PNL București transmite un mesaj dur către USR, partid pe care-l avertizează cu instanța, scrie DC News.ro

”Retractati sau va actionam in judecata!” este avertismentul PNL. 

”PNL Bucuresti a ignorat de dragul unei bune colaborari a opozitiei opiniile cel putin dezechilibrate ale diversilor membri USR, insa de aceasta data consideram ca s-a depasit orice limita. Dezmintim categoric informatiile false diseminate in scop strict electoral si amintim USR ca politica intre oameni civilizati nu se face asa. Ii informam ca electoratul roman nu este nici prost si nici usor manipulabil, asa cum cred dumnealor, dupa cum se pozitioneaza public.” este mesajul fără precedent al PNL la adresa USR. 

Ce acuză USR – PLUS

PNL face referire la un mesaj de pe Facebook în care USR scrie că e ”alertă – atac la media incependentă” și se scrie că a aflat că toate site-urile pro-Opoziție au primit ordin să nu mai dea informații despre USR-PLUS, doar despre PNL. USR mai acuză că ordinul ar fi venit pe filiera PNL București, respectiv Cristian Bușoi. USR face paralelă cu demiterile de la Digi24. 

”ATENTIE, nu se precizeaza un site anume, un ziarist anume si nu se ofera vreo proba concreta, se aduc doar acuzatii neintemeiate si manipulatorii, ceea ce ne demonstreaza ca demersul in cauza este strict electoral.Electoratul nu se castiga cu astfel de mizerii! Nu ne jigniti doar pe noi, ci si pe toti alegatorii care au discernamantul sa faca diferenta intre o informatie neargumentata si un demers electoral mizerabil. Solicitam USR sa retracteze de urgenta afirmatiile de pe facebook-ul personal in cauza. In caz contrar PNL Bucuresti isi rezerva dreptul de a va actiona in judecata.” conchide PNL București. 

5 COMMENTS

  1. Well, era de așteptat. PNL începe sa înțeleagă ca nu-i de glumit cu Cioloș și ca, la lipsa de calititati umane și profesionale a propriilor candidați nu poate opune altceva “parvenitului” decât faimoasa bata vânturata de Orbán in fatza PSD. In cazul in care vor fi primit și vreun ordin de la cartierul general berlinez sa facă opoziție “serioasă” fiilor pământului activati de centrul de la Paris, vom avea dreptul la ciomăgeli din ce in ce mai contondente între cele doua mahalale pro-europene ale politicii autohtone de sa ne iasă pe nas alegerile 2019. Aracan de urechile noastre!

  2. La Brașov, PNL și USR sunt la egalitate în sondaje. Din ce am observat eu, județul Brașov devine unul din județele cheie. Cam cum e statul Ohio la prezidențiale în SUA. Aproape toate voturile USR sunt luate de la PNL. PNL mai pierde voturi și în favoarea ALDE. Bineînțeles că e deranj mare.

  3. Cu toata simpatia pt dvs dar asta ar fi fost Job-ul celor de la A3 si RTV, sa bage zazanie intre PNL si restul lumii. Uite ca v-au luat-o chiar ei inainte, ca e strategie sau chiar au dat in clocot. Nu ca n-ati avea subiecte pe agenda la A3, dimpotriva, candidata Kovesi v-a cam aglomerat pana peste cap dar ar fi fost distractiv, chiar tonifiant, pentru unii invitati, abonati, sa se ocupe un pic de Opozitie. 😉

Leave a Reply