesit decat cand i-a mancat sifilisu’ creieru’ din inchisoare, iesind bineinteles in scanduri sau in sase lemne. Sanatate. Bafta

 5. Radu mamii, Radule, dacă procurorii te cheamă, du-te, mamă, „să-ți dovedești nevinovăția”, ca orice băsist care se respectă… Curaj, găină, că te tai! 😀

Leave a Reply