Viceliderul PNL de la Camera Deputatilor Tinel Gheorghe a declarat la emisiunea La ordinea zilei – Antena 3 :

“Sunt convins ca recursul DNA va fi respins de justitie. E o mare prostie, DNA a gresit aici. Inspectia judiciara sa se pronunte rapid. Avem o problema serioasa la CSM si daca ei nu intervin e grav. Trebuie sa punem presiune pe CSM”.

 

 

8 COMMENTS

 1. De americani tot nu zice nimeni nimic, de parca toate slugile astea din conducerea DNA, DIICOT, ICCJ, CSM, Curtea Constitutionala, Ministerul Justitiei etc., toti parca ar fi de capul lor si nu ar fi niste simpli executanti (slugi) care au fost numiti la negociere directa cu burghezii de la Bruxelles pusi de americani sa le administreze marele lor proect pro-globalist numit Uniunea Europeana bla-bla-bla. Cat despre prim-ministru si presedintele Romaniei (Sefu’ Statului), despre aia nici nu poate fi vorba sa ragaie ceva, avand in vedere ca aia si-au negociat ei singuri scaunele cu aia din Bruxelles care ne conduc ca pe niste iobagi (Inalta Poarta din Bruxelles, fata de care avem un raport direct si onest de vasalitate economica si cetateneasca). Asa incat, cand ma uit la televizor ma fac lac de indignare si din cauza emotiei era sa imi cada sticla de whiskey din manivela. In final, va doresc tuturor multa, f f multa bafta!

  P.S. E mai bine cu americanii decat cu rusii, dar era mai bine independenti totusi, decat cu amandoi!

 2. Eroare de tipar domnule Radu Tudor.Ce caută Tinel în PNL?Partidul lui e dizolvat demult.Să-l strice și pe ăsta?Nu că nu l-a stricat până acum

 3. Tiranii n-au constiinta, tiranii n-au onoare. Ei functioneaza pe baza de senzori. Tiranii sunt de regula oameni f. slabi, fricosi care mascheaza acest lucru printr-o mana de fier (mecanism de auto aparare).

  Judecand be baza acestor elemente concluzia e simpla: fiecare roman trebuie sa-si afiseze nemultumirea cumva (pe net, faceboo, pe strada cu o pancarta, important e sa nu fim indiferenti).

  https://www.youtube.com/watch?v=FwtT8Xn6Sqo

 4. Prin complicitatea acestor magistrati au fost si sunt dosite si tergiversate dosare grele cu nume sonore.Nu e normal ca pentru greselile unor magistrati, acest popor sa plateasca daune persoanelor nedreptatite ce castiga procese la CEDO ! Cumva cei vinovati de erorile facute trebuie sa raspunda moral si material. Nimeni si nimic nu trebuie sa fie mai presus de lege, nici macar cei desemnati sa o aplice ! In sistemul juridic nu ar trebui sa existe niciun fel de implicatii politice ! Trebuie foarte clar inteles ca fara o justitie puternica, impartiala ,corecta si curajoasa, noi ca tara si natiune nu ne putem face bine. Se vor perpetua aceleasi forte distrugatoare, dar sub alte forme.

  https://www.youtube.com/watch?v=MH3OXmdv18M

 5. daca si un fost pdl-ist vede mizeria asta ce mai poate fi spus…..adevarul si faptele se vad de pe luna!!1

Leave a Reply