Eugen Teodorovici a declarat, marţi, la predarea mandatului de ministru al Finanţelor, că nu mai sunt bani în fondul de rezervă al statului.

„Toate sumele pentru salarii au fost asigurate pana la sfârşitul acestui an. Liberalii trebuie să facă această analiză (dacă sunt bani pentru salarii, n.r.). Sunt filosofii diferite pentru bugetari. Vom vedea care va fi decizia liberalilor. În fondul de rezervă nu sunt bani. Fondul de rezervă se alimentează din ceea ce ministerele transmit la fondul de rezervă. Nu este nicio problemă. Noi am avut mai mult blocaje, de aceea am făcut şi rectificarea bugetară. Astăzi, la fondul de rezervă, având în vedere că avem un nou guvern, rămân actele şi sumele la fond”, a declarat fostul ministru al Finanţelor, Eugen Teodorovici, fiind întrebat dacă sunt bani pentru salarii, în contexul în care Ludovic Orban afirma că pentru personalul din sănătate nu sunt bani.

Reamintim că printre ultimele decizii ale Guvernului Dăncilă s-au regăsit Hotărâri de alocare a unor sume importante către primari, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), cel mai prost si distructiv program al Romaniei, care inghite miliarde de euro anual in dauna marilor investitii cu impact economic major.

6 COMMENTS

  • Mars, ma, basistule asfixiat! O sa mori in chinuri cand o sa-ti taie guvernul asta plin de basisti resapati pensia si salariile si cand iti vor da TVA la maxim, ca pe vremea guvernarii Boc-Basescu Sticle! P.S. Era sa-ti zic eu mai direct ce as avea sa-ti transmit, dar imi e ca ma baneaza! Era sa-ti zic…

   • ha ha ha ha
    a aparut primul! :)))))
    imi place cand va rascolesc!
    ca la cuibul de viespi…
    vezi ca iubitul tau, prin gura, cap de ciunga, stefanescu, zice ca visteria e plina!
    pentru pensii si salarii si investitii!
    restul i-au furat! :))))))))))))))))))

 1. Și banii din creșterea aia economica nemaivăzut unde s-au dus, dacă au fost nevoiți sa golească și fondul de rezerva.
  Mai spune-ne, Radule, cât de bine e cu PSD și cât de profesioniști sunt.

  • avand in vedere cresterile econimice pana la cer, de 3 ani incoace, eu sunt curios mai mult de ce au imprumutat zeci de miliarde!?!?
   discotecaru’ nu raspunde pentru asta?

Leave a Reply