Secretarul de stat Raed Arafat, sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a postat pe Facebook urmatorul mesaj in legatura cu raportul guvernului Ciolos facut de fostul avocat si consilier al lui Basescu :

“Referitor la raspunsul la raportul Corpului de Control al Guvernului, am dat ieri seara din partea DSU, un raspuns documentat, tehnic , la aspectele care am considerat ca trebuiesc clarificate. Nu vreau sa se inteleaga prin faptul ca raspund la unele aspecte ca ar exista o problema, ca persoana,intre mine si domnul Priministru cum incearca unii sa insinueze. Era normal sa raspund sefului corpului de control in mod institutional. Urmeaza sa afisam raspunsul integral, cu anexele, in mod public pt. a da celor interesati posibilitatea sa inteleaga punctul nostru de vedere in ce priveste unele aspecte din raportul corpului de control. Acest demers este unul normal si nu inseamna ca sunt in conflict cu cineva din punctul meu de vedere!”

 

10 COMMENTS

 1. Alooo! madam Grapini! La ce te plîngi şi te jelui cînd ai fost în guvern de ani de zile? Tu te plîngi în lpcul nostru?
  Pleacă naibii din politică! Ai demonstrat ce a trebuit! Ca voi milogi şi plîngăcioşi nu e nevoie în guvernul unei ţări!
  Îmi dai senzaţia de greaţă cînd te aud vorbind despre cei 26 ani de proastă democraţie!
  Cine a votat legea bigbrother femeie? Noi poporul sau voi milogilor?
  Nimic nu marge în ţara asta tot din cauza voastră politicienii! Aţi făcut numai prostii şi acum ca milogii veniţi după voturi pentru a lenevi la căldură cu venituri din chiul ! Tu te vezi în oglindă cît de perversă în sens negativ eşti? Tu nu simţi că mai mult enervezi decît să convingi prin credibilitatea ta: zero?
  Mi-ar fi ruşine să deschid gura dacă aş fi în locul vostru inclusiv al tău!

 2. Cine mai ia in considerare un raspuns decent, elegant, documentat?
  Totul depinde acum de PM Ciolos – daca se lasa antrenat in aceasta mizerabila actiune sau are taria sa faca evaluari si aprecieri corecte.
  Dar mi-e teama ca daca a fost pus in miscare Corpul de Control al Guvernului cu acest control, daca raportul este atat de mizerabil, miza nu poate fi alta decat capul lui Raed Arafat, intr-un plan bine elaborat.
  Sper sa ne aducem aminte ce am facut cand Basescu a vrut capul lui Raed Arafat si sa facem din nou.

 3. Acest “general” al sanatatii Raed Arafat a ajuns sa dea explicatii tuturor pitifelnicilor treziti de boarea revansarda a basistilor ascunsi in mantie tehnocrata si folosirea respectatului CCG ca arma. Urat din partea Premierului care-si arata din ce in ce mai mult fata-i perfida.

 4. Doamna Grapini are in Timisoara singura fabrica din industria usoara care a ramas in picioare si produce pe acelasi profil de industrie usoara,restu au fost luate si demolate de mafioti ,in locul fabricilor din Timisoara sunt Mall-uri, si lanturi de Supermarketuri cu specific strain ,Billa ,Kaufland ,Carffur …..etc.
  Nu sunt fan al politicienilor,dar femeia asta a tras cu dintii sa tina fabrica pe profilul pentru care a fost facuta.
  Am lucrat in industria usoara,cunosc fabrica ,am facut practica acolo in timpul scolii,Se numea 13 Decembrie pe atunci.
  Din pacate fabrica mea ,unde am lucrat 15 ani nu mai exista ,a fost transformata in magazine cu marfa turceasca sau chinezeasca,Profi, Billa si alte spatii vandute cu bucata.
  MAFIOTII sunt purtati pe la DNA ca praf in ochii poporului si primesc pedepse mai mici decat unul care a furat o paine ,de foame !

 5. Cine încearcă sa decapiteze serviciul integrat de urgenta in situațiile delicate de la est si vest ??? Orice sistem poate fi îmbunătățit DAR NU DISTRUS ! Din pacate sunt asa mulți prosti in Romania…Masa manevrabila…

 6. Domnul Arafat este foarte corect si conduce o institutie creata de el insusi cu mari eforturi, pe care ei, cei care vor neaparat sa il schimbe, o vor neaparat pentru ca o vad ca pe o alta sunrsa din care pot “mulge” sume de bani. Raportul e de rasul lumii. Victimele au priasa se mit primul ajutor pa caldaram Pai face oriunde in lume unde sunt asfel de aciidente cu multe vicime. Chiar azi am vazut cum la atentatul din Belgia de la metru oamenii primeau primele ingrijiri acolo, jos, pe caldaram. Cica salvarile au ajuns cu 3 minute intarziere (in loc de 8 minute au ajuns dupa 11 minute), ca nu au fost suficiente, ca multe sunt defecte. Si de sistemul sanitar tot Arafat o fi de vina? Eu cred ca d-l Basescu, care nu accepta sa piarda in vreo disputa, si-a intins tentaculele si face orice ca sa-l inlature pe acest om. Se vede ca multe din institutiile statului se pare ca au ramas tot sub influenta lui.

  • Nu stiu cum de s-a intamplat de s-au intalnit ca la comanda o gramada de oameni mici, mici ca si caracter, pitifelnici, indraznesc sa spun afoni pentru functiile lor, n-au facut in viata lor nimic palpabil in afara de multe, multe hartii cu vorbe goale iar, acum sunt mari judecatori posesorii adevarului adsolut, vin sa judece pe “generalul” R. Arafat pentru indrazneala de a fi pus la punct cu fortele propri un serviciu de medicina de urgenta redutabil, noroc cu oameni care au intuit potentialul urias profesional si viziunea doctorului si l-au sprijinit la greu si bine au facut.

 7. “D-l” Basescu nu poate uita ca a pierdut in fata DOMNULUI Raed Arafat , ca poporul a iesit in strada si l-a sustinut pe ROMANUL Raed Arafat in loc sa se caciuleasca in fata presedintelui – atunci in functie- si foloseste toate mijloacele marsave pentru a-l improsca cu noroi pe acest OM VALOROS ! Si ce-i mai tragic e ca dl.Prim Ministru “a pus botul” la miscarile lui Basescu . De ce oare ? Nimeni nu vrea sa vada si sa accepte ca tragedia de la “Colectiv” consta in producerea incendiului in principal si nu in masurile luate ulterior cu 2 sau 3 minute mai tarziu decat apreciaza onor Corpul de Control? Nu ambulantele private – care , oricum au ajuns mai tarziu la fata locului si nu au mai incaput in aglomeratia creata -, ar fi redus numarul mortilor sau ranitilor . Cei afectati ERAU DEJA ARSI DIN INTERIORUL CLUBULUI , nu au fost arsi afara ! Oh, si ar mai fi atatea de comentat , dar cu cine ? Cu cei care nu doresc decat inlaturarea SINGURULUI OM care a facut tot ce omeneste se putea face D U P A producerea grozaviei ?

Leave a Reply