Am analizat la Antena 3, cu Mihaela Birzila, un eveniment neplacut din #Romania, petrecut pe fondul indiferentei periculoase a autoritatilor centrale si locale.

https://www.antena3.ro/actualitate/fani-vladimir-putin-parada-motoare-gura-humorului-radu-tudor-604559.html

Analistul militar Radu Tudor a comentat parada motoarelor organizată de Asociația Ruskie Motoţiclistî, din care fac parte susținători ai președintelui Vladimir Putin, în Gura Humorului. La eveniment au participat și doi reprezentanți ai Ambasadei Rusiei, ceea ce, consideră Radu Tudor, ar putea reprezenta ”amprenta oficială a guvernului rus”.

”Prezența reprezentanților ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus asupra acestei acțiuni de propagandă. Sunt organizații care ar putea în anumite momente să activeze campanii de dezinformare sau să fie implicate în altfel de rețele, câtă vreme se limitează la acțiuni de turism și de apreciere a unui lider dictatorial cum este Vladimir Putin este strict problema lor. În România ar trebui să fim extrem de precauți cu mesajele lor, cu prezența lor și cu faptul că elogiază un regim criminal, dictatorial, care a lansar agresiuni permanente în bazinul Mării Negre și pe flancul de est al NATO, invadarea Ucrainei, invadarea Georgiei, ocuparea ilegală a teritoriului Republicii Moldova.”, a spus Radu Tudor la Antena3.

Lupii negri asupra României

Întâlnirea motocicliştilor, care a avut loc sâmbătă, 12 iunie, la Gura Humorului, a fost organizată de coordonatorul naţional al Ruskie Motoţiclistî România, Andrian Fabian. Asociația face parte din asociația cunoscută la nivel internațional ”Lupii Negri”.

Media occidentala a demascat organizatia Lupii Negri ca un instrument de propaganda si razboi hibrid finantata de Kremlin

 

2 COMMENTS

  1. pai ce sa facem daca Putin se urca pe motocicleta si Iohannis pe bicicleta? Asta-i diferenta…
    Nicusor biciclistul frineaza punind piciorul pe asfalt, Gronigen cade cind vrea sa se opreasca… astia sunt ecologistii europeni pe care ii avem, biciclisti de talent, cu asta defilam!

    Autentici, cinstiti si dezinteresati, care ne ajuta cu specialistii lor (Timisoara, Sectorul 1…) nu ca banditul de Putin care ne-a luat petrolul, gazele, padurile, care a umplut tara cu multinationale, care nu ne lasa sa facem irigatii si autostrazi si ne pune sa cumparam arme de la el in vreme ce creste taxele! Plus ca din perechea Ribbentrop-Molotov doar ultimul e the bad guy… Mai bine cu Harley, Yamaha, Ducati sau BMW (pentru Politie) decit cu Ij sau Ural!

Leave a Reply