In criza politica grava declansata de PSD, reactia personala a presedintelui Klaus Iohannis s-a lasat asteptata. A existat o declaratie a purtatorului de cuvant ieri, dar Iohannis a vorbit abia azi :

“În comunicarea instituțională pe care o am aștept soluționarea crizei”, a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, înainte să îl primească pe premierul Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel.

3 COMMENTS

 1. Pe Johannis il doare in kur de criza politica actuala. El oricum il pune pe Ciolos prim ministru si pe Monica Macovei ministrul justitiei! Sampanie! #dragnealapuscarie

   • Cretin esti tu, fiindca nu intelegi nimic. Romania e in criza si papagalul … ASTEAPTA sa se rezolve criza. In ianuarie, cind cu ordonanta13, ce zicea mititelu? “Cine a generat criza, s-o rezolve!” (Nu mai zic ca, in loc sa medieze, el punea paie pe foc, iesind in strada)
    Prin martie, tot asa: “Astept (???) sa se termine criza, si apoi discutam”
    Acum, tot asa! Mai intii a zis ca ASTEAPTA sa se termine criza, apoi “Cer PSD-ului sa rezolve cit mai curind criza”
    Pai la acest aport nepretuit, ii dam salariu ca unui milog, de pomana. Pai sta cu coatele pe pervaz si se uita cum se rezolva crizele?
    Nu face cam putin pentru banutii – frumosi – pe care-i ridica lunar?
    Nu stim daca are vreo vina in declansarea crizei dar, vazind cit de putin il intereseaza rezolvarea ei, incepi sa te gindesti la orice. Tu, desigur, NU, ca n-ai cu ce!

Leave a Reply