Home Articole Razboi cu bani si acuzatii grave in PNL Cluj

Razboi cu bani si acuzatii grave in PNL Cluj

3453
13

Conducerea PNL Cluj va pune în discuţie, în prima şedinţă a Biroului Politic Judeţean (BPJ), retragerea sprijinului politic pentru şeful CJ Cluj, Mihai Seplecan, pe care vicepreşedintele PNL Alin Tişe îl acuză că a încălcat o decizie a partidului privind luarea un credit de 25 de milioane de euro.

“Am aflat din presă că Seplecan doreşte să împrumute judeţul şi pe clujeni cu 25 milioane de euro pentru a cumpăra o clădire deja prestabilită, pe care nu o anunţă, dar care costă 25 milioane de euro. Evident, fără proceduri, studii, analize. Există o decizie a Comitetului Executiv Judeţean al PNL aprobată în unanimitate în noul PNL, că deciziile politice importante cu impact major pentru clujeni, cum este cazul împrumutării judeţului, care necesită şi sprijin politic al partidului, se vor discuta în prealabil şi analiza temeinic înainte ca ele să fie anunţate public. Seplecan a încălcat această decizie, iar astfel se situează politic în afara deciziilor privind conduita politică a membrilor PNL. El trebuie să demisioneze de urgenţă”, afirmă vicepresedintele PNL Cluj Alin Tise, finul primarului Emil Boc.

 

 

13 COMMENTS

 1. Dragii mei de dimineaţă ora 7.45 nu funcţionează site de ştiri live A3! Poate reuşiţi să-l reglaţi. Mulţumesc.

 2. Mă uit pe harta lumii şi déjà se cam vede traseul pe care-l vor urma refugiaţii dacă Ungaria îşi închide graniţele. Cred că vor încerca şi vor fi înghesuiţi la graniţele : Spania Franţa Italia Grecia Croaţia Serbia Turcia apoi vor fi împinşi direct fără nicio problemă spre est : România Rusia tot estul globului după cum arăta harta pusă acum cîteva zile aici pe blog. Pe cei poziţionaţi în ţările nordice şi america sau MB îi vor arunca în lupte plătindu-i bine şi bine-nţeles că vor fi ucişi sau li se vor restricţiona drepturile pentru a deveni infractori(împuşcarea lor ca fiind infractori sau din greşeală) că se obişnuieşte. Deşi ar trebui să dureze ani pînă la reuşita planului cred că se vor urgenta toate. Mai e o ipoteză care se va pune în practică cît de repede : vor cumpăra dacă nu déjà au ocupat un imens teren(modelul israel-1965) şi îi vor plasa pe toţi în acea locaţie ultrior punîndu-i şi nume(vezi toate turmele antrenate de marile puteri au primit nume codate şi sunt folosite strict la urgenşe) după care îi vor ucide fără nicio problemă chiar dacă este tribunalul Haga. Actualmente cam în ultimii 25de ani se pare că e politicianist din toate punctele de vedere ! Ce să mai vrei sau să mai faci dacă totul este în defavoarea omului de rînd ? Vezi anunţul american : 2 ţări vor dispărea de pe faţa pămîntului, dar totul prin lupte pentru bogăţiile subsolului. Cine cîştigă şi cine pierde ? Calamitatea permanent cîştigă !

  • Completare:
   Mai trebuie cineva convins de ceea ce se întîmplă pe glob după ce s-a întîmplat ieri cu moscheea??? Nu! Ce coincidenţă! Nu-i aşa că se urăsc strict din cauza afacerilor: ba a mea-ba a mea? Şi-şi dau mîna pe ascuns pînă atacurile devin faptă! (şi cică turnurile au fost ce se vehiculează pentru naivii lumii! Deşteptaţi-vă oameni adevărul nu are nicio legătură cu realitatea de pe teren)!* vă spuneam că la momentul cînd găsesc linkul cu 9.11 îl voi pune, l-au blocat dar se văd faptele şi dezvăluirile afacerilor internaţionale clare în complicitate distrugătoare)! ”’ Macaraua uriașă care s-a prăbușit vineri peste Moscheea Sfântă de la Mecca, ucigând cel puțin 107 persoane, aparține unei companii germane, dar era operată de o firmă din consorțiul familiei lui Osama Bin Laden, conform reteauadestiri.ro.”’
   http://www.antena3.ro/externe/macaraua-prabusita-peste-o-moschee-din-mecca-detinuta-de-o-firma-care-apartine-familiei-lui-osama-312293.html
   Strict părerea şi viziunea mea cît de cît documentată ani la rînd din curiozitate.

 3. Nu funcţionează site de ştiri A3 live de dimineaţă 7.45. Nici B365 şi nici cel oficial! Indiferent pe care link intri nu funcţionează live! Toate canalele tv funcţionează live pe site numai A3 NU ! Poate reglaţi emisia. Mulţumesc.

 4. Daca este vreo cioardeala a penelistilor basisti nu prea intereseaza pe nimeni.Daca nu este vorba de niste pesedisti nu are niciun farmec.

 5. Refrenul cu “demisia” s-a golit de continut odata cu readucerea la Cotroceni a lui Traian Basescu in urma “casarii” rezultatelor votului popular din 2012. Sau si-a schimbat conotatia initiala devenind un strigat de neputinta, iritant, desigur, dar nu intr-atat incat martoaga (poporul muncitor, vorba maestrului Chirieac) sa arunce din sa pe calaretul abuziv. Noul PNL nu pare sa realizeze efectul palid al refrenului asupra “dobitocului”, lucru constatat cu prisosinta cu ocazia marilor mitinguri de protest anti-ponta lansate pe FB si cazute in balta pe teren (cca 300 participanti in ploaie). Impotenta scarbeste si scarba nu-i un motiv suficient de revolta-poate ca PNL-ul, infestat cum e de maestri ai represiunii din vechiul PDL, nu-si da seama de ce se petrece in capul celor de la capatul ucigator al pustii? Generalul (sau ginerica?) de la Cotroceni sigur nu stie nimic despre discursuri inflacarate de pe rostre, dar printre vechii liberali, chiar si cei gaga precum Quintus, nu e nimeni care sa-si aduca aminte de regulile retoricii clasice si sa mai schimbe refrenul?

Leave a Reply